Kozmin Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Care a mai avut ulei Ulei Delphi - Non Marine?? Tot 20ml/1l de benzol se face amestecul! Ca mi-am luat si nu scrie nimic de amestec pe ambalaj! Asfalt uscat! Salve! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 N-ai sa vezi niciodata scris pe sticla de ulei raportul de amestec. Raportul este dat de fabricantul motorului pentru care se foloseste uleiul. Pe unele sticle chiar scrie "A se amesteca cu benzina in raportul indicat de fabricant". Happy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kozmin Postat Iunie 6, 2006 Autor Share Postat Iunie 6, 2006 Pe uleiul care l-am avut inainte scria! Ms Oricum! Deci ca sa inteleg raportul ptr MZ ramane de 20ml/L si dc ii in rodaj pot sa pun un pic mai mult (25ml/L)?? Salve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doar_eu Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Pe uleiul care l-am avut inainte scria! Ms Oricum! Deci ca sa inteleg raportul ptr MZ ramane de 20ml/L si dc ii in rodaj pot sa pun un pic mai mult (25ml/L)?? Salve Pune exact cat scrie in manual (cu aproximatia de rigoare, data de paharul tau de masura). Nu pune mai mult sa "ajuti " motorul- pentru ca se depune calamina in tobe, nici mai putin ca sa mearga mai tare pentru ca risti sa-l gripezi. Iti recomand chiar sa asculti sfaturile de manual in dauna celor de pe sticla de ulei: pentru ca fabricantul face o estimare generala, el nu stie ca il folosesti la motocicleta, la autoturism, sau la masini unelte. Si fiecare functioneaza altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kozmin Postat Iunie 7, 2006 Autor Share Postat Iunie 7, 2006 Pune exact cat scrie in manual (cu aproximatia de rigoare, data de paharul tau de masura). Nu pune mai mult sa "ajuti " motorul- pentru ca se depune calamina in tobe, nici mai putin ca sa mearga mai tare pentru ca risti sa-l gripezi. Iti recomand chiar sa asculti sfaturile de manual in dauna celor de pe sticla de ulei: pentru ca fabricantul face o estimare generala, el nu stie ca il folosesti la motocicleta, la autoturism, sau la masini unelte. Si fiecare functioneaza altfel. Am inteles! Mercy mult de sfaturi! Am vazut ca esti din Arad. Poate ne intalnim la o berica! Salve si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doar_eu Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Am inteles! Mercy mult de sfaturi! Am vazut ca esti din Arad. Poate ne intalnim la o berica! Salve si numai bine! Sunt plecat acum, sigur, cand ma intorc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 N-ai sa vezi niciodata scris pe sticla de ulei raportul de amestec. Raportul este dat de fabricantul motorului pentru care se foloseste uleiul. Pe unele sticle chiar scrie "A se amesteca cu benzina in raportul indicat de fabricant". Happy? ba mai scrie da' nu conteaza ce scrie pe sticla! ce spune fabricantu' aia e bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate