CuCun Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 mahhhh...nu mai puneti poze asa mari ca o sa crape forumu'.... mere de zici ca-i pe duca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 (editat) Florine, nu am stiut ca vii, caci am fi baut o bere impreuna Nici nu te-am zarit, dar nu-i nici o problema caci ne vom vedea noi odata si odata Numai bine Sal man! Am intrebat de tine pe acolo dar nu stiu unde te-ai bagat....ne vedem la Cj daca vii...mai intra si tu pe mess ca s-a aciuit Spiderman pe contul tau Sa nu zici ca fierul asta e al tau! Editat Februarie 27, 2010 de tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Izabella Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Eu m-am simtit bine , m-am distrat, totul a fost ok .....pacat ca in loc sa ninga a plouat, dar asta e ......... Si cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombă Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 tare frumos...sper ca la anu' am sa ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazolo Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Faine poze,cu aceasta ocazie salut toti participantii la Bikes On Ice 2010,ne vedem la anul,poate in alta locatie ...cine stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Faine poze,cu aceasta ocazie salut toti participantii la Bikes On Ice 2010,ne vedem la anul,poate in alta locatie ...cine stie. Sa dea Dumnezeu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inefabilul220 Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 FELICITARI BAIETI, foarte tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Si clubul Oltenia bikers din Craiova s-a bucurat sa se numere printre participanti desi am venit cu conservele. Cu totii ne-am simtit foarte bine.Sa ne revedem sanatosi.Si ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Si clubul Oltenia bikers din Craiova s-a bucurat sa se numere printre participanti desi am venit cu conservele. Cu totii ne-am simtit foarte bine.Sa ne revedem sanatosi.Si ceva poze. Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate