Warden Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Dar in cazul de fata lucrurile sunt destul de clare: RS125 e forte frumos si GS500 e o motocicleta iubita doar de posesori (datorita altor calitati decat cele estetice). Hai sa fim sinceri.... Sincer imi place mai mult cum arata GSul decat RSul. Si asta dintr-un motiv simplu: desi RS pare mai sport, GS arata clar a motor mare, pe cand RSul se cam vede ca e mic (daca-l mai si auzi cum face te-ai convins ca nu e motor mare ). Si mai e o chestie: GS500 e mai fiabil fiind in 4 timpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataH Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 Dau la medicina generala Buc. Eu vorb de versiunea carenata care arata destul de mishto (GS500F). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Dau la medicina generala Buc. Eu vorb de versiunea carenata care arata destul de mishto (GS500F). Geseu' e super manevrabil (atata timp cat ai gume bune pe el). Pt. Bucale este ideal, si grupul baietzilor cu geseuri e mare de tot, deci ai de la cine sa iei un sfat, o piesa, o vorba buna! Am avut, am umblat cu el, stiu despre ce vorbesc! Iar varianta F e frumoasa (din punctul meu de vedere). Al meu e ala din poza, si am patzit si eu fazele cu batranii care ma opreau sa imi povesteasca tineretzile lor motorizate... cred ca e din cauza ca are un look relativ clasic - cu farul single central, spectul motorului, si nu in ultimul rand - sunetul. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Salutare, prima mea motocicleta a fost un geseu 500 f, carenat. Ti-l recomand cu caldura, e super manevrabil, iertator cu micile stangacii, viteza suficienta plus gasesti o gramada de piese si sfaturi in Romania. Daca vrei iti pot trimite varianta electronica a cartii de intretinere si a manualului de reparatii. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 uite un gs u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 daca prinzi un gs500 carenat se merita...daca nu mai bine orienteaza-te pe un rs 250... (nu am citit tot topicu..poate si-a luat omu motor...daca nu...up) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate