schummy_ Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 dupa cum bine stiti pe 24 luna asta e concurs de enduro cross la cluj napoca.....postati care veniti...haidetyi baieti sa fim cat mai multi ....ne distram un pic si apoi stam si noi la o bere si o poveste nu???.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 dupa cum bine stiti pe 24 luna asta e concurs de enduro cross la cluj napoca.....postati care veniti...haidetyi baieti sa fim cat mai multi ....ne distram un pic si apoi stam si noi la o bere si o poveste nu???.... Yo sper ca pot si participa la cat.C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 Yo sper ca pot si participa la cat.C bun stai linistit k si eu acolo concurez ...numai k inultima vreme nnu pre am fost cu motorul si nush ce grozavii o sa fac dar oricum ma duc pt distractie si experientza k multe am de invatat... cu ce motor vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 bun stai linistit k si eu acolo concurez ...numai k inultima vreme nnu pre am fost cu motorul si nush ce grozavii o sa fac dar oricum ma duc pt distractie si experientza k multe am de invatat... cu ce motor vii? hey ne ducep acolo sa facem chef...sa radam si o multime de bere...nu ma duc sa castig...mai ales sa intalnesc cu altii inclusiv cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 hey ne ducep acolo sa facem chef...sa radam si o multime de bere...nu ma duc sa castig...mai ales sa intalnesc cu altii inclusiv cu tine oki doki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Yo sper ca pot si participa la cat.C Eu cred ca o sa te plictisesti la C...Inainte intreaba pe cineva care a participat anul trecut !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 k sa concurezi loa b trebuie sa fii licentiat cel putin de un an ...cica asa scrie in regulament ...da nush eu oricum ma bag la c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 si eu sper sa apar la categoria c ....la distractie oleaca ..sa vad si eu ce pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Apar si eu cu echipa tot la categoria C . Sper sa ne vedem, si sa ne cunoastem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Iunie 14, 2006 Autor Share Postat Iunie 14, 2006 Apar si eu cu echipa tot la categoria C . Sper sa ne vedem, si sa ne cunoastem . carlig aveti la motor??? nu de aia dar sa ma prind cumva de voi sa ma pot tine si eu la ce ritm o sa mergeti ....ok abia sa ne vedem acolo si sa ne cunoastem cu totii....pt k toti avem aceasi pasiune si nebunie in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 mah fratzilor ash veni shi yo da nu prea am cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Iunie 22, 2006 Autor Share Postat Iunie 22, 2006 mah fratzilor ash veni shi yo da nu prea am cu ce hai macar sa te uiti ...e distaractie cel putin anu trecut am fost k spectator si a fost tare fain ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 pai o sa vin cu R1 meu sa ma uit la voi k oricum nu stau prea departe...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gangster Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Dear Schummi! te rog sa ti pui neaparat scaiul ala pe scaun si pantaloni , deoarece cred ca CRF -u tau te va chinui un pic ! oricum eu iti tin pumniii , sparge -i !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 uai da ce fain o fost la endurocross.cel putin pt mine ca spectator da pt aia cu motoarele!!!f fain organizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 uai da ce fain o fost la endurocross.cel putin pt mine ca spectator da pt aia cu motoarele!!!f fain organizat. super tare am fost si eu.....organizare ffff misto...fete....cursa fff misto ploaie...noroi...excelent...cel putin la C a fost super mijto!!!!sper sa ne vd ku totii la urmatoarea etapa KTM rulzzzzzzzzz!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Iulie 3, 2006 Autor Share Postat Iulie 3, 2006 super tare am fost si eu.....organizare ffff misto...fete....cursa fff misto ploaie...noroi...excelent...cel putin la C a fost super mijto!!!!sper sa ne vd ku totii la urmatoarea etapa KTM rulzzzzzzzzz!!!1 eu nush daca ajung la bistrita am din pacate sesiune si nu mai fac greseala de a merge la un concurs neantrenat...oricum a fost foarte fain la cluj si sper k la anul sa ne vedem cu totii din nou...numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 am o intr pt tine schummy.tu ai fost nr 555 pe ceva HONDA si ai picat si teai lovit la umar (sau mana)?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Iulie 9, 2006 Autor Share Postat Iulie 9, 2006 am o intr pt tine schummy.tu ai fost nr 555 pe ceva HONDA si ai picat si teai lovit la umar (sau mana)?? da eu sunt dar am mers mai departe cu mot asa lovit si cu niste dureri foarte mari pe care le resimnt si aku....de ce?ai vazut cand am cazut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 stiu.pai nu yo team ridicat(adica taicamio)io eram mai in spate da ai picat urat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Iulie 11, 2006 Autor Share Postat Iulie 11, 2006 da asta e dar am mers mai departe k e asa in curse ...ce sa fac am vrut sa abamdonez dar nu ma lasat constiinta ....normal numi amintesc de cazatura din cauza socului dar stiu k ma ajutat cineva ...oricum multumesc .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Pentru pasionatii de "amintiri in miscare" este gata DVD-ul.Ca bonus aveti bucuresti,buzau,satu mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate