ZenBenzen Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Mi-am luat o pereche noua de mansoane (daca asa le zice) http://www.louis.de/_209a1a3cf25c1d14aa919...&TITLE=10019943 si as vrea sa le montez. Cum se face? Nu as vrea sa le dau pe alea vechi jos si sa ma trezesc ca nu le pot pune pe astealalte ca lumea, ca stiu eu ce lipseste sau nu am facut bine. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Mi-am luat o pereche noua de mansoane (daca asa le zice) http://www.louis.de/_209a1a3cf25c1d14aa919...&TITLE=10019943 si as vrea sa le montez. Cum se face? Nu as vrea sa le dau pe alea vechi jos si sa ma trezesc ca nu le pot pune pe astealalte ca lumea, ca stiu eu ce lipseste sau nu am facut bine. Mersi! cel mai usor le poti pune daca ungi interiorul mansonului cu ceva unsuros cel mai indicat ar fi uleiul si astfel intra foarte usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Le bagi in apa fierbinte, pana se incalzesc si devin mult mai moi... Tot incalzite poti sa le dai jos si pe cele vechi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 mansonul de acceleratie este pus pe un plastic si trebuie dat jos demontind suportul pe care este butonul rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 cel mai usor le poti pune daca ungi interiorul mansonului cu ceva unsuros cel mai indicat ar fi uleiul si astfel intra foarte usor. e total contraindicat sa pui ulei sau vreo alta unsoare (mai ales in dreapta). o sa iti patineze acceleratia ca draq ce mai bine e sa fie incalzite (sau cu o solutie de apa cu sapun, aluneca da dupa ce se usuca nu mai patineaza) kuxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ustumic Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 [quote name='kooksee' date='Jun 12 2006, 10:51 PM' post='418734' Incearca sa departezi un pic mansonul de ghidon si pune un pic de ulei. Dupa aia merge prin rasucire. la mansonu din dreapta sa rotesti invers decat accelerezi. Orice ai face NU LE TAIA PE ALEA VECHI s-ar putea sa nu se potriveasca astea noi. Dupa aia udale ca apa se usuca si nu iti va crea probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 nu pune ulei ca dai de dracu. O sa accelerezi si se invarte mansonu pe plasticu' ala. Incearca sa incalzesti masnsonu pentru a deveni mai elastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZenBenzen Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 mersi mult de indicatii. cand o sa am vreme o sa fac operatia. si va anunt despre cum a decurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Poti sa lasi motorul la soare intr-o zi cu soare si sa vezi ca se inmoaie , cel putin asa patesc eu cand sta in soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 manerul de acceleratie la un gsxr cum pot sa il schimb? mai exact cum se desface mecanismul pe care e pus butonul rosu si start ? tin sa precizez ca am desfacut cele 2 suruburi care sa gasesc dedesupt dat tot nu reusesc sa il desfac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Mansoanele ies in 2 secunde si in 4 le pui pe cele noi cu aer comprimat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 nu trebuie sa desfaci comenzile !!!scoti greutatile din capetele ghidonului(inbus sau torx) , tai mansonul vechi cu un cutter, dai cu un pic de apa cu sapun si-l tragi pe ala nou. am luat un set de mansoane gen rizoma si la acceleratie a venit cu tubul de acceleratie de aceea aveam nevoie de aceste informatii dar am rezolvat Multumesc oricum Mansoanele ies in 2 secunde si in 4 le pui pe cele noi cu aer comprimat. ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate