Smooch Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 multe multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 @Silviu_Co Misto colectia dar nu-mi place raftul (deh gusturile nu se discuta) Gasisem mai demult in Ikea o vitrina (inaltime cam 1,70-1,80 si latime pana intr-un metru) din sticla cu aluminiu, se potrivea de minune pentru machete. Pana m-am hotarat eu sa o iau nu mai aveau. In partea superioara avea si doua spoturi discrete Daca vedeti pe undeva asa ceva va rog sa-mi dati de veste.Poate gasesc catalogul pe 2006 fac o poza si va arat ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 mama, cate ai!!!!!!!!!!! hm, ai una cu 46 juma' galbena juma' albastra sau mi se pare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 mama, cate ai!!!!!!!!!!! hm, ai una cu 46 juma' galbena juma' albastra sau mi se pare? da da, este. Yamaha Camel Team V.Rossi 46 (2006) --- Mesaj completat în 02 Mar 2008 08:03 ------------- @Silviu_Co Misto colectia dar nu-mi place raftul (deh gusturile nu se discuta) Gasisem mai demult in Ikea o vitrina (inaltime cam 1,70-1,80 si latime pana intr-un metru) din sticla cu aluminiu, se potrivea de minune pentru machete. Pana m-am hotarat eu sa o iau nu mai aveau. In partea superioara avea si doua spoturi discrete Daca vedeti pe undeva asa ceva va rog sa-mi dati de veste.Poate gasesc catalogul pe 2006 fac o poza si va arat ce si cum raftul nu este cumparat de mine...deci, sunt pe jumatate scos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 si nu e de vanzare? nu sorry, dar partea proasta este ca am cumparat-o din koln Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 frumusica colectia..nimic de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Neah,daca le-as fi cumparat poate ca ar fi fost de vanzare insa fura primite. Astea si inca vreo 6 care nu sunt in poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 New Yamaha YZR M1 V. ROSSI 2005 Scara 1:12 P.S. scuze pt calitatea pozelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 (editat) damn! ai si de-a lu' dani Editat Martie 5, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Da si cat de curand va veni si cea din 2007 Si inca ceva care astept cu nerabdare yamaha yzr m1 scara 1:9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Da si cat de curand va veni si cea din 2007 Si inca ceva care astept cu nerabdare yamaha yzr m1 scara 1:9 vreau si eu Dani Pedrosa . La mine e pauza pana ma duc la bucuresti la SMAEB..acolo sigur gasesc, si daca sunt preturile de anul trecut de la SIAB,m-am scos .Am luat machete si la 10 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Am luat machete si la 10 lei. pai cu atat le iau eu din Cora. exceptie sunt cele Harley-Davidson, care-s un pic mai scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 pai cu atat le iau eu din Cora. exceptie sunt cele Harley-Davidson, care-s un pic mai scumpe. bine ar fi sa am si eu Cora..le-as face vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 cine stie unde pot gasi si eu o macheta de suzuki gs 500 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 cine stie unde pot gasi si eu o macheta de suzuki gs 500 ? hm..nu stiu, mi-ar placea si mie una. poate gasesti la SMAEB daca mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 ma duc (abia astept ) dar de cate ori am fost nu am vazut macheta de gs 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 ma duc (abia astept ) dar de cate ori am fost nu am vazut macheta de gs 500 cand am fost la Siab erau zeci de machete..sute poate (in depozit). dar pe atunci abia incepeam colectia si mi-am luat 2.. anul asta, daca sunt preturile de anul trecut ,adica daca gasesc machete si la 10, 12 lei..nu plec fara 3-4. CAUT KAWASAKI Z 1000.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Beneli 1130BMW 1150 BMW 1100 RT -Versiunea de politie (germana) Ducati 999 S Ducati 1000 DS Honda CBR 600 F Honda CBR 1100 XX Honda CBR 600 RR Honda XR 400 R Kawasaki ZX7R Kawasaki ZX10R Kawasaki ZX14R Kawasaki KLR 650 Suzuki GSXR 1300R Triumf Thunderbird Triumf Bonneville Triumf TT 600 Yamaha FJR Yamaha YZF R1 Yamaha YZ 250 Suzuki GSXR 1000 Aprilia RSV 1000 Yamaha YZF R7 Honda NSR 500 2 x Yamaha YZR 250 (piloti diferiti) Yamaha YZR 500 BMW F650 (1997) Scuter Peugeot Speedfight Kawasaki Z 1000 Yamaha M1 - Rossi Se adauga Kawasaki ZX12R Suzuki SV650S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Se adauga Kawasaki ZX12R Suzuki SV650S faine, le am. cate ai pepsi man? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 faine, le am. cate ai pepsi man? Pai cele enumerate in citat + cele de azi Sper la mai multe. Faza super amuzanta azi, ma duc la cumparat machete si erau expuse la o inaltime la care nu ajungeam cu mana, noroc ca mai erau unele expuse intr-un raft jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Pai cele enumerate in citat + cele de azi Sper la mai multe. Faza super amuzanta azi, ma duc la cumparat machete si erau expuse la o inaltime la care nu ajungeam cu mana, noroc ca mai erau unele expuse intr-un raft jos :D kawasaki z1000 nu ai vazut? scara 1:18..de cand caut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Pai au pe www.louis.de Varianta verde la reduceri - 3 euro Click aici Varianta portocalie - 5 euro pret intreg Click aici In doua saptamani o ai, cauta pe forum la bursa ca sunt vreo 3 useri care aduc produse de la louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Pai au pe www.louis.de Varianta verde la reduceri - 3 euro Click aici Varianta portocalie - 5 euro pret intreg Click aici In doua saptamani o ai, cauta pe forum la bursa ca sunt vreo 3 useri care aduc produse de la louis stiu..am si vbit cu unu. da dureaza cam mult..pretul e ok. mai astept, sa vad la SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Oare de ce nu s-or gasi mai multe capre si vaci?De vitezane,choppere si alte alea e plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate