Streetfighter10 Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Buna, sunt un motociclist satmarean si in aceasta vara eu si cu un prieten de al meu dorim sa organizam o excursie mai lunga pe scootere. Pe motoare mari este usor sa faci o calatorie, dar o adevarata aventura e aceea pe un motor mic! Asteptam si alti participanti, din Satu Mare ori Oradea. Drumul ar dura cam o saptamana, prin munti si alte locuri frumoase! Astept raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Un traseu ar fi frumos. unde ne cazam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 La cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Cine este prietenul tau din Oradea? :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Streetfighter10 Postat Ianuarie 28, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2010 pai ne vom caza la cort ca e mai misto asa. prietenul din oradea este Nikos. de ce intrebi? astept cat mai multi oameni .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Streetfighter10, fii te rog mai atent la cum scrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Streetfighter10 Postat Ianuarie 28, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2010 Dar vad ca voi sunteti din locuri mai departate de noi cum o sa ajungeti la sm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 calare. ce e aia "tourter"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 daca ajungeti .. si prin zona brailei .. buzau .. se adauga cardului inca un scuterist .. si promit sa merg cu voi minim 300 km .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Streetfighter10 Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2010 I- am dat asa un nume Tourter care vine de al broastele testoase asa incet dar sigur vom merge!Pai nu cred k pana la braila o sa ajungem dar in orice caz ar fii frumos sa mergem cati mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 ti-am zis sa te stradui sa fii mai atent la scris. degeaba, te doare in basca. ia un warn mic de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Salutariiiii....eu sunt din Oradea si eu am vb cu streetfighter sa facem aceasta calatorie...Zurby...te asteptam si pe tine daca vrei sa vi....cat mai multi cu atat mai bine...pe mine puteti conta sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Streetfighter10 Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2010 Bine am sa fiu mai atent !Pai si pe mine puteti conta si eu vin 100%!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Eu anul asta mi-am propus sa plec din Galati sa fac transfagarasanul si apoi poate chiar cheile bicazului (impreuna cu alti 2 prieteni). Daca ne sincronizam poate ne gasim in centrul tarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 pe 1 mai .. mergem la mare ? prin iunie-iulie facem ce spuneti voi... daca sunteti hotarati 100% eu va pot ajuta foarte foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 motociclistcom : Sa inteleg ca esti din buzau? E buna ideea si de 1mai. Ne putem intalni la Harsova si de acolo in grup pana la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 (editat) E plictiseala pe la Harsova.... Si nu e din buzau e din faurei motociclismcom Editat Ianuarie 31, 2010 de laur26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 daca e sa mergem la mare .. cu brailenii . galatenii .. ne vedem la .. insuratei .. cu restul nu stiu unde .. oricum .. mergem unde merg si motociclistii .. mergem peste tot daca ajungem la mare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Zurby.. crisan ..pana una alta noi putem da o intalnire la Moneasa la un gratarel nu ?! ..si la vara la mare , iti dai seama ce socati o sa fie aia de acolo cand o sa vada numere de Oradea si Arad )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Streetfighter10 Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2010 (editat) Deci hai sa incercam sa ne intalnim undeva toti si sa facem o excursie mare!!!Cati doritori sunt? Editat Ianuarie 31, 2010 de Streetfighter10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Nu cred ca se poate gasi moldoveni cu voi de la oradea, e distante foarte mari pentru un scuter. Eu daca aveam scuter, mai ales chinez nici nu plecam cu el mai mult de 100 km si nici aia parca si sa mai mergi si cu 60-70 km/h distante asa mari. Dar cand sant mai multi e cam alta treaba, dar oricum. Eu am fost la brasov singur de la galati si ziceam ca nu mai ajung, si mergeam cu 90-95 km/h si totusi am facut ore multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Streetfighter10 Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2010 Pai noi ne deplasam pe scotere de marca si nu chinezesti iar scopul nostru este sa afcem un traseu ca o excursie nu sa ne grabim undeva.Si eu am avut Yamaha R6 iar pe acela totul se parea usor dar adevarata provocare o prezinta pe un motor mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Oricum daca e plimbare se merge viteza mica sa vezi in jur, viteza mare nu vezi nimic si nu esti relaxat deloc... Dar cand dai peste un drum din ala drept si urat e o plictiseala mare, cine stie drumul de la braila la buzau, nu e lung dar te plictisesti si nu ai ce vedea. Poate mai sunt si alte drumuri de genu acesta... De la buzau la brasov e super si alte de genu acesta Daca voi ajungeti la transfagarasan, si noi din zona asta avem degand sa mergem la transfagarasan, poate ne gasim pe acolo cine stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 mai .. pana la transfagaran .. ce ziceti .. 1 MAI .. MERGEM LA MARE CU TOTII ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Daca vremea e buna eu merg. Anul trecut am fost cu masina, dar cu geaca pe mine am inghetat la un restaurant in aer liber. 1 mai cade sambata. Banuiesc ca plecam sambata si ne intoarcem duminica, altfel e cam mult 500km la 10-15 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate