dory da' best Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Cateva poze cu MBK-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Hop si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clovniiveseli Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Scuterul meu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danirosb Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Trebuia sami pun si eu bestia de 80cc p aici apropo trebuie revopsita (arata ca dracu dar merge ca maicasa) in ciuda faptului ca frana de pe spate este absolut inutila. HONDA N.V BENLUX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Scuterul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Cateva poze cu sr-u hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Felipe67 Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 scuterul meu pe care imi vine sa il bat cateodata ... mai ales k in momentu asta e in reparatii capitale ) de la a la z Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 scuterul nostru..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
db10zar Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 poze cu scuterul meu... PEUGEOT SV modificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gerad Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 te invat ... e 70cc Top Performance + altele ... stoppie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Felipe67 Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 [quote foarte tare desenat scuterul tau.... place la nebunie...unde le-ai facut? Poi daca as sti ti'as spune....asa l'am cumparat....este facut cu un aerograf.....stiu pe cineva in prahova care iti poate face scuteru in ce culori vrei tu si ce desen vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Club Kymco Stanga>dreapta: Paulkymco, Rombaer, Flyingboy, Teo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 poze intalnire azi sac o sa fiu primu care postez hai baieti mai puneti si voi cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 poze de azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Scuteru meu.. Yamaha Aerox 50.. 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Photo Session ieri 20 august 2007 alaturi de amicu' ybres, plus o serie de poze facute de'a lungul excursiei Buzau-Nehoiu-Siriu-Crasna-retur de aprox. 220km. Excursie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 (editat) tot apropo de expeditii - expeditia "Turul Litoralului" de pe 19august...prima poza s0rinel si haste,Costinesti,faleza langa plaja de nudisti...a doua poza s0rinel cu moto lui,tot langa nudisti...a treia poza-ajunsi in Vama Veche...a patra poza-in sfarsit apar si eu in poze,eu,dezkreatorul....poza 5 - motorul lui haste incepuse sa refuze benzina ...poza 6 - scuterele noatre deja intrate cca 1 metru pe teren bulgaresc ...poza 7 - vama veche si cum se campeaza acolo (deja eram la capat unde era lume putina).... ps...sa incurcat ordinea...prima poza este de fapt ultima...numaratoarea incepe de la coada.... Editat August 21, 2007 de dezkreator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omvladon Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 uitati si jucaria mea.....GILERA GSM RACING ,MOTOR DE 50CMC ,6 TREPTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Poze de azi , Aprilia sr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 loooooool... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 rezultat Offroad imi place zici ca-i vopsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ybres Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Ciocu mic noi sumtem la putere Doamne n-am sa mai fac asta in viata mea , cu un scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Salut!asta e MalagutiF10-le meu ....sunt nou in lumea motoarelor si asta e prima mea "bestiuta". ce parere aveti ? Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate