Smooch Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 am si eu 2 choppere (cu bricheta incorporata in ele si cu o lumina pe post de fat ):friends: belea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Daca mai are cineva alte modele in afara de cele de mai jos cu Rossi, Pedrosa sau Stoner il rog sa imi dea un PM daca o vinde sau o da la schimb cu altceva 1. Rossi 2001 2.Rossi 2001 - Valencia 3. Rossi 2002 4. Rossi 2003 5. Rossi 2003 - Valencia 6. Rossi 2004 7. Rossi 2006 8. Pedrosa 2005 9. Pedrosa 2006 10. Stoner 2006 11. Dovizioso 2004 Mai am si 4 de astea, Si aici deasemenea daca are cineva si alte machete F1 rog un PM: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Tocmai ce mi-am luat 4 machete. , un si un Harley Davidson (nu imi vine numele modelului acuma...) - BMW R1150RS - Triumph TT600 - Benelli 1130 - Harley Davidson (nu mai stiu modelul...) Am ajuns la incredibilul numar de 7 machete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Esti sigur ca ala negru e Harley si nu Triumph ? Pentru ca am vrut sa-mi iau si eu ceva in genul asta... dar am optat pentru o Cagiva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) Esti sigur ca ala negru e Harley si nu Triumph ? Pentru ca am vrut sa-mi iau si eu ceva in genul asta... dar am optat pentru o Cagiva... Ma duc la posta sa-mi ridic cele 2 machete noi revin!! Editat Ianuarie 28, 2008 de Silviu_Co Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Esti sigur ca ala negru e Harley si nu Triumph ? Pentru ca am vrut sa-mi iau si eu ceva in genul asta... dar am optat pentru o Cagiva... E Harley suta-n mie. E model 2007 dar nu-i stiu numele.. O sa ma uit acasa la platforma si va zic maine. E de la Maisto si e din colectia oficiala Harley Davidson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Pana mea, te cred... asa o fi... insa eu am dat cu piciorul tot unui Maisto, dar era Triumph... Sau nu ? Edit: Azi am "comanda" de la borac... ) sa cumpar un motor albastru sau galben... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Triumph TT 600 - e albastru. Au bagat marfa noua in Selgros , la capat la 313. Am vrut sa-mi iau macheta lui R1200 C, dar desi era de la burago (din cate stiu eu erau cei mai jme la machete), avea motorul desfacut si tobele cazute... Noroc ca am vazut inainte sa-l platesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Triumph TT 600 - e albastru. Au bagat marfa noua in Selgros , la capat la 313. Am vrut sa-mi iau macheta lui R1200 C, dar desi era de la burago (din cate stiu eu erau cei mai jme la machete), avea motorul desfacut si tobele cazute... Noroc ca am vazut inainte sa-l platesc... 2 noi : Ducati 748 si Suzuki SV 650 s 47 momentan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Grumpy, stiu SELGROS-ul, dar am observat la unele jucarii niste diferente uriase de pret... fata de alte magazine... Vedeti in Cora... Mai nou au aparut machete si la 10.2 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) E Harley suta-n mie. E model 2007 dar nu-i stiu numele.. O sa ma uit acasa la platforma si va zic maine. E de la Maisto si e din colectia oficiala Harley Davidson. Este 2005 FLSTCL Softail Springer Classic Editat Ianuarie 28, 2008 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Grumpy, stiu SELGROS-ul, dar am observat la unele jucarii niste diferente uriase de pret... fata de alte magazine... Vedeti in Cora... Mai nou au aparut machete si la 10.2 RON. Vreau la Cora!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Este 2005 FLSTCL Softail. Multumesc. Catalin, eu am dat in jur de 15 ron pe BMW si 19.9 pe Harley. In Carrefour parca erau 13 roni... Mare diferenta nu e. Mai mult dai pe benzina si pe nervi pana in Carrefour sau Cora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Multumesc. Catalin, eu am dat in jur de 15 ron pe BMW si 19.9 pe Harley. In Carrefour parca erau 13 roni... Mare diferenta nu e. Mai mult dai pe benzina si pe nervi pana in Carrefour sau Cora... De acord, insa cand te duci si cumperi cate 10-15 o data, precum colegul nostru Silviu (no offense man)... este o oarecare diferenta, nu-i asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Asa da, dar cand iei cate una, cel mult 2 machete la salariu... Acum am spus ca iau doua machete. Am luat si a doua zi prietena mea m-a intrebat daca mi-am luat Normal ca i-am spus ca nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 De acord, insa cand te duci si cumperi cate 10-15 o data, precum colegul nostru Silviu (no offense man)... este o oarecare diferenta, nu-i asa ? Daa..asa e, de-as avea Cora, Carrefour prin oras le-as face vanzare --- Mesaj completat în 28 Jan 2008 17:07 ------------- Daa..asa e, de-as avea Cora, Carrefour prin oras le-as face vanzare ''si eu te iubesc ma Cataline'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Aseara a mai aparut in peisaj o Yamaha Fjr 1300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Sa-ti traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Aseara a mai aparut in peisaj o Yamaha Fjr 1300. eh..FJR am de mult .sa-ti traiasca na..cate ai de toate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Spre deosebire de altii, eu nu ma pot lauda cu mare lucru. Momentan am doar 4 machete la scara (Maisto si Burago) ca cele cu baterii pentru copii, care se invart in jurul cozii si care canta, nu se pun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Spre deosebire de altii, eu nu ma pot lauda cu mare lucru. Momentan am doar 4 machete la scara (Maisto si Burago) ca cele cu baterii pentru copii, care se invart in jurul cozii si care canta, nu se pun... hai ma Cataline..da cine se lauda? --- Mesaj completat în 01 Feb 2008 15:56 ------------- hai ma Cataline..da cine se lauda? Noutati..?? nema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Luni, voi face poza la ceva nou @silviu , hai sa vad ...ghicesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Luni, voi face poza la ceva nou @silviu , hai sa vad ...ghicesti? Sa vedem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 doua, abia cumparate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 doua, abia cumparate Le am si eu..da e cam naspa Honda aia..asa galbena, arata mai bine cum am eu, rosu cu negru --- Mesaj completat în 04 Feb 2008 18:50 ------------- Le am si eu..da e cam naspa Honda aia..asa galbena, arata mai bine cum am eu, rosu cu negru Noutate!! Yamaha YZF 1000 Thunderace. 48 acum...va urma... --- Mesaj completat în 04 Feb 2008 18:50 ------------- Le am si eu..da e cam naspa Honda aia..asa galbena, arata mai bine cum am eu, rosu cu negru <small>--- Mesaj completat în 04 Feb 2008 18:50 -------------</small><br/> Noutate!! Yamaha YZF 1000 Thunderace. 48 acum...vor urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate