22iulian Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 recomand cu incredere ! Si eu recomand. Asta iarna Autobuzul meu a stat acolo foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Un serviciu de bun simt la pret de bun simt N-ai specificat insa doua aspecte, importante cred eu: - in caz de ceva (furt, incendiu, inundatie etc), ai o asigurare pt. cladire si bunuri? - in perioada cat clientul lasa motocicleta acolo, este permis s-o ia la plimbare si s-o aduca inapoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 Un serviciu de bun simt la pret de bun simt N-ai specificat insa doua aspecte, importante cred eu: - in caz de ceva (furt, incendiu, inundatie etc), ai o asigurare pt. cladire si bunuri? - in perioada cat clientul lasa motocicleta acolo, este permis s-o ia la plimbare si s-o aduca inapoi? da exact,as fi si eu interesat.........cum este treaba in privinta asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 da exact,as fi si eu interesat.........cum este treaba in privinta asta? In privinta primului punct ar fi bine sa veniti sa vedeti locatia...o sa va "raspundeti " singuri. Ca tot romanul am asigurare ...bani "aruncati" de pomana zic eu; am proiectat casa pt a rezista la un cutremur de 9* Richter si am supravegheat personal lucrarile zi de zi iar cand intram in birou la o cafea aveam 6 camere de supraveghere "focuste" pe lucratori....Inundatii !!!????....mai e ceva timp pana la topirea calotei glaciare. Ar mai ramane incendiile, dar regula este ca bateriile motoarelor stau decuplate pe perioada gararii "mobrelor" la mine , mai ales ca la fiecare saptamana vine randul fiecarei motociclete la monitorizarea bateriei.... timp de 7 zile are cuplat aparatul care incarca, mentine , desulfateaza...dupa cum este necesar. La punctul doi...in principiu nu este nici o problema cu luatul motoarelor la plimbare, dar este de preferat sa vorbim cu macar o zi inainte. Eu am sevici pana la ora 17 de luni pana vineri si sambata pana la 12, si mai am si "evadari" de cateva zile prin Germania sau Italia( o data la doua luni) Daca mai vreti alte informatii va astept la o cafea "la locul cu pricina" Si eu recomand. Asta iarna Autobuzul meu a stat acolo foarte bine. Va multumesc cmd si Iulian si va astept si in aceasta iarna. mai am 15 locuri libere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 In privinta primului punct ar fi bine sa veniti sa vedeti locatia...o sa va "raspundeti " singuri. Ca tot romanul am asigurare ...bani "aruncati" de pomana zic eu; am proiectat casa pt a rezista la un cutremur de 9* Richter si am supravegheat personal lucrarile zi de zi iar cand intram in birou la o cafea aveam 6 camere de supraveghere "focuste" pe lucratori....Inundatii !!!????....mai e ceva timp pana la topirea calotei glaciare. Ar mai ramane incendiile, dar regula este ca bateriile motoarelor stau decuplate pe perioada gararii "mobrelor" la mine , mai ales ca la fiecare saptamana vine randul fiecarei motociclete la monitorizarea bateriei.... timp de 7 zile are cuplat aparatul care incarca, mentine , desulfateaza...dupa cum este necesar. La punctul doi...in principiu nu este nici o problema cu luatul motoarelor la plimbare, dar este de preferat sa vorbim cu macar o zi inainte. Eu am sevici pana la ora 17 de luni pana vineri si sambata pana la 12, si mai am si "evadari" de cateva zile prin Germania sau Italia( o data la doua luni) Daca mai vreti alte informatii va astept la o cafea "la locul cu pricina" Va multumesc cmd si Iulian si va astept si in aceasta iarna. mai am 15 locuri libere 13 locuri libere vin cu vacuta si cu gs-ul 500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 10 locuri libere au ramas 8 locuri disponibile 6 locuri disponibile 4 locuri libere 2 locuri libere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Pt anul acesta au mai ramas 18 locuri libere, conditiile sunt aceleasi ca si anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 salut. aduc si anul asta vacuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 salut. aduc si anul asta vacuta Ca de obicei locul tau este rezervat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guduno Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Mai este loc, anul acesta si pentru "avionul" meu? Stima! Editat Noiembrie 11, 2012 de guduno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Evident ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Cazare ca la Edi, mai rar... Foarte bun pret, foarte bune conditii, pacat ca nu poti sa-ti aduci un pat acolo Eu sunt mutat in Timisoara, si daca nu imi gaseam aici garaj personal, as fi venit sa cazez motorul tot la Edi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Multam de apreciere......te astept la un vin fiert iarna asta, daca treci prin zona 12 locuri disponibile Au mai ramas 10 locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 mai sunt locuri libere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Da , mai sunt 8 locuri libere, esti bine venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 (editat) Multumesc mult! Editat Decembrie 2, 2012 de StefanLeonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Mai sunt 6 locuri disponibile Au ramas doar 2 locuri disponibile Pentru anul acesta lista se inchide, astazi a venit ultima motocicleta. Multumesc, Sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_tudor Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Salut, sunt locuri disponibile ptr iernat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 vor fi disponibile si la mine ...curand detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockfest Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 vor fi disponibile si la mine ...curand detalii... + Recomand Locatia e misto si sigura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 (editat) Salut, sunt locuri disponibile ptr iernat? mai sunt 3 locuri Editat Octombrie 20, 2013 de Edgji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 Primesc in gazda motociclete pentru sezonul rece, locatia este sigura si decenta la fel si preturile ...detalii la telefon... Contact:0725.539.298. Bogdan numai bine si iarna usoara....)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autocover Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Va oferim spatiu de gazduire a motocicletei dvs. pe perioada intregii ierni, intr-un spatiu special amenajat, curat. La cerere putem asigura preluarea motocicletei de la domiciliul dvs. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0244.434.090/0743.025.582. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chuppacabra09 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Pentru iarna asta, ceva oferte de cazare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Eu raman la Edy. Am fost multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate