meyndt alex Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 sunt din nou aici ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 Vad ca esti din Sighisoara. Am fost sambata si am mancat cea mai buna ciorba din ultimii doi ani la voi. De abia astept intalnirile din zona sa mai mananc una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantazi_marian Postat Aprilie 12, 2004 Share Postat Aprilie 12, 2004 SAL Alex!Sunt Marian,ma bucur ca am dat de tine aici,MZ-ul merge super si sper sa ne vedem curand!L-am bagat deja la scoala! o sa-ti trimit cateva poze cat de curand.Multe salutari la ai tai!MARIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate