cosmoldo Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 buna, o achizitie recenta (nu am picat inca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 (editat) Iaca, si scuterul meu... Kymco GD 250. Editat Martie 23, 2008 de SnakeBite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 Incearca sa minimizezi poza, nu se vede. Si asta mic al meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 da asa ... in lb romana se mai foloseste si jentile ... dar gentile e prea detot ))) si poza cu furia roshie bn frate acuma iar discutam limbaju?) poi spuneti-mi unde mergi sa ceri o pereche de JENTI?)) JANTE SAU GENTI DA ... dar JENTI )) e patetic:))) parca ar pronunta bunicu:))) ... Oricum ce parere aveti? ar arata bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 bn frate acuma iar discutam limbaju?) poi spuneti-mi unde mergi sa ceri o pereche de JENTI?)) JANTE SAU GENTI DA ... dar JENTI )) e patetic:))) parca ar pronunta bunicu:))) ... Oricum ce parere aveti? ar arata bine? pai m`am luat dupa prostia ta cu GENTI ... si jura`te tu ca e mai corect sa zici genti decat jenti ( si ma refer la jante) aaa???? inseamna ca maicata se duce la munca cu roata de dacie la subrat nu ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 pai m`am luat dupa prostia ta cu GENTI ... si jura`te tu ca e mai corect sa zici genti decat jenti ( si ma refer la jante) aaa???? inseamna ca maicata se duce la munca cu roata de dacie la subrat nu ?? :bow: Bai ... sunteti offtopic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tadasus Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 poza. nu sunt eu ala de pe el...dar n-are cric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 (editat) Dar vai ... my baby is back home Si odata cu el si o casca ... nu e cine stie ce dar mie imi place! Editat Martie 30, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadjodilo17 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 (editat) Pun si eu niste poze cu noul look --- Mesaj completat în 30 Mar 2008 20:31 -------------pun si o poza cu scuteru cum arata inainte sa faceti o comparatie.. Editat Martie 30, 2008 de gadjodilo17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 (editat) Editat Martie 30, 2008 de Razvy17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralev24 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Pun si eu scuterasul meu da la First Bike..e primul dar deja am prins microbul si in curand va veni unul mai bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Azi : - Sa moara doctoru` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Sa moara doctoru` sa vezi ce mor maine dusmanii mei,ca mi-am vopsit scuterul alb cu albastru maine il montez ...doar o poza,maine restul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Marfa Cat te-a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Hope si al meu, abia ajuns azi. Sunt curios ce modificari ii pot face, deoarece nu am gasit nimic ptr sr-uri de 150. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Fratilor, postati pe www.imageshack.us Pun poza de cand era el tinerel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 cum spuneam mai am de pus carena de dedesupt,coarnele si stickere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Fain Doctore...Eh da toba nu o vepsesti? ca o cam ia rujina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Azi : Gata, l-ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Fain Doctore...Eh da toba nu o vepsesti? ca o cam ia rujina.. nu e rugina fratica ...asa e toba,maronie...o sa fac o poza de mai aproape sa vezi ca nu e rugina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 doctore cu ce vopsesti ? spray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 doctore cu ce vopsesti ? spray grund+sprai+lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eggo2004 Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 (editat) asta e motorul meu,in 4 timpi,motor de 125,4 viteze,dar este limitat la 85km-h,are 140km-h pe bord,ce ziceti,sa-i scot limitatorul sau limitatoarele cate o fi ele??? Editat Aprilie 3, 2008 de eggo2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 inca 2-3 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 apropo de forja:) in curand o sa pun si eu poze ca maine schimb pistonul deocamdata pun atat ... stiu ca nu sunt prea clare ... dar poate observati si voi ca in dreapta pozei(partea de jos a cilindrului) e nu doar crapata ... ci si ciobita ... bucata ciobita nush unde e ... cred ca a ''puscato'' pistonul pe toba ... avand in vedere ca chiar in partea dinspre toba s-a fisurat ... cilindrul nu are absolut nimic ... nici o zgarietura ... nici o urma de distrugere;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate