danny_motor86 Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 cine este interesat pt o mica intrunire la sfarsit de saptamana sau luna sa ne intalnim undeva in Bucuresti (bar,cafenea,parc,etc.) asta asa sa mai scoatem si noi batranele noastre la aer, cred ca mai sunt posesori de ''comuniste prin Bucuresti sau prin imprejurimi.......deci care se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Avem topic pentru asta! Trebuie doar să ne reunim sub auspicii mai bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 este devreme inca...pana mai ieri la mine pe strada era zapada pe sosea de nici masinile nu prea treceau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Februarie 20, 2010 Autor Share Postat Februarie 20, 2010 (editat) Am zis doar sa vad daca mai sunt comuniste si comunisti daca doresc asemenea intrunire......daca nu vrea nimeni asta este...sa stea in fata calculatorului si sa posteze fel de fel de discutii in loc sa iesim la aer...cred ca mai sunt cateva comuniste (15-20buc)pt o miniintrunire la sfarsit de saptamana.....nui nimeni cu vreo sugestie ceva?????? Editat Februarie 20, 2010 de danny_motor86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 ......daca nu vrea nimeni asta este...sa stea in fata calculatorului si sa posteze fel de fel de discutii in loc sa iesim la aer... Reprosuri? De ce d-le? Daca te uitai ieri pe meteo, ai fii stiut ca astazi este soare apoi trebuia sa fixezi intalnirea(cel mai bine inainte de amiaza)... eu as fii venit! Acum degeaba te plangi ca stam in fata calculatorului... Daca nu stiai, este un topic dedicat acestui gen de intalnire, trebuia sa scrii acolo, aveai mai mult succes(este citit cu interes de cateori apare pe prima pagina). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Toata sapt am mers cu IJ-ul cu ataj la munca dus intors, si na-m vazut o comunista pe drumuri, mai ales astazi cind au fost 16 grade. Mesaj completat este devreme inca...pana mai ieri la mine pe strada era zapada pe sosea de nici masinile nu prea treceau. Devreme? pai de unde esti? Profilul tau e ne completat, scrie ceva la profil sa stim si noi cu cine stam de vorba, fara suparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate