Niku Chopper Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 (editat) unde se poate croma in Cluj??(sau prin apropieri)am si yo un simson si asi croma ceva piese,nu neaparat calitate grozava ca no..(bugetul cam mic)...cine ma poate ajuta cu ceva relatii de genul asta????PACAT DE SIMSONUL ASTA CA I-AR PLACEA NISTE PIESE CROMATE..DACA STITI CAREVA CEVA VA ROG HELP ME cika in cj este pe undeva pe memorandumului un atelier. stie careva ceva??? Editat Decembrie 16, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 (editat) poti croma la Armatura.iese super fain Editat Decembrie 17, 2006 de Kiki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 17, 2006 Autor Share Postat Decembrie 17, 2006 poti croma la Armatura.iese super fain unde-i asta ca nu-s din cj? da mai multe detalii despre locul asta te rog sti ceva preturi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 unde-i asta ca nu-s din cj? da mai multe detalii despre locul asta te rog sti ceva preturi?? pai ii o fabrica mare din cluj numita armatura.e o fabrica de metal.intreaba pe oricine ca iti spune ca ii foarte cunoscuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 pai ii o fabrica mare din cluj numita armatura.e o fabrica de metal.intreaba pe oricine ca iti spune ca ii foarte cunoscuta. MERSI daca poate spune cineva si ceva preturi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 (editat) Cred ca e cea mai buna solutie. Da si tu cu google dupa armatura ia un nr. de tel. si intereseaza-te. Bafta Editat Decembrie 18, 2006 de Shak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andypro Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 unde se poate croma in Cluj??(sau prin apropieri)am si yo un simson si asi croma ceva piese,nu neaparat calitate grozava ca no..(bugetul cam mic)...cine ma poate ajuta cu ceva relatii de genul asta????PACAT DE SIMSONUL ASTA CA I-AR PLACEA NISTE PIESE CROMATE..DACA STITI CAREVA CEVA VA ROG HELP ME cika in cj este pe undeva pe memorandumului un atelier. stie careva ceva??? Yote si motoru meu in fundal. Pacat ca acuma nu mai arata asa dar sper ca in primavara o sa ii readuc zambetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 (editat) Yote si motoru meu in fundal. Pacat ca acuma nu mai arata asa dar sper ca in primavara o sa ii readuc zambetul. NU INTELEG......trebuia sa fie o poza sau ceva???? Editat Decembrie 19, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 vorbea de freewindul din a doua poza din fundal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andypro Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 vorbea de freewindul din a doua poza din fundal... Iesact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 23, 2006 Autor Share Postat Decembrie 23, 2006 Iesact ori sunt eu batut in cap ori nush "a doua poza din fundal"..dar aici nu e nici o poza mai oameni buni lamuriti-ma si pe mine...pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 MA copilu: Cand ai deschis acest topicai pus 2 poze. Tu cu manutza ta. In poza 2 sunt 2 motoare, unu al tau si un Suzuki in planul 2. Ei daca ai vazut si ti-a picat fisa, despre ala e vorba. Capis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 24, 2006 Autor Share Postat Decembrie 24, 2006 MA copilu: Cand ai deschis acest topicai pus 2 poze. Tu cu manutza ta. In poza 2 sunt 2 motoare, unu al tau si un Suzuki in planul 2. Ei daca ai vazut si ti-a picat fisa, despre ala e vorba. Capis? capis... MS de ajutor...se pare ca pana la urma eram eu batut in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trecatorul Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 am nevoie de o bara de inox, pt un ghidon (grosime 22 mm) stie cineva pe unde pot gasi, eventual ateliere pt balustrazi inox ca pe la depozitele de materiale n-am gasit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Aprilie 4, 2007 Autor Share Postat Aprilie 4, 2007 si eu caut de mult timp....pt ghidon si pt toba... daca auzi ceva anuntama si pe mine te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trecatorul Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 ok! eventual o sa te caut sa-mi dai ceva dimensiuni sa-ti aduc cand oi ajunge p-acasa, acolo stiu pe unde pot gasi nu promit dar daca rezolv nu te uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 ok! eventual o sa te caut sa-mi dai ceva dimensiuni sa-ti aduc cand oi ajunge p-acasa, acolo stiu pe unde pot gasi nu promit dar daca rezolv nu te uit ok....ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Stie careva unde se pot croma piese? Cineva imi zicea sa dau cu smirghelul , sa curat bine apoi sa dau cu ceva spray de nichel ( cica ar fi un spray ) dar nu prea as vrea sa apelez la el numai ca ultima solutie. II vb de suspensii si inca ceva piese destul de ruginite , care ar trebui sa fac ceva cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 sant 2 locuri sunama si iti explic nici nu e scump. 0746762204 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Merci mult. Te sun diseara , cand ajung acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Salut! Pana la urma ai gasit unde se poate croma in Cluj ca ma intere si pe mine. Mersi! unde se poate croma in Cluj??(sau prin apropieri)am si yo un simson si asi croma ceva piese,nu neaparat calitate grozava ca no..(bugetul cam mic)...cine ma poate ajuta cu ceva relatii de genul asta????PACAT DE SIMSONUL ASTA CA I-AR PLACEA NISTE PIESE CROMATE..DACA STITI CAREVA CEVA VA ROG HELP ME cika in cj este pe undeva pe memorandumului un atelier. stie careva ceva??? --- Mesaj completat în 19 Nov 2007 17:44 -------------Salut! Pana la urma ai gasit unde se poate croma in Cluj ca ma intere si pe mine. Mersi! unde se poate croma in Cluj??(sau prin apropieri)am si yo un simson si asi croma ceva piese,nu neaparat calitate grozava ca no..(bugetul cam mic)...cine ma poate ajuta cu ceva relatii de genul asta????PACAT DE SIMSONUL ASTA CA I-AR PLACEA NISTE PIESE CROMATE..DACA STITI CAREVA CEVA VA ROG HELP ME cika in cj este pe undeva pe memorandumului un atelier. stie careva ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miclaus_andrei Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 pai ii o fabrica mare din cluj numita armatura.e o fabrica de metal.intreaba pe oricine ca iti spune ca ii foarte cunoscuta. pai ia un taxi ca oricum nu cred ca mergi cu piesele pe jos si zii sa te duca pe strada garii la Armatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Ai cromat pana la urma?Ma intereseaza si pe mine pt o toba de CR...Cand afli cat,cum,unde anunta-ma!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Ai cromat pana la urma?Ma intereseaza si pe mine pt o toba de CR...Cand afli cat,cum,unde anunta-ma!! Buna baietii.Deci cu cromatu.Faa e in felul urmator. La armatura era CANDVA cromare lucioasa.Lucra acolo un prieten de al meu sef de sectie la bazinele de cromare LUCIOASA ca si bateriile de dus etc.cubucareala nu mai merge de aceea o si plecat omu de acolo.n poti baga nici un ac inauntru in fabrica aia nenorocita,trenie sa mergi prin secretaria defacere etc ma pipi pe ei. Comare lucioasa nu se mi face in rest icaieri ca e material toxic naturii se foloseste arsenic care otraveste tot. cromare mata stiu in 3 locuri.dar ca sa iesim la un pret onorabil ar trebuii sa facm echpa vo 3inshi si sa merem de odata cu marfa.Cromarea mata e mata dar daca le duci la u vopsitor auto si le mai da u lac peste ele e perfect si nu costa mult ca daca ala sufla cu lac o masina sigur ii mai ramane in pistol ca doar nu o sa lacuiaca juma de masina.lacul ala se arunca si asa il da pe piesa ta pt niste beri si alea max 2-3 beri. Deci daca ganditi sa megem la cromat sunatima facem echipa merem de odata.0746.762204 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazydotme Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Apai cati ar trebui sa fim si cam ce scor ? ca si pe mine ma intereseaza ... vreau sa-mi cromez gentile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate