bujia Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Mi-am achizitionat un GSR cred ca e suficient tinand cont ca am trecut dupa 125 pe 600. Mai urmeaza poze cu crash-pad si geamu. A si poze cu fosta. VA ROG IMI PUTETI DA NISTE PARERI SI RECOMANDARI INTRETINERE SI ALTELE. Mesaj completat Urmeaza permisu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Frumos GSR-ul. Ai învățat să Âşi scrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Martie 12, 2010 Autor Share Postat Martie 12, 2010 (editat) Frumos GSR-ul. Ai învățat să Âşi scrii Da mrs. Da si mie id tau . Editat Martie 12, 2010 de bujia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Foarte frumos , sa-l stapanesti sanatos !!! Cand te fac o liniutza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Martie 12, 2010 Autor Share Postat Martie 12, 2010 Peste o luna asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Ăi-am dat pâmâu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Peste o luna asa. NU CRED CA DOCTORUL ORTOPED RECOMANDA LINIUTELE NUMAI DUPA O LUNA DE PERMIS.... SA AVETI PARTE DE MULTI KM.IMPREUNA....SI LASA LINIUTELE ...SI VEI AVEA MULTI ANI INAINTE SI MULTE SATISFACTII PE MOTOR... RESPECT THEO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Martie 13, 2010 Autor Share Postat Martie 13, 2010 mrs si tie la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 /index.php?...p;#entry2340556 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Frumos , sa-l stapanesti sanatos , ASFALT USCAt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 pun si eu ce am gasit pe net si o sa achizitionez pt motorashu meu ...pt cei care vor s-si modifice gsr-ul 1.in primul rand o baterie YUASA 2. apoi http://www.barracudamoto.it/DettaglioProdo...=860&CAT=43 3. mansoane rosii http://www.rizoma.it/Prodotti/ProdottiUniv...a=6&IDSez=1 7. conducte frana ROSII http://www.performance-shop.ro/52-conducte-frana-metalice 8. http://www.performance-shop.ro/scule/13-re...optimate-4.html e cel mai tare redresor bateria se incarca de 1-2 ori pe luna la redresor chiar dc este folosita si va dura mult mai mult 10. oglinzi http://www.barracudamoto.it/DettaglioProdo...1087&CAT=43 acelea mai mici la 58 de euro 11. semlale la 29.5e http://www.barracudamoto.it/DettaglioProdo...=586&CAT=43 nu vreau s fac reclama, sper k poate mai scutesc de efortul cautarii pe pasionatii de schimbare oamenii astia le pot aduce info@barracudamoto.ro -------------------- Piese si consumabile moto: Motul, Motorex, DID, NGK, K&N, BMC, SBS, Toplite-Yuasa, Pirelli, etc. Accesorii Barracuda: crashpaduri, parbrize, suport numar, mansoane, ghidoane, etc Contact: Remus 0723 597 596 ; www.performance-shop.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 22, 2010 Autor Share Postat Aprilie 22, 2010 gata am permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_inu Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 sa-l satpanesti sanatos !!! multi km inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 sa-l calaresti sanatos intrebare : stiti pe cineva care aduce piese rizoma...k nu am gasit si nu vreau sa ma bazez pe targ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 23, 2010 Autor Share Postat Aprilie 23, 2010 cine vine la smaeb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 cine vine la smaeb? eu azi, pe la 11, 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 25, 2010 Autor Share Postat Aprilie 25, 2010 Furca telescopică dispune de posibilitatea reglării pretensionării =cum se regleaza vreau sa o mai intaresc???????? Parca e moale cand franez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Suspensia tre' să se lase vreo 3 centimetri când te aÂşezi pe motocicletă. Dacă se lasă atât eu zic s-o laÂşi aÂşa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 care vrea o toba golita de site pt GSR? septimiu 0752447970 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 27, 2010 Autor Share Postat Aprilie 27, 2010 cam cat costa toba goala? Mesaj completat GSR are RAM-AIR? da si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 cam cat costa toba goala?Mesaj completat GSR are RAM-AIR? da si unde? doar o toba (GSR) golita de site mai am=100euro , sunet incomparabil mai bun dupa operatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Mai 11, 2010 Autor Share Postat Mai 11, 2010 mi se pare aproape la fel sunetu Mesaj completat asa arata acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 /index.php?...t&p=2461353 aici am postat tot ce am modificat la a mea ...idei..poze ...interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate