Baiatu` cu Transalp` Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Salutare, hai pana una alta sa imi prezint si io motoru, o Honda Transalp din `94. Imi apartine de vreo 3 luni iar azi ii fac debutul pe forum k sa aflu si parerea voastra despre ea, asa k dati drumu Este o motocicleta buna pentru drumuri lungi, iar pe oras si la viteze mici e cam greoaie, in rest o super ok, suporta super bine gropile din capitala si un drum forestier ceva, dar nimik mai mult pentru k iti fuge fata, sau cel putin asa mi se pare mie. Imbunatatiri prea multe nu iam adus (plasele de la carene, si un neon) de cand am luato, pt k nu necesita. Cei care mai aveti transalpuri spuneti si mie frate de unde ati luat burdufe la amortizoare k am fost la reprezentanta la honda si cik:"nu putem comanda piese pt modelul dumneavoastra" , halal reprezentanta. Bafta si poate ne vedem pe la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 frumosa!sa ti traiasca!cit ai dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iunie 14, 2006 Autor Share Postat Iunie 14, 2006 Merci, am dat 2800 E, dar io nu as dao acu la mai putin de 3300E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Merci, am dat 2800 E, dar io nu as dao acu la mai putin de 3300E Deci plasele de la carene si un neon fac 500 euro ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZenBenzen Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 fain motor. bravo de achizitie. ai grija de el ca si el o sa aiba grija de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 Atasarea fata de motocicleta valoreaza 500 de euro, poate chiar mai mult da u nai de unde sa sti pt k am observat k nici nu ai asa ceva. Si da am grija de el pentru k merita, zenbenzen transalpu tau cum merge?banuiesc k super, nici nu se mai pune problema de asa ceva, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Atasarea fata de motocicleta valoreaza 500 de euro, poate chiar mai mult da u nai de unde sa sti pt k am observat k nici nu ai asa ceva. Si da am grija de el pentru k merita, zenbenzen transalpu tau cum merge?banuiesc k super, nici nu se mai pune problema de asa ceva, bafta Multumesc pt explicatie.Cand o sa'mi iau o motocicleta o sa ma atasez intr'atat de ea incat o s'o revand la pret triplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Adevaru e ca enduro fara neon e "ca nunta fara bataie" (cum spunea semnatura cuiva) ! Si scapa de placutele alea goldfren! Goldfren sucks! O sa descoperi ca ai si frane dupa ce pui alte placute. In rest... ride safe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuciao Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 salut,burdufe gasesti la Amkart Tunari, la magazinul lui Dobrescu, apropo am si eu un transalp de vanzare,pe cine intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 daca e dupa 97 e interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 salut, super motorul sa-l stapanesti cu placere si sa ai parte numai de bucrii cu el. am si eu o inrebare, la transalpurile de 600 care se fabrica incepand cu 1994 mai sunt problemele alea cu CDi-ul si releul de incarcare cum au alea mai vechi sau nu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 am o parere foarte buna despre transalpuri... mai ales ca am un exemplar reusit si este foarte manevrabil si zglobiu... sa aveti grija unul de celalalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iulie 2, 2006 Autor Share Postat Iulie 2, 2006 salut si merci de urari, sa va stapaniti si voi sanatosi calutii, am decat abtipilduri cu goldferm nu si placute:P, probleme cu CDI-ul nu am, de fapt nu am avut nici un fel de probleme ku ea si sper nici sa nu am, de intalnim ne vedem pe la ARC, si da care ai mai vazut neon pe enduro:)), asta este cireasa de pe tort, da mie imi place, VA SALUT CU FARUL bafta Manuciao cat ceri pe transalp dami cateva detali si poze eventual, a si un pret, bafta la vanzare k poate til iau io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iulie 6, 2006 Autor Share Postat Iulie 6, 2006 Ia spuneti-mi si mie de ce unii propietari de transalpuri fac unele gauri sub sea, pt racire la releul ala de care zice toata lumea? lamuritima si pe mine, ce imbunatatiri ziceti sai aduc, sugesti, opini, numai bene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iulie 14, 2006 Autor Share Postat Iulie 14, 2006 salut nu se mai gaseste nimeni sasi dea ku parerea, nici un posesor de Transalp care sa imi zica la ce probleme sa ma astept? Voua cat va consuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iulie 22, 2006 Autor Share Postat Iulie 22, 2006 Nimik!!! Nici unu?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 /index.php?showtopic=44075 citeste ca spune ceva de aerisirea aia!frumoasa motoreta ,sambata sper sa am si eu transalpul in romania! numai bine Ia spuneti-mi si mie de ce unii propietari de transalpuri fac unele gauri sub sea, pt racire la releul ala de care zice toata lumea? lamuritima si pe mine, ce imbunatatiri ziceti sai aduc, sugesti, opini, numai bene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iulie 26, 2006 Autor Share Postat Iulie 26, 2006 Merci mult de tot, mia fost de un real ajutor, o sa tin cont de sfaturi. Sa il stapanesti sanatos atunci, spre k nu lai adus prin firma DARI & MARIO pentru k sunt tepari, io mam ars de 1000 de euro in Mai anu trecut si mai plang si acum dupa ei, ar trebui facuta o lista ku firmele tepare si cu cei neseriosi! Numai bine si sa va bucurati unu de altu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iulie 31, 2006 Autor Share Postat Iulie 31, 2006 Inca o intrebare, ce motocicleta este mai buna din toate punctele de vedere, Honda Transalp XL600 sau BMW F650?atat pe asfalt cat si pe teren accidentat Astept pareri, numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 transalpul de departe e mai bun,da mai citeste de pe aici:/index.php?showtopic=50110 Inca o intrebare, ce motocicleta este mai buna din toate punctele de vedere, Honda Transalp XL600 sau BMW F650?atat pe asfalt cat si pe teren accidentat Astept pareri, numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat August 4, 2006 Autor Share Postat August 4, 2006 OK tks pt link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 vezi ca ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat August 8, 2006 Autor Share Postat August 8, 2006 Dap am vazut si ti-am raspuns, dak mai ai nevoie de ceva astept intrebari. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 De astazi e prezenta si pe www.fmx.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate