Diabolic_Nightwing Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Sal'tare... Am achizitionat in tomna un rs de 125 si de curand am observat o problema....discul de frana de fata joaca enorm intre capsele alea in care este prins...mi-e frica sa nu mi-o ia inainte intr-o zi. Mi-ar prinde bine o recomandare in acest sens. Multumesc....si sa vina vara mai repede ca m-am plictisit sa ma uit la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Sal'tare...Am achizitionat in tomna un rs de 125 si de curand am observat o problema....discul de frana de fata joaca enorm intre capsele alea in care este prins...mi-e frica sa nu mi-o ia inainte intr-o zi. Mi-ar prinde bine o recomandare in acest sens. Multumesc....si sa vina vara mai repede ca m-am plictisit sa ma uit la ea. Trebuie sa definesti clar care este uzura capselor.Daca nu sunt afectate clar cu urme vizibile atunci nu este mare problema.Sunt o gramada de moto care functioneaza lejer cu aceste jocuri fara afectarea sigurantei,ba mai mult reduce intntr-o oarecare masura eventualele batai ale discului. Daca sunt gaurite sau sa redus din diametrul lor, atunci trebuie schimbat discul! Totusi ma indoiesc ca pe un RS 125 sa se ajunga la asa ceva datorita discului mai mare ca diametru, si greutati reduse a motocicletei,dar nu se stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Am avut Âşi eu joc la discul de frână, dar l-am schimb că avea Âşi o bătaie laterală prea mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate