DORUMASTER Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Vom face un tur al tarii si am dori sa il legam cu intrunirea de la Constanta Pana acum : - Eu/Carmella - Placebo/Cristina - Mielu/Mutulica - Constantin/Gina - Aliance Steel/Iuliana PLECAREA - SAMBATA 24 IUNIE 2006 LA ORA 10.00 DE LA OMV BANEASA ZIUA 1 Bucuresti - Pitesti -Valcea - Calimanesti = 180 km - cazare la Calimanesti in strandul cu apa termala ( casute sau cort ) ZIUA 2 Calimanesti - Sibiu -Sebes -Alba - Turda - Cluj = 230 km - gasim o locatie ( pensiune ; casute sau cort ) ZIUA 3 Cluj -Zalau - Satu Mare = 175 KM - pensiune ; casute sau cort ZIUA 4 Satu Mare - Negresti Oas - Sapanta - Sighetul Marmatiei - - Vadul Izei - Barsana - Borsa = 180 km - pensiune ; casute sau cort ZIUA 5 Borsa - Pasul Prislop - Campulung Moldovenesc - Sucevita = 170 km - pensiune ; casute sau cort ZIUA 6 Sucevita - Radauti -Suceava - Falticeni - Piatra Neamt = 180 km - pensiune ; casute sau cort ZIUA 7 Piatra Neamt - Bacau - Adjud - Marasesti - Tecuci - Galati - - Braila - Macin - Ciucurova - Slava Rusa - Navodari - INTRUNIRE CONSTANTA ( 30.06 - 02.07.2006 ) = 400 km - pensiune ; casute sau cort ZIUA 8 (Sambata) INTRUNIREEEEE !!!! ZIUA 9 (Duminica) Plecare spre Bucuresti (ora o stabilim acolo) = 275 km Zile = 9 (din care 5 lucratoare) Nopti = 8 (din care 2 la Intrunire de la Constanta) Km parcursi = 1800 Carburant ( la o medie de 7 l/100 km = 126 l = 4.300.000 Cazare : - pensiune - 8 nopti x 500.000 (2 pers.) = 4.000.000 - casute - 8 nopti x 300.000 (2 pers.) = 2.400.000 - cort - 8 nopti x 150.000 (2 pers.) = 1.200.000 Masa : - pensiune - 8 zile x 400.000 ( 2 pers.) = 3.200.000 - cumparat si gatit sau hrana rece - 8 zile (2 pers.) x x 250.000 = 2.000.000 Bautura : - nu f. consistent - 8 zile x 200.000 (2 pers.) = 1.200.000 - mediu - 8 zile x 120.000 (2 pers.) = 960.000 - suptireanu - 8 zile x 80.000 (2 pers.) = 640.000 Diverse = 500.000 COSTURI : -varianta I = 13.000.000 - 14.000.000 - 390 euro - varianta II = 9.500.000 - 10.000.000 - 275 euro - varianta III = 8.000.000 - 8.500.000 - 230 euro Va asteptam !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Daca imi ranjeste norocul se mai adauga la lista si Escu/? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Bautura : - nu f. consistent - 8 zile x 200.000 (2 pers.) = 1.200.000 - mediu - 8 zile x 120.000 (2 pers.) = 960.000 - suptireanu - 8 zile x 80.000 (2 pers.) = 640.000 Aici intra numa apa, nu? Serios.... m-ar tenta si pe mine, sa vedem cand imi dau astia liber de la munca Later edit: Sanchi, numa in 10 august al concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Vara scurta nu lasa prea multe ocazii de ales .vremea capricioasa conditioneaza de cele mai multe ori astfel de plimbari...de ce sa ratati astfel de ocazii ???? Banii oricum se duc si nu merita sa va osteniti prea mult cu jobul..pina acum nu prea am vazut statui facute ptr cei ce sint fideli jobului. Alegeti ce va indeamna cugetul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 si io ,si io primiti si cu guzzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iunie 2, 2006 Autor Share Postat Iunie 2, 2006 @ MihaiM Sigur ca primim cu Guzzi.....dar si cu o tuica de Valeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 @ MihaiM Sigur ca primim cu Guzzi.....dar si cu o tuica de Valeni S-a strigat BINGO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iunie 2, 2006 Autor Share Postat Iunie 2, 2006 Daca doriti putem sa schimbam putin traseul : In ziua I sa mergem la Intrunirea de la Brasov ( daca tot se tine ) si de acolo in ziua II plecam ..... Tg. Mures.....Cluj P.S. In felul acesta legam doua Intruniri ( Brasov si Constanta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Prefer sa-mi petrec prima noapte a primei zile la murat in piscina cu apa termala de la Calimanesti.De ce sa stau in harmalaia de la brasov sa ma streseze vreun ciudat cu piriitoarea lui in zori de zii cind exista Calimanestiul cu binefacerile lui ?? Si apoi dpdv material este si mai rentabil ! Mihai binenteles ca primim si guzistii..doar sint fratii nostrii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biticu Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Buna ideea Dorule, m-asi cupla si eu pe varianta II, respectiv cu Brasovul. Dar sanse nu prea sunt sa se mai tina ceva ceva acolo, doar un privat. Daca nu, pt traseul spre Mare, (Bacau-Constanta) sunt alaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iunie 5, 2006 Autor Share Postat Iunie 5, 2006 @ aliance-steel - si eu prefer tot prima varianta prin Calimanesti ....ptr. cei ce vor sa mearga la Brasov ne putem intalni la Sibiu sau Cluj. @biticu - poti sa ni te alaturi unde vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iunie 5, 2006 Autor Share Postat Iunie 5, 2006 @ stege ..... te asteptam !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iunie 5, 2006 Autor Share Postat Iunie 5, 2006 Cred ca traseul de la Piatra Neamt la Navodari o sa-l facem din doua bucati : - in ziua VII ( Vineri ) - Piatra Neamt - Galati = 235 km - in ziua VIII ( Sambata ) - Galati - Navodari = 185 km .... ajungem la Intrunire in jurul orei 13.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 iubita este ferm convinsa ca asta e cel mai logic lucru pe care poti sa-l faci in iunie, dar daca iubita se angajeaza nu are concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Deabea ashtept sa mergem. Anul trecut a fost super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 lasa iubitu, vedem noi cum o rezolvam, numai bani sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Daca doriti putem sa schimbam putin traseul : In ziua I sa mergem la Intrunirea de la Brasov ( daca tot se tine ) si de acolo in ziua II plecam ..... Tg. Mures.....Cluj P.S. In felul acesta legam doua Intruniri ( Brasov si Constanta ) ma cam intereseaza. s-ar gasi locuri prin matahalele alea de portbagaje ale voastre sa-mi las si eu (sau prietena) niste tenesi si/sau salopeta de-aia de ploaie ? (intrebarea e pentru meseriasii aia 3 cu cate 3 (trei) portbagaje ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Cred ca traseul de la Piatra Neamt la Navodari o sa-l facem din doua bucati : - in ziua VII ( Vineri ) - Piatra Neamt - Galati = 235 km - in ziua VIII ( Sambata ) - Galati - Navodari = 185 km .... ajungem la Intrunire in jurul orei 13.00 poate veti ajunge cu totii la concluzia ca e mai bine sa inoptati la gl,ca nici nu mai stiu de cat timp va bat la cap sa veniti.si totusi...nu mai puteti amana cu cateva zile plecarea??tu-i mama ei de sesiune:((off si cat de mult mi-ar placea sa merg si eu cu gasca asta:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 daca treceti prin suceava dati un telefeon (0740968271)....poate vreti vreun ghid .adica eu sanatate, vant din spate si asfalt curat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 ma cam intereseaza. s-ar gasi locuri prin matahalele alea de portbagaje ale voastre sa-mi las si eu (sau prietena) niste tenesi si/sau salopeta de-aia de ploaie ? (intrebarea e pentru meseriasii aia 3 cu cate 3 (trei) portbagaje ) Am impresia ca nu ai citit foarte atent: mergem cu consoartele asha ca spatiu de depozitare ioc ... shti cum sunt femeile. Sorry man, dar la mine sigur nu o sa am nici un coltzishor liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 @ norway gl - ne bazam pe tine pentru campare (corturi) @ s-kidu' - te sunam in mod sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 vesti proaste de pe frontul de Est. Nu mi-au aprobat concediul pentru saptamana aia. Asadar, pica plimbarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 Pana acum se pare ca suntem 7 motoare ( 14 pers.).... cazarea este rezolvata pentru : - Calimanesti - Satu Mare - Sucevita - Piatra Neamt - Galati ..... urmeaza Cluj , Borsa si Constanta ( Navodari ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 (editat) Am fost la Satu Mare, in "misiune de recunoastere", vazut locul de cazare (un camping de langa strand), mers (cu mashina) pe o portiune din traseul stabilit (spre Sapantza..) pana la Sambra Oilor.....pentru a vedea starea drumului..... E OK, cateva gropi in asfalt (dar minore comparativ cu cele din Autostrada Bucuresti-Pitesti, de ex.). Peisajul superb, prietenii nostri din Satu Mare ne asteapta cu ceaunul pregatit pentru un gulash adevarat...... Cateva poze...... Campingul de langa strand, casutze cu 4 incaperi, 6 paturi, grup sanitar si dush - 1 mil. pe noapte Terasa privata de langa camping, cu terenuri de tenis, unde ne asteapta prietenii...vedetzi ceaunul ?? Drumul spre Negresti Oas.....Certeze (vestitul sat cu case noi, imense.....ce nu au nicio legatura cu frumusetea si naturaletzea caselor maramuresene...dar...se numeshte progres...) Sambra Oilor, frumoase locuri, mai salbatice, accentuate de prezentza pe marginea drumului a bivolilor... Motel, camping Sambra Oilor....camere 3 paturi, 600 mii, loc campare 100 mii/cort...singura problema este imposibilitatea de a urca motoarele acolo (sunt trepte), in rest frumos, mancare traditionala buna si ieftina... In Satu Mare nu am vazut decat un singur motor... Dar stiu ca exista si un club acolo -Sharks Motors ......poate o sa ne intalnim la Satu Mare....dati un semn..... Editat Iunie 16, 2006 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 bai, stau ca pe ghimpi, de-abia astept sa mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate