danny_motor86 Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Imi fac si eu aparitia printre detinatorii de moto ''comuniste...cu Ij Planeta 5.......astept pareri,critici etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 superba motoreta si rar am vazut un ij atat de aranjat. bravo, sa ai grija de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Bai nene ai innebunit forumul cu motocicleta asta...Intradevar arata bine ... Poate anul asta ajungi cu ea la intrunirea de comuniste sa vedem daca dupa 2-300 de km mai arata asa .Spor la lustruit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Bai nene ai innebunit forumul cu motocicleta asta...Intradevar arata bine ... Poate anul asta ajungi cu ea la intrunirea de comuniste sa vedem daca dupa 2-300 de km mai arata asa .Spor la lustruit!! Pai crezi ca va veni la comuniste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Pai crezi ca va veni la comuniste? Nu prea cred...Dar daca se mandreste asa tare cu mototurismul lui ar trebui sa vina sa ne arate si noua scula pe viu ca asa din poze nu prea ne dam seama . Oricum e bine venit nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 foarte bine intretinuta mobra. Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Imi fac si eu aparitia printre detinatorii de moto ''comuniste...cu Ij Planeta 5.......astept pareri,critici etc. Frumos motorul dar,mai ales,destul de fiabil.Anul acesta,doi motociclisti din Franta,Iohan si Crisstelle,au primit de la Asociatia Motociclistilor din Romania,doua motociclete IJ Planeta 5 ,cu care au facut inconjurul Romaniei,aproximativ 3000 km,cu mici defectiuni,ce au fost repede remediate pe plan local.Sincer sa fiu am inceput sa respect mai mult aceasta motocicleta de la acest eveniment.Una din ele este motocicleta lui Pedro.Bunu. Mesaj completat Pai crezi ca va veni la comuniste? Dac-l iei asa tare de la inceput nu cred sa apara pe acolo,pe unde se mananca noiveniti pe paine.Bunu. Mesaj completat Am primit asta de la francezi:http/indamoto.uniterre,com .Intrati acolo si veti vedea IJ Planeta 5 in actiune,precum si pe pedro si alti.Bunu. Mesaj completat Frumos motorul dar,mai ales,destul de fiabil.Anul acesta,doi motociclisti din Franta,Iohan si Crisstelle,au primit de la Asociatia Motociclistilor din Romania,doua motociclete IJ Planeta 5 ,cu care au facut inconjurul Romaniei,aproximativ 3000 km,cu mici defectiuni,ce au fost repede remediate pe plan local.Sincer sa fiu am inceput sa respect mai mult aceasta motocicleta de la acest eveniment.Una din ele este motocicleta lui Pedro.Bunu.Mesaj completat Dac-l iei asa tare de la inceput nu cred sa apara pe acolo,pe unde se mananca noiveniti pe paine.Bunu. Mesaj completat Am primit asta de la francezi:http/indamoto.uniterre.com .Intrati acolo si veti vedea IJ Planeta 5 in actiune,precum si pe pedro si alti.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Tipu' imi aduce aminte de haiducu @tudosoiu_tudor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Ianuarie 23, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2010 dar de ce nu as veni la intrunirea de comuniste????....yote ca mai pun o poza cu motocicleta cum arata cand am luato sa nu creada lumea k erea vreun fier vechi.........respect la toti........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate