Vladimir_HD Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Am shi eu urmatoarea intrebare (chiar daca e tampita nu stiu...) De ce se unge filtrul de aer cu ulei? La ce foloseste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Am shi eu urmatoarea intrebare (chiar daca e tampita nu stiu...) De ce se unge filtrul de aer cu ulei? La ce foloseste? stiam ca doar anumite filtre de aer se ung. Cele din spuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Da, astea de carton nu se ung. La alea din spuma banuiesc ca le prelungeste perioada de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 La auto filtrul e din hartie, etc. si e intr-o carcasa... deci pauza ulei. La moto filtrele de aer, de obicei sunt externe. Nu toate se dau cu sprei de ulei. Se da cu asa ceva pe sitele filtrului ca sa retina impuritatile si ca bariera pentru apa. Din cate stiu eu, la cateva mii de km se spala si apoi se da din nou cu sprei cu ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 La auto filtrul e din hartie, etc. si e intr-o carcasa... deci pauza ulei. La moto filtrele de aer, de obicei sunt externe. Nu toate se dau cu sprei de ulei. Se da cu asa ceva pe sitele filtrului ca sa retina impuritatile si ca bariera pentru apa. Din cate stiu eu, la cateva mii de km se spala si apoi se da din nou cu sprei cu ulei. nu la toate masinile e din hartie la citromobilul meu filtrul de aer e din burete care se unge cu ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Filtrele de hartie nu se ung , ar deveni prea impermeabile la aer. Cele din plasa , textil,fibre/nylon, spuma/burete se ung, uleiul atrage si retine praful...praful imbibat cu ulei devine parte din filtru si retine si mai mult praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate