Glad1ator Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Red Bull Romaniacs hard enduro rallye 2010 - Seventh edition Thanks to his adventurous style, Martin Freinademetz, the former multiple World & European snowboard Champ and the organizer of the “Red Bull Romaniacs Hard Enduro Rallye", explored the Carpathians Mountain areas on his own enduro bike for many years, before coming up with this solid and unique hardcore competition in 2004. Martin presents an unforgettable Enduro Rallye experience for all classes of riders. Pros, Experts, Hobby riders. For 2010 Expert "Trial motorcycle riders" can join in too There is also tourist class for those who want to visit Romania, watch some Pro,s in action and drive on less INTENSiVE trails. Amazing mountain climbs and downhills, fantastic single trails over hills and through valleys, thanks to the numerous exploring for www.xventure.net/enduro/ offroad motorcycle tours. Martin figured out that adding a time-attack to those tracks would make a "World Class motorcycle Enduro Rallye" on tracks no motorcycles had ever been on before. Inscriptions open at www.redbullromaniacs.com/ Foarte faina ideea cu Tourist Class!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Foarte faina ideea cu Tourist Class!!!! exista si inaine la RedBull; si o gasesti pe la toate concursurile mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Cred ca anul asta va fac cu mana de la sectorul media! Imi combin cele 2 mari pasiuni: fotografia si enduro. Ce ai putea sa vrei mai mult?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Lista inscrisi pana acum: http://www.redbullromaniacs.com/for-riders/starting-list/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Lista inscrisi pana acum: http://www.redbullromaniacs.com/for-riders/starting-list/ Ce pot spune o cursa romaneasca fara romani(fff putini) asemanatoare cu cele din africa unde participarea neagra este arope zero,asta spune multe despre noi.Pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 bre, bre, da intr-o tara unde tot pujtanu e murdar de inglish pe la bot, sa nu fim noi in stare sa facem o varianta in engleza ok la catai concursu international... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Mai 7, 2010 Autor Share Postat Mai 7, 2010 WOOOW.........Blazusiak!!!! poate vine si Knight de data asta ?!??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 WOOOW.........Blazusiak!!!! poate vine si Knight de data asta ?!??! stai usor ca nimic nu e sigur pana nu-l vezi la start. Omu s-a tot accidentat in ultimul timp si poate sa decida sa nu riste. Knight are un pariu mare anul asta in WEC. Putin probabil sa riste si el. Cam putini mi se par. mai apar pe ultima suta de metri, ca in fiecare an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 (editat) Dat fiind faptul că probabil la anul ambii vor dori să participe în wxec ar face bine să se prezinte. E ultima șansă să vadă cum se mănâncă această cursă, cum e cu navigația pe gps (până acum ambii au navigat doar pe bandă/arbitrii) etc. Editat Mai 7, 2010 de seseseko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 (editat) Ce pot spune o cursa romaneasca fara romani(fff putini) asemanatoare cu cele din africa unde participarea neagra este arope zero,asta spune multe despre noi.Pacat Nu stiu cum ai tras tu concluzia ca la Roof of africa nu participa localnici...ba chiar cu exceptia 2009 parca toate au fost castigate de sudafricani. Tu cred ca faci o mica confuzie, nu toti africanii sunt negri PS Bravo Tara!! Editat Mai 7, 2010 de Mark81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Tu cred ca faci o mica confuzie, nu toti africanii sunt negri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 (editat) bre, bre, da intr-o tara unde tot pujtanu e murdar de inglish pe la bot, sa nu fim noi in stare sa facem o varianta in engleza ok la catai concursu international... un eveniment intr-adevar de exceptie dar....daca ''in familie'' cum se poarta, nu s-a gasit niciun nepot atestat in lb engelza....cum sa platesti tu pe altu care stie? banu sa iasa! mai trist e ca cel care a scris se considera perfect deci, mai bine nu se poate. pacat ca sunt asa putini romani in concurs dar e vina noasta ca ne-am apucat de enduro si nu de fotbal. sunt putini cei capabili sa se sustina financiar si sa-si riste oasele invatand si concurand la asemenea nivel. Editat Mai 8, 2010 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 de unde e Valentin Achimoiu? e inscris la experti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raul_arges Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 apropos de romani. Tara nu a mai participat in organizare anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 de unde e Valentin Achimoiu? e inscris la experti. daca e vorba de aki,e din pitesti si se dadea la cursa lui vali de la arges cu un dr big acum vreo 2-3 ani...nu stiu daca e acelasi,iar daca e, inseamna ca s-a antrenat in secret pe undeva fiindca il stiu doar pe motoare de viteza-stradale in ultimul timp..sper sa nu fie iar vreo traznaie de-a lui ca asta moare prin munti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Hai hai ca se aproprie romaniacsu! Tara a trecut de la pro la expert team face echipa cu Mr Dunca. Baietii de la Deva de la expert single (!!!) David (Knight) si Pictoru( jumatatea lui Freinadametz dpdv al podoabei capilare) abea asteapta sa vina si cursa asta. Pictoru zice ca nu e cine stie ce si Romaniacs, se descurca el. Inainte am venit de la Pictoru de la atelier si el isi punea la punct motoru si al lui David exc era murdar, semn ca cineva se antreneaza. E si Patrick inscris la expert singles, Mani e la Pro. Pare a fi o editie foarte faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 apropos de romani. Tara nu a mai participat in organizare anul asta? nup.tara este concurent incepand de anul asta(sau probabil numai anul asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 cred ca taddy ii ia pe toti la prolog dar se va pierde in primele zile pe traseu ( glumeam), oricum sunt curios sa il vad in actiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 cred ca taddy ii ia pe toti la prolog crec ca Bolton si Lettenbichler or sa sa tina destul de bine de Taddy la prolog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 crec ca Bolton si Lettenbichler or sa sa tina destul de bine de Taddy la prolog Si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 evident, vineva trebuie sa vina si pe 4. bafta multa!! pentru sustinere concurentilor romani, propun ca tuturor strainilor sa le strambam spitzele, sa le murdarim ochelarii si sa le desunflam mousse-urile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Eu cred ca daca nu pateste ceva, nu-l miroase nimeni la prolog. Bolton si Letty sunt tehnici, dar nu au viteza lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Bolton si Letty sunt tehnici, dar nu au viteza lui. nu l-ai vazut pe Bolton acum 2 ani In plus, asa cum e prologul acum, diferenta intre primii va fi o lungime de motocicleta. abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Bolton cica e pe langa Resita, face antrenamente, de la userul St33tweus(Raul) stiu asta. Omu vrea sa urce pe podium... Despres cum de nu vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 nu l-ai vazut pe Bolton acum 2 aniIn plus, asa cum e prologul acum, diferenta intre primii va fi o lungime de motocicleta. abia astept! Adevarat, dar nici tu nu l-ai vazut pe taddy . Acu m-ati facut si pe mine curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate