sader Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Am si eu o intrebare, se poate adapta o platina de Dacie la un motor de Planeta? M-am gandit ca ar fi fain ca se gaseste pe toate drumurile. Are cineva idee de treaba asta? Cu respect, Ana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Sader pastreaza platina ta de Ij si pune o aprindere tranzistorizata (cutia rosie). E 3-400 000lei vechi si nu se strica. Scanteia o ai mai buna si platina nu mai produce scanteie deci nu se mai impusca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Daca n-ai platina originala de IJ, merge sa pui una de Mosvich (daca asa se scrie )... Platina de Dacie nu merge pusa pe IJ, e prea mare. Daca platina e inca in stare buna si nu e impuscata (n-are 'cratere'), fa cum bine a zis Aleko: cumperi o aprindere electronica, o montezi si ai scapat de griji. Platina se va uza mult mai greu, nu mai este nici un motiv sa se 'impuste'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Eu am pus acum 2 ani aprindere tranzistorizata de Tg Mures si tot mai scapa cite o scinteie/secunda in platina Totusi parca tine mai mult platina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate