sacal Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 mai sunt doritori ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Pentru cine nu e in tema CLICK AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iunie 14, 2006 Autor Share Postat Iunie 14, 2006 deci suntem 2 pana acum. hai ca o sa fie distractie si e mai aproape decat timisoara... drumul bun, aprox 2 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 drumul bun, aprox 2 ore. poate cu R6 daca gasesc kit de lantz shi il shi schimb ( deshi sunt shanse mici -- cei de la magazinul din romana nu prea stau pe acolo ) cred ca vin shi eu, in 3 ore :banana: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 (editat) parca as veni si eu Editat Iunie 14, 2006 de Cavantu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 poate cu R6 daca gasesc kit de lantz shi il shi schimb ( deshi sunt shanse mici -- cei de la magazinul din romana nu prea stau pe acolo ) cred ca vin shi eu, in 3 ore :banana: noi te asteptam indiferent de viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 plecarea vineri dupaamiaza sau sambata pe la 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Fratilor care din Braila merge pe drumul spre Galati (pe dorobanti, pe langa abator) ca mama mereu zice ca e unul care dupa semafor baga o viteza ca niciodata nici nu apuca sa vada ce culoare are motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 poate nu e acelasi mereu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 noi te asteptam indiferent de viteza. era o gluma daca sunt emoticonsuri puse aici , de ce sa nu le folosim??? am vorbit la inter motorcycle shi un kit de lantz de shadow e 950 RON plus TVA asha ca ashtept sa-mi iau de la louis ( regina e in jur de 100 euro, iar d.i.d in jur de 130 euro ) so... have fun!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 vorbeste cu danny motors. aduce cel mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate