Louis Cyphre Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Salutare tuturor! Caut motocicleta asta , ultima oara era de vanzare pe la Timisoara, acum vreo doi ani si ceva. Imi place de mor(nici nu este greu sa-ti placa, nu?) si as vrea sa stiu pe unde a ajuns. Va multumesc inca de pe acum pentru orice informatie. Este un AWO Simson T model 1961, cred, de 250. Si acum mor de ciuda ca nu am cumparat-o atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 foarte frumoasa motocicleta.e de note 20......nu stiu daca te pot ajuta sa dai de ea.......dar daca as aveao yo nu as dao pt nimik........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Salutare tuturor!Caut motocicleta asta , ultima oara era de vanzare pe la Timisoara, acum vreo doi ani si ceva. Imi place de mor(nici nu este greu sa-ti placa, nu?) si as vrea sa stiu pe unde a ajuns. Va multumesc inca de pe acum pentru orice informatie. Este un AWO Simson T model 1961, cred, de 250. Si acum mor de ciuda ca nu am cumparat-o atunci. uite link cu anuntul /index.php?showtopic=310258 are si nr de tel poate ai noroc si mai e valabil, bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 numai e valabil ! citeste in anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 si mie imi place tourenul. mz 125 rt a fost un compromis deoarece semana putin cu el , de anuntul ala si de poza aia m-am lovit de cel putin 100 de ori, stiu si noaptea ce s-a discutat acolo.Intr-adevar ce s-a creat acolo e arta ...pacat ca nu s-a respectat totusi linia retro, dar modificarile nu sunt mari , aproape inexistenta, se pot face usor ....sincer nici eu nu as da-o daca as avea asemenea motor...dar cine stie.Oricum sa te astepti la del putin dublu fata de pretul la care s-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2010 multam' fain. inca nu am dat de ea mai incerc.. Mesaj completat am vorbit cu fostul proprietar si mi-a spus ca cei care au cumparat-o de la el au luat-o ca...piese de schimb, ei ocupandu-se cu reconditionari.. inca un lucru frumos dus pa apa Sambetii... asa ca schimb sensul topicului: cumpar Awo Simson T in stare buna, ca motor, pretabil la reconditionare ca sa ajunga ca cel de mai sus inca odata, merci de raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 E unu pe Bikeshop, e fo 1300 de euro, da la banii astia iti iei BMW R35, in aceeasi stare cu Simsonu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...957-246654.html sincer as merge pe asta, am vb acum o luna cu propietarul , am inteles ca actele sunt pe numeleu unei fete al carei tata a decedat si are succesiune.Eun pret cat de cat dar mai ales ca moto pare ingrijita.La o prima vedere pare modificata insa la o a doua , cu mici retusuri si o vopsea + sei se aduce la forma originala fara prea multe batai de cap. Mesaj completat http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...957-246654.html sincer as merge pe asta, am vb acum o luna cu propietarul , am inteles ca actele sunt pe numeleu unei fete al carei tata a decedat si are succesiune.Eun pret cat de cat dar mai ales ca moto pare ingrijita.La o prima vedere pare modificata insa la o a doua , cu mici retusuri si o vopsea + sei se aduce la forma originala fara prea multe batai de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2010 am vazut-o si eu pe bikeshop, chiar ca arata ingrijita. nu e facuta pe gustul meu, dar...s-a lucrat le ea totusi, pretul e cam mare, as spune... si asta http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...957-262473.html arata bine, pentru ce as vrea eu, dar e scumpa rau. desi e 425... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 moto data de mine crede-ma ca daca merge si cum arata , merita.Nu conteaza cum e facuta, conteaza cat de usor se face cum vrei tu...nu are aripi taiate sau alte modificari, inchipuieti ca e neagra si are sei solo....doar atata as schimba la ea.Iar ca pret...comparata cu celelate e ok, acum tu stii ce bani ai si ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate