Soft Enduro Monteoru Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Teo, A scris omu clar - motocross UPSS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lotzi Postat Februarie 7, 2010 Autor Share Postat Februarie 7, 2010 UPSS! Sa desfasurat cursa de SNOW MOTOCROSS cu bine fara nici o zgarietura. (Intradevar era foarte grea) Cine a participat poti fi numiti adevarati motociclisti. In sezonul de iarna e un pic tare aerul la noi dar totusi asteptam la mai multi motociclisti!!!!!! O sa pun cateva fotografii pe forum in cursul saptaminii viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 din pacate am fost retinut in Bucuresti si n-am avut cum sa ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Sa desfasurat cursa de SNOW MOTOCROSS cu bine fara nici o zgarietura. (Intradevar era foarte grea) Cine a participat poti fi numiti adevarati motociclisti. In sezonul de iarna e un pic tare aerul la noi dar totusi asteptam la mai multi motociclisti!!!!!! O sa pun cateva fotografii pe forum in cursul saptaminii viitoare. Multumiri organizatorilor ! Ne-am simtit foarte bine,totul a fost super! Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Hai cu pozele ca tare curios sunt ce am pierdut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lotzi Postat Februarie 11, 2010 Autor Share Postat Februarie 11, 2010 Hai cu pozele ca tare curios sunt ce am pierdut! Asa cum am promis, puteti vedea Mesaj completat Asa cum am promis, puteti vedea Mesaj completat Asa cum am promis, puteti vedea Mesaj completat Mesaj completat Asa cum am promis, puteti vedea Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Asa cum am promis, puteti vedea Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat t_li_motocross500_kb.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate