Sari la conținut

Scooter Tourter Tour


Streetfighter10
 Share

Postări Recomandate

Uite eu sunt din Nordul nordul romaniei. :disappointed: Sunt la 3km de vama cu Ucraina.

Sunt din Siret jud Suceava si e cam muuult pentru mine. Te plictisesti pe drum la 70km/h-75km/h dupa un timp si foarte obositor. Dureri de spate, picioare etc.

 

Cu scuteru nu am probleme, ma tine sigur pana la mare(mai iau un set cu mine, ulei si o trusa de scule) :lol:

Pana la mare am aproximativ 600KM si nu cred ca le voi face intr-o zi.Cu pauze cu tot.Sa zicem ca ma pornesc dimineata la 4 si ajung pe seara sau chiar noaptea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

gata deci ne facem gasca mare ..

 

Mesaj completat

hai .. ca am vb cu baietii de la motorul.ro .. si dam .. 3 plinuri de benzina .. acum urmeaza sa ne gandim si pentru ce .. PLINURILE DE BENZINA SE DAU DOAR LA SCUTERISTI SUB 100CMC ... dar sa ne strangem cu totii .. sa avem gasca noastra .. gasca scuteristilor .. si seara cand o sa iesim prin statiuni .. sa fim vre-o 100 .. cum suna ? haideti ca putem .. cati mai multi ..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare,ma numesc Sorin , sunt din buc , si daca o sa se concretizeze plimbarea pana la mare va puteti baza pe mine si scuteru' meu , este vb de un peugeot elystar de 49cc , trebuie sa-l scot de la naftalina pt ca nu prea I'll mai folosesc, am reusit sa-mi iau un maxi de 500 si in ultimul timp o ard cu ala , vazand ca-s destui nebuni cu 49cc care sunt decisi sa mearga am sa ma alaturi lor , doar sa mai porneasca ragalia, .. daca este vreun mecanic bun printre voi care se pricepe la motoare cu alimentare pe injectie si are cateva ore libere sa ma ajute sa-l pornesc, I-as fi recunoscator , berea, sucul este din partea casei..:disappointed:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

off numa ghinioane am .. a meu ii 101cc deci cade treaba :disappointed:) oricum bag benzina pana la mare de vreo 2 mil :lol:) ..da ar fi o treaba pentru noi astia din Oradea , Arad ..Timisoara sa le tapam in tren si le dam jos in Constanta si doar ne plimbam pe acolo , facem show :> >:lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Zurby.. crisan ..pana una alta noi putem da o intalnire la Moneasa la un gratarel nu ?! ..si la vara la mare , iti dai seama ce socati o sa fie aia de acolo cand o sa vada numere de Oradea si Arad :disappointed:))

 

Scuze de intarziere, clar ca venim, eu, Zurbau,Korectu suntem pe lista

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutari...mai baieti..vad ca dintro simpla intrebare cine ar vrea sa facem o tura prin romania sa ajuns la mers de mare si bla bla...ce e de vazut la mare?APA...in rest nimika de la Bucuresti pana la mare drum plictisitor...eu cu streetfighter10 am vb de o tura asa pe o perioada de o sapt.....in care sa ne deplasam printre munti drumuri in sus si jos plina de curbe...eu sincer mam gandit sa mergem pana la brasov si de acolo o luam in sus si ne intoaarcem pe la sighetu marmatiei...doar zone minunate.......eu cel putin nu cred ca ma voi alatura gastii daca se merge la mare...si nici streetfighter nu cred..amu asta depinde de el......om vedea...ne mai auzim paci :disappointed:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

venim si din cj cativa daca se iese undeva la munte (ex: brasov)... pana la mare e prea obositor + ca trebuie sa ai si cu cine sa mergi pana acolo. nu sa te duci in grup cu scutere care merg maxim 70km/h...pana la munte se accepta :disappointed:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hallooo Oradeaaaaaa noi ne dam acuma la Moneasa cat de curand ..sau Deva ceva :> dupa aia mai vorbim de munti , mari si oceane :disappointed:)

Daa corect,apropo din Oradea sau nu neaparat, cand se incalzeste vremea,sau mai exact in apropierea Pastilor cand au copii vacanta,si eu adica,mergem pana la Moneasa cu scuterele.Se baga cineva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...

Lansez aici invitatia:

 

Ca idee generala, traseul va fi de patru zile, de joi pana duminica in perioada 12-15 august.

 

Ziua de joi: Plecare din Galati, Braila, Buzau, Siriu, Intorsura Buzaului, Brasov, si punem corturile in Poiana Brasov (+/- 10km). Traseul primei zile va avea cam 300km.

 

Ziua de vineri: Plecare la prima ora pe traseul Brasov, Fagaras, Cartisoara , Balea Cascada, Balea Lac. Corturile voi fi puse intre Balea Cascada si Balea Lac. Peisajul e superb. Traseul zilei a 2-a va avea cam 140km.

 

Ziua de sambata: Plecare pe traseul Balea Lac, Baraj Vidraru, Curtea de Arges, Campulung, Rasnov, Predeal, cu campare undeva pe valea prahovei (Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal), sau daca e prea aglomerat, undeva pe langa Moeciul de Sus/jos, de-a lungul raului. Traseul zilei a 3-a va avea cam 230km.

 

Ziua de duminica: Plecare spre casa pe traseul Valea Prahovei, Ploiesti, Buzau, Braila, Galati. Traseul zilei a 4-a va avea cam 270km.

 

Total km parcursi 940km.

 

Urcarea efectiva pe transfagarasan nu are mai mult de 20km. Odata ajunsi la Balea Lac, urmeaza o cobarare de 50km pana la curtea de arges. Din experienta anterioara pot spune ca e bine sa luati la voi doar strictul necesar de bagaje, si eventual niste role usoare pentru a urca pe munte. (George: Fara felinar cu gaz, borcan intreg de zahar si alte maruntisuri )

 

In cazul in care ne adunam mai multi, se va merge in grup organizat, fara acte de teribilism, si fara a ramane cineva in urma.

Cei care nu pot sa-si ia liber de la munca, macar in week-end pot sa ne insoteasca sau sa campeze pe valea prahovei alaturi de noi. Traseul se poate modifica usor in functie de vreme, sau de problemele aparute in cale.

 

Va astept cu o bere rece la Balea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...