faraonu Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Un vis devenit realitate: Acesta este Froggie, un Kawa micut si dragut de 750 cmc de care m-am indragostit din primii 300 de metri de mers. Este super manevrabila si generatoare de senzatii , o motocicleta de care cred ca nu ma voi satura prea curand. Inca nu am facut prea multi km cu ea, doar drumul de la intrunire de la Ploiesti (am cumparat-o sambata 20 mai) pana acasa la Mangalia care mi-a placut la nebunie, viteza maxima fiind (pentru putin timp pe anumite portiuni) de 140 km/h. Stiu ca am multe de invatat si vreau sa ma bucur de Froggie fara incidente neplacute. Duminica am fost la plaja in Venus si i-am facut cu ocazia asta si cateva poze. Si o poza cu pasagera un pic "cenzurata" Si inca o poza cu mine si cu Froggie (by the way... mi se mai spune si Micutzu) - ne potrivim nu? P.S. Simsonul a ramas si voi continua cu modoficarea lui fiindu-mi mult prea drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Foarte tare! S-o stapanesti sanatos si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 da , foarte tare, sa la calaresti sanatos, ops, n-a ca am zis-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Salut , ma bucur ca ai ajuns cu bine si ca esti multumit de motocicleta.Pentru efortul pe care l-ai facut ca sa o cumperi chiar meriti sa fii fericit cu ea. Ca sa iti amintesti de mine , eu sunt cel cu VFR-ul 800 alb care eram la Edgji cand ai luat-o pe "FROGGIE". Si intrebare: la Brasov vii? Daca da , poate ne vedem acolo si mai povestim , daca nu , poate reusesc sa vin eu si la mare saptamana cealalta la intrunirea voastra. Mult noroc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Iunie 14, 2006 Autor Share Postat Iunie 14, 2006 Salut , ma bucur ca ai ajuns cu bine si ca esti multumit de motocicleta.Pentru efortul pe care l-ai facut ca sa o cumperi chiar meriti sa fii fericit cu ea. Ca sa iti amintesti de mine , eu sunt cel cu VFR-ul 800 alb care eram la Edgji cand ai luat-o pe "FROGGIE". Si intrebare: la Brasov vii? Daca da , poate ne vedem acolo si mai povestim , daca nu , poate reusesc sa vin eu si la mare saptamana cealalta la intrunirea voastra. Mult noroc ! Salut! Sper sa ne vedem la intrunire la Constanta si sa stam la un pahar de vorba sau oricand vii pe la mare. Din pacate nu am cum sa ajung la Brasov. Oricum, distractie placuta! @pretorian/Pacasac - multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 faina motoreta, faina pasagera...Bine zicea cineva mai sus .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Da care e faza cu gagica? Felicitari pentru motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 E a mea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Foarte frumoasa Froggie, s-o stapanesti sanatos si sa aveti grija unu de altu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan ct Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 ...nu sint un pasionat al vitezistelor, dar daca mi-as lua una, una ca a ta mi-as lua..!e frumoasa dnule..!numai bine si bafta maxima p.s......intotdeauna mi-au placut astea cu 2 faruri...!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 (editat) bv bre sa-ti traiasca si hai sa ma laud si io ieri a ajuns in romania ,nu m-am gandit inca la nume dar abia astept sa ajung acasa sa o calaresc si io p-a mea.motoreta auzi bre faraoane? daa...........mihaela ce zice de poaza ........ sa ne vedem cat mai curand abia astept te-am pupat Editat Iunie 16, 2006 de k_davre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 @K_davre: sa-l stapanesti sanatos!!! Arata foarte bine! Cred ca abia astepti sa mergi cu el! Salutari de la Mihaela. Te asteptam in tara! (sa ne facem prashtie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate