stilgar Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 gata aseara am luat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 super.dar da mai multe detalii cu cat de unde ceva picanterii.sa o folosesti sanatos.bmw e visul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreisamoil Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Felicitari!!! Eu am una galbena identica... Sa o stapanesti sanatos si sa ne intalnim sa facem ture... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Iunie 6, 2006 Autor Share Postat Iunie 6, 2006 pai........... e noua sau era, vineri......... ca acum are 500 km are abs si manere incalziteeeeee duminica m-a prins ploia si manerele alea au fost super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Felicitari Dragos pt noul motor. Sa-l stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 De vis! Felicitari si multe plimbari placute cu f-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 (editat) gata aseara am luat-o Felicitari pt acizitieeeeeee........ cand o sa am 18 ani o sa iau un credit ca sa imi iau si eu GS Editat Iunie 9, 2006 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate