fricz-ko Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 A-si cumpara un cric central la ETZ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 In caz ca nu ai gasit, e un tip in Tg Mures care are tot felul de piese de ETZ iar daca nu are, aduce. Dc vrei un nr de tel, te pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Iunie 6, 2006 Autor Share Postat Iunie 6, 2006 Stiu pe tipul. Io am gandit la versiunea: ca daca are cineva un ETZ in garaj sau in curte in dezmembrare, si avea un cric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Daca gasesti pe langa el si un TS, spune-mi si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Daca gasesti pe langa el si un TS, spune-mi si mie. Daca gasesti si o toba de esapament originala de etz 250 spune-mi si mie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 (editat) Daca gasesti si o toba de esapament originala de etz 250 spune-mi si mie! Am luat eu una din Tg Mures. Un milion si ceva, parca. Asta doar daca vrei una noua. Editat Iunie 9, 2006 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsmgsa Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 Am luat eu una din Tg Mures. Un milion si ceva, parca. Asta doar daca vrei una noua. Salutare! M-ar interesa si pe mine un numar de telefon de la cei din Tg Mures.. sau ceva ID de net daca au sau orice. Mie imi trebuie o cutie de viteza pentru ETZ 250. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Iunie 11, 2006 Autor Share Postat Iunie 11, 2006 Tipul din Tg Mures il cheama Zoltan. Nr lui :0744506624 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Exact. sau 0722.669.946 - in functie de ce retea preferi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Am un cric de Suzuki daca crezi ca te coafeaza ........50 roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Iunie 18, 2006 Autor Share Postat Iunie 18, 2006 Topic inchis Multumesc tuturor care m-ati ajutat, dar m-am nervat. Am primit piese din Ungaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate