Constantin Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Varianta 1. Buc - Olanesti si retur. Varianta 2. Buc - Olanesti, cazare, inapoiere duminica. Plecare sambata ora 9,00 de la Metro Militari. Eu ma duc oricum. Amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Varianta 1. Buc - Olanesti si retur. Varianta 2. Buc - Olanesti, cazare, inapoiere duminica. Plecare sambata ora 9,00 de la Metro Militari. Eu ma duc oricum. Amatori? Asfalt uscat, numai ca se anunta si niste ploaie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Varianta 1. Buc - Olanesti si retur. Varianta 2. Buc - Olanesti, cazare, inapoiere duminica. Plecare sambata ora 9,00 de la Metro Militari. Eu ma duc oricum. Amatori? daca niste decrepiti de prieteni nu merg in vama cum era planul merg si eu. lasa un tel aici. nu vrei mai bine in vama? la mare s-a anuntat vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate