Sari la conținut

Arthemis

Membra
  • Număr conținut

    213
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Arthemis

  1. In ordinea numerelor de pe tricou: 1. Lemuriciul - care imediat ce a dat de fete a refuzat sa mai vina pe acasa, avem o relatie foarte deschisa, ne iubim cand ne vedem si apoi fiecare cu viata lui ) 2. Yoda - este o mica bestie care face legea, in poza este chiar in prima seara din noua casa si si-a marcat foarte bine teritoriul, adica nu s-a miscat de pe motor 3. Tot Yoda, dar in varianta sushi - e drept nu prea stie cum il cheama si raspunde mai repede la "f*tu-ti copilu' ma-tii" si "nu e voie acolo" sau mai simplu "NUUUUU!!!!"
  2. Sunt un prieten al celei care a fost Mădălina. Nu mi-am făcut cont, pentru că nu doresc să scriu decât un post. Cine a cunoscut-o Âştie că ea nu consuma NICIODATĂ alcool. Puiuț, vei rămâne mereu în inima mea! ps: v-aÂş ruga să o păstrați în amintirea voastră pe Mădă ca în poza de mai jos.
  3. stege sunt. ca fapt divers, acu vreo 3 ani, la 160-180 am fost flash-uit sa ma dau la o parte, pe drumul spre craiova. m-am dat. el a trecut. fan curier dar de la firma aia portocalie. tnt sau dreaq sa ii ia. sa mor daca m-am putu tine dupa el. mergea spre cimitir, sunt convins!
  4. stege sunt. scriu de pe contu neveste-mii pentru ca boierii m-au banat de invidie, sunt sigur! Nu vreau sa spun decat ca este o motocicleta de cacao pentru cocalari, vreau si eu una, multumesc!
  5. Aseara m-am intalnit si eu cu ei, asta dupa ce Duminica i-am cautat in tot orasul sa le dau un mic ajutor, am reusit ieri sa le dau 50 de lei. Cred ca inca mai sunt la Unirii, chiar in fata gurii de metrou cum iesi spre Bd. Unirii. Cert este ca traiesc visul multor oameni ce nu au curajul si nebunia necesara de a-si baga picioarele si de a-si trai viata exact asa cum le dicteaza inima.
  6. Condoleante familiei si prietenilor. Prea trist si prea devereme.
  7. Arthemis

    K7-le Meu

    Bravo sefa, bucura-te de ea si multi km fara probleme. Si pupa-l si pe barbatu-tu din partea mea! @ stege sunt
  8. Felicitari dacilor! M-am simtit super, exact ca intre prieteni, papica buna si la pret ok, bautura si ea la pret ok si cel mai important toaletele curate! Si eu si stege ne-am simtit super! Va uram la mai multe!
  9. acum 10 minute m-a sunat sora mea sa-mi zica de un accident ce s-a petrecut la Tineretului, din cunostintele ei despre motoare ea crede ca a vazut scris pe motor kawasaki, nu bag mana-n foc de asta, la fel si pentru numar B-56-.... Mi-a spus doar ca i-a taiat o masina fata, cand a ajuns ea il lua o ambulanta mai mult nu stiu, sper ca motociclistul sa fie ok fara avarii prea mari.
  10. Daca tot il cauti pe stege, iti recomand doar sa dai un search si-l gasesti imediat, zmeule. ti-ai facut cont doar sa zici asta? cat despre cat de mult si cat de bine merge stege, este inca viu si bine merci, nu acelasi lucru il pot spune si despre prietenul tau. imi pare rau de tineretea lui, cum imi pare rau de orice copil ce moare fara sa guste placerile vietii, dar cred ca va agitati prea mult fara motiv, copilului ala nu i-a tras nimeni de gaz a facut-o singur si constient de pericole, asa ca inainte sa gasesti vinovati, cauta-i unde trebuie.
  11. Noaptea,inainte de examen.In apartamentul profesorului suna telefonul pe la 3. Cu o voce iritata acesta raspunde: - Da! - Dormi? - Bineinteles ca dorm! -...si noi invatam, tuz mortii ma-tii !.....
  12. Ete ce-am pierdut. Felicitari copii! Bre sa fiti fericiti, sanatosi si mai ales veseli! Va pup pe amandoi! Casa de piatra!
  13. Arthemis

    Poze

    daca nu le pune si pe forum.. da, e de inteles.
  14. Arthemis

    Poze

    Fata s-a conformat si a pus poze cu echipament, acum evident ca_carcotasii or sa comenteze ca de ce n-are ghenunchere... Nu vad de ce te deranjeaza pe tine pix, cum isi face ea poza pe moto? Poate vrea sa-si faca poza goala pe motor, chiar atat de mult te va afecta chestia asta? Serios, lasati-o mai moale cu aratatul cu degetul, ca nu e cazul. Prea faceti toti pe lupii moralisti si prea le stiti toti pe toate, mai respirati, mai beti o bere, mai ...... ceva si sa vedeti cum lumea vi se va parea mai frumoasa.
  15. Arthemis

    Poze

    bre acum sincer, fetele si-au facut o poza pe moto, doar nu era cazul sa ceara si echipament full, pana mea, relax, prea sunteti rai toti!
  16. ) am vb cu stege care era la el, radea in hohote, ceea ce e un lucru bun, se pare ca dadea cu subsemnatul poate ne vdm diseara la o bere pentru ca a scapat ieftin si usor
  17. Mda, ma gandeam eu, mi-a zis stege ca se duce la el la spital si cand am vazut topicul m-am gandit imediat la el Cum e? e bine? a patit ceva naspa, adica mai naspa??
  18. bre, tipul de pe moto era cumva cu parul lung si avea echipament full rosu cu nergu? iar moto era un cbr 600 F4i?
  19. Arthemis

    Cheia - 16.09.2007

    Ultimul meu post pe forumul de accidente, ever. Sunteti ca niste shacali, ashteptati cu sufletul la gura sa simtiti miros de sange pe asfalt. Sunt scarbit de ce vad si ce citesc pe aici. Va f*ute grija ca de ce nu a postat din ce motiv a cazut, au cazut sute si mii de oameni si inca n-a invatat nimeni nimic, tot se cade tot se moare, ce rahat mai vreti? ce tot asteptati pe forumul asta? Incep sa cred ca deja va face placere sa mai ziceti un rip, sau o insanatosire grabnica. Cautati vinovati atunci cand nu mai conteaza, credeti ca daca aratati cu degetul pe unul/una faceti lumea mai buna? Prostii, inseamna ca sunteti mai vistatori ca niste pixde proaste. Pentru insetatii de accidente sangeroase le recomand ogrish.com, aveti si poze, cioclilor!
  20. sunt cazuri si cazuri. Prietenul meu are moto de la ei si l-a luat cu gume aproape noi, iar inca un forumist (matematik) este la al doilea motor de la ei si nu a avut alte probleme decat cele care apar des la motoarele sh.
  21. la floreasca nu primesti nimic, dar nu ar trebui ca asta sa fie un impediment.
  22. Am fost cu stege de dimineatza sa donam, din pacate, desi am aceeasi grupa de sange ca si el, nu am putut dona din cauza ca venele mele nu sunt destul de groase si se sparg de la acul ala, cel putin asa mi-au spus asistentele de acolo, au incercat sa-mi gaseasca o vena din care sa ia sange dar degeaba. Nici Stege nu a putut dona, la fel si vreo 3 din colegii lui de serviciu, doi din ei au fost la dentist in ultimele 3 luni si nu pot dona deoarece exista posibilitatea ca in urma vizitei la dentist sa poti contacta hepatita. Nu sunt primiti nici cei care au suferit o interventie chirurgicala in ultimele 3 luni din acelasi motiv. Imi pare sincer rau. Am urcat sa-l vedem dar deja intrase in operatie, sper sa fie totul bine si sa-si revina repede. Multa sanatate si forta familiei sa poata trece peste asta. PS. cei care stiu ca pot dona si nu au avut in ultimele 3 luni interventii chirurgicale, sau alte probleme de sanatate, sa se duca si sa doneze, nu numai pentru Marius, pentru toti amaratii ce stau pe paturile de spital si au nevoie de sange, ganditi-va ca puteti salva o viata.
  23. stege sunt. l-am cunoscut pe bogdan. o figura de om. un copil cu o jucarie. jubila pe strada. stia sa faca cu motoreta aia mai multe decat fac altii dupa 5 ani de condus. o clipa de neatentie si o clipa de ghinion. SI NU MAI E! Drum intins frate acolo sus! Condoleante familiei si prietenilor si multa incredere ca s-a prapadit facand ceea ce i-a placut mai mult! Nu a murit suparat sau trist! ps. poza facuta de mine cu Bogdan, Elena Diana (Arthemis) si Stefan (Dark-Evil)
  24. Condoleante si din partea mea si a lui stege. Sa-ti fie tarana usoara si multa putere celor dragi.
×
×
  • Creează nouă...