Sari la conținut

Gs500f Vs Rs125 Vs Alte Sugestii

CataH
 Share

Postări Recomandate

Dar in cazul de fata lucrurile sunt destul de clare: RS125 e forte frumos si GS500 e o motocicleta iubita doar de posesori (datorita altor calitati decat cele estetice).

Hai sa fim sinceri....

Sincer imi place mai mult cum arata GSul decat RSul. :cheers: Si asta dintr-un motiv simplu: desi RS pare mai sport, GS arata clar a motor mare, pe cand RSul se cam vede ca e mic (daca-l mai si auzi cum face te-ai convins ca nu e motor mare B) ).

Si mai e o chestie: GS500 e mai fiabil fiind in 4 timpi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 5 months later...

Dau la medicina generala Buc.

Eu vorb de versiunea carenata care arata destul de mishto (GS500F).

Geseu' e super manevrabil (atata timp cat ai gume bune pe el). Pt. Bucale este ideal, si grupul baietzilor cu geseuri e mare de tot, deci ai de la cine sa iei un sfat, o piesa, o vorba buna! Am avut, am umblat cu el, stiu despre ce vorbesc! Iar varianta F e frumoasa (din punctul meu de vedere). Al meu e ala din poza, si am patzit si eu fazele cu batranii care ma opreau sa imi povesteasca tineretzile lor motorizate... cred ca e din cauza ca are un look relativ clasic - cu farul single central, spectul motorului, si nu in ultimul rand - sunetul. Bafta!

Link spre comentariu

Salutare, prima mea motocicleta a fost un geseu 500 f, carenat. Ti-l recomand cu caldura, e super manevrabil, iertator cu micile stangacii, viteza suficienta plus gasesti o gramada de piese si sfaturi in Romania.

Daca vrei iti pot trimite varianta electronica a cartii de intretinere si a manualului de reparatii.

Bafta!

Link spre comentariu