nikudead Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Calea Floreasca dinspre Pipera spre Stefan Cel Mare - carosabil este plin de o substanta ( nu e apa seamana cu smoala ) care este foarte foarte aluneacoasa. Eu era sa cad la semafor , oprit fiind, mi-a alunecat piciorul. Take care. Ride safe. NK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Ce cretini,ce tot dau cu prostiile alea pe carosabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 ce e defapt substanta asta? bine ca am aflat, ca nu o mai iau pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Cretinii!!!! Peste tot, unde repara astia drumurile, la sfarsit trebuie sa dea cu substanta aia alunecoasa (bitum cred). Noroc ca in cateva zile ii trece efectul. Aveti mare grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 ce poti sa faci, spala si ei un ban acolo. mai toarna apa, mai toarna altceva, apoi prezinta nota de plata. tot noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 smacul ala se da de obicei atunci cand se doreste sa pe puna un nou strat de asfalt.e ca un fel de amorsa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Smacul ala e facut ca sa faca priza asfaltul la stratul vechi raschetat. Am calcat pe el. E aderent, nu alunecos. Cred ca e vorba de altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Smacul ala e fcaut ca sa faca priza asfaltul, la stratul vechi raschetat. Am calcat pe el. E aderent, nu alunecos. Cred ca e vorba de altceva. Navaro are dreptate.Si io am calcat pe chestie d-aia si era sa-mi ramana papucii lipiti. Pe Floreasca e altceva.Poate s-a scurs din vreo masina. Sau poate incearca Supercomu' sa spele cu detergent in loc sa ude de pomana cu apa chioara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Am patit ceva similar pe calea Victoriei. Merg zilnic dimineata pe acolo si, de obicei, trec dupa ce s-a spalat. Apa este din Dambovita si cred ca e plina de alge. Aluneca al dracului de tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate