Vince Black Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 sal all am deschis acest topic din dorinta de a afla ce fel de bujie este recomandata pentru mopedul meu ! si pentru mopedele si scuterele fiecaruia ! si sa unde pot gasi bujia respectiva ! pentru k asa mi s a spus ca daca am bujia potrivita, prescrisa pt motorul meu, atunci va proni mult mai usor si va trage si va merge mai bine ! Eu am un moped Piaggio Ciao Px, 49cmc mersi anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 ludix - ngk br7hs :banana: cu modelul asta a venit din fabrica pentru ca manual nu am primit la cumparare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 (editat) Tinand cont ca ii faci amestec si bujia se distruge foarte repede eu cred ca Brisk-ul ii cea mai potrivita (ii f ieftina- cca 3RON nu 15 RON ca si una ngk) Editat Iunie 18, 2006 de Buggy12000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Tinand cont ca ii faci amestec si bujia se distruge foarte repede eu cred ca Brisk-ul ii cea mai potrivita (ii f ieftina- cca 3RON nu 15 RON ca si una ngk) la mine s-a distrus dupa 15.000 km, chiar foarte repede adica cam la un an jumate de cand l-am cumparat daca tzii la lucrul tau ii iei ce e mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iunie 18, 2006 Autor Share Postat Iunie 18, 2006 Salut deci pt Pigaggio Ciao de 49cmc in 2 T e buna bujia SINTEROM 225 !!! pt ca are electrodul mai inauntru ,asftel ca rezista mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Cum ar trebui sa arate bujiile? De cele mai multe ori o bujie distrusa/schimbata prematur indica o anumita problema cu motorul/carburatorul, sau indicii despre amestec: cateva informatii si acum bujiile Sper ca va sunt de ajutor... Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 mersi mult ALIAS .. e de mare ajutor mersi sanatate si asflat uscat si si si feritiva de politie ca pe mine mo prins azi si mi a dat amenda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 si feritiva de politie ca pe mine mo prins azi si mi a dat amenda regulile de circulatzie sunt facute sa fie respectate, nu sunt facultative, ci obligatorii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 (editat) si feritiva de politie ca pe mine mo prins azi si mi a dat amenda Ma bucur sa aud ca iti sunt de folos, da cu ce ocazie te-au amendat? Asfalt uscat si salutari cu farul! Editat Iunie 19, 2006 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 nu am avut casca CLAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 nu am avut casca CLAR ce interesant!!! bine tzi-au facut, ar trebui amenzile marite substantial pentru asha ceva, sa vad daca va mai permitetzi sa mergetzi fara casca, daca ideea de a da cu cerebelul fara neuroni de asfalt nu va sperie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 (editat) daca ideea de a da cu cerebelul fara neuroni de asfalt nu va sperie Interesanta formulare... (si pt Vince Black...) ... Totusi, stiu ce inseamna sa ai scuter , sa-ti doresti sa te plimbi si sa nu poti pentru ca nu ai casca. Mai calci si pe alaturi, dar iti asumi riscul, si eu am facut aproape 1800 de km fara casca, pentru ca nu mi-am permis sa-mi iau. Trebuie sa recunosc faptul ca acum realizez cat de inconstient am fost... Cu totul altceva este insa, ideea insasi de a merge fara casca cu toate ca ai, doar din fitze sau ca nu ai tu chef, sau ca ti-e cald si sa mergi cu casca in porbagaj.Daca o pui in practica si eu te-as amenda, daca te afli in categoria asta din urma! Pentru parinti: Nu dati banii pe prosti (a se citi amenzi), luati o casca la copii! ...iar daca esti adult RUSINEEEEE!!! ...daca ai casca si nu o purtai sau bafta la cumparat casca, dupa ce achiti amenda. Vezi ca este 35 RON daca o platesti in 48 de ore , atfel 70 RON , nu-i asa? Asfalt uscat si salutari cu farul! Editat Iunie 20, 2006 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 (editat) stiu ca nu are legatura cu bujia...dar.. am fost ieri pana la buc, sa-mi iau un cauciuc.. si.. am avzut f multi scuteristi fara casca !!! cativa au trecut si pe langa niste politisti....fara nici o retinere! uunu singur l-am vazut cu casca ! avea un moped, bravo lui ... recunosc, ca nici eu nu port mereu casca..mai ales cand e f cald....am o casca integrala si nu patrunde aerul in ea cum trebuie... (nu e de firma..e chinezeasca) .. dar totusi.... de ce nu prea se ia politia din buc de cei fara casca ? Editat Iunie 20, 2006 de Sima7x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iunie 22, 2006 Autor Share Postat Iunie 22, 2006 (editat) salut ! deci in primul rand,, NU AM CASCA . - am mopedul de un an si pana acuma n am avut probleme - o sa mi cumpar o casca week endul acesta !,bato cucu de casca ! - o sa o port ,sper - si sa raspund la intrebare,, NU ma sperie ideea de a da cu cerebelul de asalt Dar in week end o sa mi cupar casca si o sa o port pt ca nu am bani de amenda! dar pana acum nici nu m am gandit la casca pana nu m o amendat ! era 175mii lei de platit ,si i am platit din banii MEI, nu ai parintilor ! salut si peace all ! am fost la automoto uri aici in oras ,apai nicaieri nu are bujie de 225 Editat Iunie 22, 2006 de Vince Black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 NU ma sperie ideea de a da cu cerebelul de asalt doar daca nu ai ce pierde, nu te speria ideea, ca oasele se sudeaza la loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 (editat) poi pe un moped, la 45 la ora, nu cred ca te lovesti f f tare fara casca. dar cu casca nu te lovesti deloc (eh.. nici chiar deloc dar noh ) eu inca nu am avut ocazia sa testez cum e sa dai cu casca de asfalt, si sper nici sa nu dau... ca mi se zgarie casca NU ma sperie ideea de a da cu cerebelul de asalt o sa te sperie doar dupa ce o sa vezi cum este sa iti rashchetezi capu' de asfalt. Editat Iunie 22, 2006 de Snake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iunie 23, 2006 Autor Share Postat Iunie 23, 2006 (editat) maine imi iau casca fratilor in fine .. fiecare cu viata lui ! dmw ule ms pt .. !asta e cam off topic a fost discutia on topic unde gasesc bujie 225 ??? ca aici in oras la mine nu este Editat Iunie 23, 2006 de Vince Black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate