CrisLuca Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Daca imi cumpar o motocicleta de cross ce trebuie sa-i fac ca sa o folosesc si la supermoto. Decat cauciucurile? sau mai sunt si alte lucruri care trebuiesc schimbate? Mi se pare ideal sa poti sa faci 2 lucruri destul de diferite cu aceiasi motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Daca imi cumpar o motocicleta de cross ce trebuie sa-i fac ca sa o folosesc si la supermoto. Decat cauciucurile? sau mai sunt si alte lucruri care trebuiesc schimbate? Mi se pare ideal sa poti sa faci 2 lucruri destul de diferite cu aceiasi motocicleta. ...in principiu cam atat dar sunt destul de scumpe gentile de super moto si caucicurile no sa fie un chilipir...si poate k mai trebuie sa cumperi pinioane noi k ai nevoie de alt raport ...si cross 4 timpi obligatoriu...e distractie si cu super moto .....succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 In mare, schimbarile sunt: - jentile (vor fi pe 17" amandoua), - anvelopele (slick-uri f. moi ca sa aibe aderentza), - discul de frana fatza(mai mare pt. SM) si evident cu alt etrier mult mai mare(performant).Aici implica si niste suporti pt. etrier si disc. - setarile la suspensie, trebuie sa o faci batz ca sa nu se ingroape la prima frana. Daca am omis ceva.....mai adaugati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 In mare, schimbarile sunt: - jentile (vor fi pe 17" amandoua), - anvelopele (slick-uri f. moi ca sa aibe aderentza), - discul de frana fatza(mai mare pt. SM) si evident cu alt etrier mult mai mare(performant).Aici implica si niste suporti pt. etrier si disc. - setarile la suspensie, trebuie sa o faci batz ca sa nu se ingroape la prima frana. Daca am omis ceva.....mai adaugati da mah franele si suspensia ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iunie 7, 2006 Autor Share Postat Iunie 7, 2006 Si cam ce motocicleta mi-ati recomanda? Presupun ca nu este vreuna care poate merge si pe munte si la supermoto INMATRICULABILA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvestru Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Ba da . Uite de exemplu eu am cumparat o Yamaha XT 125 X . Si i-am cumparat roti de enduro. 21 fata 18 spate. Si le pot skimba oricand , dar mai mult imi place cu alea enduro ! Si e inmatriculata , no probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 hai sa te luminez putin ai aici tot ce iti trebuie , super calitate , pret relativ mic . transportul din state este 300 $ cu un curier relativ rapid (7 zile) KIT CONVERSIE ENDURO -> SUPER MOTO PS : sa nu renunti la cauciucuri pt a scadea 30-50 $ din pretul transportului , pt ca o sa platesti 200-300 Euro pentru ele aici . Asta in caz ca vei comanda kitul . Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iunie 7, 2006 Autor Share Postat Iunie 7, 2006 Nu-mi spune nimeni niste modele mai maricele de cross inmatriculabile care se pot converti si la supermoto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 (editat) Eu am KTM 525EXC la care kitul (nou) de supermoto ( roti cu discuri de frana + suport etrier... ) m-a costat in jur de 1000 EUR. Am fost la mare, pe Transfagarasan, etc... dar pot sa spun ca imi place mai mult pe dealuri !!! Detalii despre echipament FULL poti primi de la KTM Romania ! Editat Iunie 8, 2006 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 cam cati bani ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 As vrea sa dau pe motocicleta vreo 2000-2500 E sau motorul meu la schimb. Trebuie sa imi ramana bani de echipament ca vreau in principal sa rup muntii si bani pentru kit-ul de conversie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 As vrea sa dau pe motocicleta vreo 2000-2500 E sau motorul meu la schimb. Trebuie sa imi ramana bani de echipament ca vreau in principal sa rup muntii si bani pentru kit-ul de conversie. pai nu faci nimic cu banii aia un enduro bun inmatriculat( si care sa nu sughita pe asfalt) incepe de la 3000 de euro la care mai adaugi mia pt. supermoto + echipament etc.... de 2000-2500 nu poti sa-ti iei decat o strutzo-camila inmatriculata gen dere, dominator, xt, bla-bla-bla cu care iti faci treaba si pe asfalt si pe un forestier, dar cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate