marmota Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Am mare nevoie de o mana de ajutor... Mi-am busit janta la un honda Vigor FX650 (19x2.15) si nu gasesc nicaieri sa-mi iau una noua iar la reprezentanta dupa ce ca ma costa o caruta de bani mai dureaza si doua saptamani... As vrea daca poate sa ma ajute careva cu un numar de telefon al unui tip ce stie sa reconditioneze jante de enduro, pliiizzz help! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Am mare nevoie de o mana de ajutor... Mi-am busit janta la un honda Vigor FX650 (19x2.15) si nu gasesc nicaieri sa-mi iau una noua iar la reprezentanta dupa ce ca ma costa o caruta de bani mai dureaza si doua saptamani... As vrea daca poate sa ma ajute careva cu un numar de telefon al unui tip ce stie sa reconditioneze jante de enduro, pliiizzz help! iti dau una pe 17 daca te ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 iti dau una pe 17 daca te ajuta Nu ma ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 iti dau una pe 17 daca te ajuta daca e buna pt dominator m-ar ajuta pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 Frate dar la dominator nu ai roate de fata pe 21"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Frate dar la dominator nu ai roate de fata pe 21"?? pe spate am de 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 Ma si toata comunitatea asta de enduristi nu ma poate ajuta si pe mine cu o roata de 19x2.15?? sau macar cu niste sfaturi de oameni bazati la reconditionare?? Oare enduristii de la noi nu isi strica rotile?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 tot ce pot sa ti spun e sa ai grija unde te duci sa ti o faci.eu am fost la niste "meseriasi"si mi au facut o...varza.pe e bay gasesti,numai ca i scump al draq transportu pina la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate