Dark Petak Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 (editat) Date:2006 jun 3 Location:Zona Sugo Members of Mayday : Yamaha WR---Atacs (cbrxx our leader) Honda CRF450---Robert (Baronul Rosu) Yamaha WR cu un far deosebit---Gabor (gigantul nostru) Honda XR600---Tibike (baiatul care cade) Yamaha YZ 2t---Petak (adica Yo cameramanul zilei) Editat Iunie 4, 2006 de Dark Petak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 facusi traseul am ajuns pe vf arama neagra f fain pacat ca alex a avut accident si nu mai am cu cine veni la gheorgheni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Iunie 4, 2006 Autor Share Postat Iunie 4, 2006 facusi traseul am ajuns pe vf arama neagra f fain pacat ca alex a avut accident si nu mai am cu cine veni la gheorgheni ce a patit cu el? e grav? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 tibia rupta in 2 locuri 3 tije de metal in pic drept...acum suntem si "frati" mai ales ca o sa-si cumpere in curand yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Iunie 4, 2006 Autor Share Postat Iunie 4, 2006 poze poze poze End Day 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 de exceptie ultima poza insa roaga l pe baiat sa nu mai defriseze in zone protejate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 de exceptie ultima poza insa roaga l pe baiat sa nu mai defriseze in zone protejate super tare. Cacsca e rupta? nu se intelege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 super tare. Cacsca e rupta? nu se intelege. Da un click pe poza si vezi rezultatele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Iunie 5, 2006 Autor Share Postat Iunie 5, 2006 Casca nu_-i rupta numai vizorul e rupt...oricum nu am patit nimic si am o casca ca Mike Metzger hehe Keep rideing man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Casca nu_-i rupta numai vizorul e rupt...oricum nu am patit nimic si am o casca ca Mike Metzger hehe Keep rideing man! mai mult pe jos de cat pe motor....sau atunci nu a fost timp de poze faina corhaneala ..insanatosire grabnica la accidentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 mai mult pe jos de cat pe motor....sau atunci nu a fost timp de poze faina corhaneala ..insanatosire grabnica la accidentat Chiar,cand esti pe motor nu prea ai timp de poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate