oanceacosmin Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Am si eu un gilera dna .. si am inceput sa deschid ieri la el ... am scos kit motor, suruburile de la blocul motor, variator, pompa ulei si am probleme capacul de la ansamblu generator sau magnetou cum se mai numeste el ... am scos surubul de pe ax.. si nu iese capacul.. ce sa ii fac ? zici ca e sudat acolo X(X( http://img716.imageshack.us/img716/790/23022010121.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Iti trebuie o presa ca sa-l scoti de pe ax, ceva care sa traga de "oala" si sa se sprijine in ax. Acolo imbinarea e conica, nu e fixata in nici un fel, asa e la majoritatea sistemelor generatoare pe motoarele moto. Nu incerca sa bati sau altceva ca nu vei reusi decat sa strici mai rau, fa rost de o presa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceacosmin Postat Februarie 24, 2010 Autor Share Postat Februarie 24, 2010 Pey si cum arata aceasta presa ? Unde as putea sa o gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate