seseseko Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 (editat) Ce inseamna rodaj la o motoreta noua? mai specific 200exc fara bruscari, fara accelerari blana, schimbat viteze mai repede fara urcat in ture? regim constant de functionare a motorului sau merge sa'i dau si in gura? fara urcari din'alea hard? si cam cat timp (ore) ar trebui sa dureze rodajul? stiu ca dup'aia tre' schimbata bujia si uleiul Editat Februarie 17, 2010 de seseseko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 (editat) Uita-te in cartea motorului acolo scrie exact cum trebuie sa mergi cu ea pana ii faci rodajul. La drz-ul meu rodajul a fost 15 ore, nu i-am dat maxim n-am fortat-o. Megi lejer cu ea treci prin toate vitezele. La 2t nu stiu cum se face dar cred ca tot ceva de genul asta. Cel mai sigur vezi ce scrie in manualul de la ktm. Editat Februarie 17, 2010 de Sasa25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Asta e o dezbatere de cand lumea Eu sincer (la sfaturile lui ionut ) la 200-le luat acum 3luni am dat jos toate limitarile din prima.Am avut grija sa nu-l fierb primele doua iesiri, am schimbat uleiul si gata! Parerea mea e sa nu-ti bati capul prea mult..la cata sex oral o sa ia motocicleta in urmatoarele sezoane nu cred ca pt hard enduro are vre-o importanta rodajul. S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoran Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Ce inseamna rodaj la o motoreta noua?mai specific 200exc fara bruscari, fara accelerari blana, schimbat viteze mai repede fara urcat in ture? regim constant de functionare a motorului sau merge sa'i dau si in gura? fara urcari din'alea hard? si cam cat timp (ore) ar trebui sa dureze rodajul? stiu ca dup'aia tre' schimbata bujia si uleiul Ce stiu sigur: nu poti considera incheiat rodajul pana nu dai la toti prietenii cate o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Ce inseamna rodaj la o motoreta noua?mai specific 200exc fara bruscari, fara accelerari blana, schimbat viteze mai repede fara urcat in ture? regim constant de functionare a motorului sau merge sa'i dau si in gura? fara urcari din'alea hard? si cam cat timp (ore) ar trebui sa dureze rodajul? stiu ca dup'aia tre' schimbata bujia si uleiul Rodajul inseamna sa faci un plin si sa te plimbi cu maxim 50 km/h pana se termina gazul. Si apoi dai cate o bere la baieti ca asa e traditia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 17, 2010 Autor Share Postat Februarie 17, 2010 (editat) Zoran: in max. 2-3 saptamani la Sasca! Mark81: mersi! tot acum ~3 luni am luat'o si eu dar pana acum m-am dat deloc. limitarile sunt deja date jos! Sa le folosim si stapanim sanatosi! Manualul nu zice prea mare lucru decat ca: During the running-in phase do not exceed the specified engine performance.Guideline: -During the first 3 service hours <70% of maximum engine performance -During the first 5 service hours <100% of maximum engine performance Avoid fully opening the throttle! Once after 10 operating hours: -Change the gear oil -Check spark plug and replace IF REQUIRED -verificare suruburi, frane, nivel lichide, cauciucuri, etc the usual Editat Februarie 17, 2010 de seseseko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flic Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 -During the first 3 service hours <70% of maximum engine performance -During the first 5 service hours <100% of maximum engine performance Avoid fully opening the throttle! pai mi se pare ca e f. clar. (sau trebuie sa-ti traduc? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 si tu grija sa n-o fierbi si sa n-o omori la primele 2 iesiri, schimba uleiul la 2-3 ore si aia e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Avoid fully opening the throttle La Viorel al nostru nu cred ca este cazul... ...doar daca o baga la SuperMoto Vio ! Adu-o la Felix 1 luna si ti-o rezolva el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 17, 2010 Autor Share Postat Februarie 17, 2010 Mircea, corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate