Constantin Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Se anunta 8 grade. Nici o idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 (editat) daca presupune sa mergem undeva, bem ceva cald si sa ne intoarcem acasa in jur de 18-19 ... ma alatur si eu cat despre idee, ma gandeam la B - Giurgiu - Silistra - A2 - B ...300-400 km Editat Martie 12, 2010 de @motoadvpunctro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 12, 2010 Autor Share Postat Martie 12, 2010 Mai scurt. Inainte de 10,00 nu prea merge. Pt mine un Giurgiu ar fi suficient, sa vad Dunarea umflata. Peste 120 nu merge Burgmanul de 200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 eu bag ceva sosea duminica detalii pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 la mine vad ca e inghet dar e 6:30. sa vedem pana la 10. dar de ce mergeti cu burgman-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 13, 2010 Autor Share Postat Martie 13, 2010 Fiindca "schimbarea e tonica". Sa vedem temperatura pe la 9,00-10,00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 am vrut sa iau si eu un burgman dar nu ma mai indur sa cheltui pe nimic. daca se dezmorteste ies si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 sa nu o luati spre nord, sunt de ieri la Predeal si acum ninge cu "bulgari", asa ca mergeti spre bulgari. Sa aveti parte de zi buna, Dans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Se anunta 8 grade. Nici o idee? salutare una mica pana la giurgiu viteza max 80 cu scutericiu cu stima Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 am iesit cu masina sa iau pe cineva, toata strada cateva sute de metri e sticla, nu sunt sanse sa se topeasca in 1-2 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 13, 2010 Autor Share Postat Martie 13, 2010 7 - 8 luni de acum inainte vom merge numai pe uscat si caldura. E interesant si la inceput de sezon, sa stim ce-l asteapta pe Pompi la Nordkap. Eu la 12,00 sunt la Academia Militara, jos. Fac un Giurgiu Port si retur, 80 - 100, la 15,00 in Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 @motoadvpctro: daca presupune sa mergem undeva, bem ceva cald si sa ne intoarcem acasa in jur de 18-19 ... ma alatur si eu cat despre idee, ma gandeam la B - Giurgiu - Silistra - A2 - B ...300-400 km vreau si eu tura asta, unde este intalnirea, la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 7 - 8 luni de acum inainte vom merge numai pe uscat si caldura. E interesant si la inceput de sezon, sa stim ce-l asteapta pe Pompi la Nordkap. Eu la 12,00 sunt la Academia Militara, jos. Fac un Giurgiu Port si retur, 80 - 100, la 15,00 in Buc. dom profesor uitati aici sistemul pe care vreati al face BMW GS on ice......motorcycle skis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 si inca una... Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 13, 2010 Autor Share Postat Martie 13, 2010 L-am facut deja Pompi. L-am incercat pe scuter. Al meu a fost gandit pt drum umed, uscat sau ghiata. La zapada trebue schimbata rola. Din pacate la inclinare max , pe loc, s-a rotit prinderea la cadrul scuterului, fiind pe frictiune. Al meu este controlat de picioare, nu are pozitia fixa ca la neamt. La stop nu pun piciorul pe teren, ci apas pe pedala sudata. Sudata de mine, de arata astfel. Uite o prima poza de la incercari. Trebuia sa fac film, pe stradute, unde am facut probele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 As vrea si eu sa merg, dar maine, pentru ca sunt anuntate 8 grade si la noapte -4, ceea ce inseamna ca maine pe la 9 se face 0, deci se poate iesi ceva mai devreme si ar fi ceva mai mult timp de umblat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 L-am facut deja Pompi. L-am incercat pe scuter. Al meu a fost gandit pt drum umed, uscat sau ghiata. La zapada trebue schimbata rola.Din pacate la inclinare max , pe loc, s-a rotit prinderea la cadrul scuterului, fiind pe frictiune. Al meu este controlat de picioare, nu are pozitia fixa ca la neamt. La stop nu pun piciorul pe teren, ci apas pe pedala sudata. Sudata de mine, de arata astfel. Uite o prima poza de la incercari. Trebuia sa fac film, pe stradute, unde am facut probele. Dom profesor , as vrea sa va vad inovatia maine daca vremea ne permite , lasati un mesaj cu loc de intalnire pt maine in jurul pranzului , poate facem un drum , v-asteptam si la maxiscutere "Grupul posesorilor de Burgman" . cu stima Victor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 13, 2010 Autor Share Postat Martie 13, 2010 Am facut Giurgiu. Uscat. Liber. Cu maxiscuterul. 115 km/h la regim. Dunarea umflata. Fara manere incalzite, fara windscreen electric. Merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 @motoadvpctro: daca presupune sa mergem undeva, bem ceva cald si sa ne intoarcem acasa in jur de 18-19 ... ma alatur si eu cat despre idee, ma gandeam la B - Giurgiu - Silistra - A2 - B ...300-400 km vreau si eu tura asta, unde este intalnirea, la ce ora ? azi am fost pe niste dealuri de pe langa targoviste daca e facem maine traseul asta cu plecarea de la 9:30-10:00 de la city mall, viteza minima 100 km/h (in afara localitatilor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 hmmmmm maine?? hmmmmmm ma tenteaza o plimbare...... hmmmmmm cam 400 km in total? hmmmmmmm cred ca o sa vin!!! la city mall? pai ne intalnim la OMV acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Daca ar fi putin mai tarziu, macar un 10, cred ca ma bag si eu. O sa mai verific ce scrieti pe aici mai pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 ne intalnim la 9:30 in benzinaria OMV (city mall), pentru un ceai, o alimentare, etc ... iar la 10 plecam si ne oprim in Silistra sa mancam bem ceva cald ... probabil ca pe la 18 suntem acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 am fost cu motoru acum 30-40 min, pana acasa... pfffff ce friiig e afara!!!!!!! tre neaparat sa fac rost de manusi mai groase..... are careva in plus pt mine?!? pliiizzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Eu nu m-am prins... Silistra inseamna la bulgari, nu ? Adica trecem pe la Giurgiu la bulgari si apoi cu bacul la Calarasi ? Sau Giurgiu-Oltenita-Calarasi si cu bacul spre Silistra ? Nu prea are sens sa trecem de 2 ori cu bacul, deci banuiesc ca e vorba de mers prin Ruse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Eu nu m-am prins... Silistra inseamna la bulgari, nu ? Adica trecem pe la Giurgiu la bulgari si apoi cu bacul la Calarasi ? Sau Giurgiu-Oltenita-Calarasi si cu bacul spre Silistra ? Nu prea are sens sa trecem de 2 ori cu bacul, deci banuiesc ca e vorba de mers prin Ruse... exact (Ruse - Silistra), de fapt de fapt asta era unul din drumurile pe care nu le-am facut niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate