Vizitator EduardS Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Salutare tuturor,stie careva pe cineva/undeva in Timisoara ,unde se toarna carene la preturi decente? Imi cer scuze daca s-a mai discutat problema asta ,dar nu am citit toate paginile .Multumesc anticipat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Dino din Dumbravita este nr. 1, aici, in zona de vest. Cauta "resincorse" pe google. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Stie careva cat costa un nr de inmatriculare nou , ca eu l-am pierdut recent si cum nu am timp sa merg acuma sunt interesat cat face si ce ar trebui sa iau cu mine acte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Dino din Dumbravita este nr. 1, aici, in zona de vest. Cauta "resincorse" pe google. Mersi mult,am mai intrat pe site-ul "resincorse" dar imi arata doar carena frontala . Pai o sa ma duc sa ma interesez cat ma costa tot si o sa public aici,probabil o sa aibe si altii nevoie de aceiasi informatie . Multumesc @Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazy Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 (editat) Mersi mult,am mai intrat pe site-ul "resincorse" dar imi arata doar carena frontala . Pai o sa ma duc sa ma interesez cat ma costa tot si o sa public aici,probabil o sa aibe si altii nevoie de aceiasi informatie . Multumesc @Raul 0723349150 e nr lui Dino, il poti suna sa nu mergi pana acolo Cat despre calitate si el ca om, nota 10! Editat Aprilie 11, 2012 de bazy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 0723349150 e nr lui Dino, il poti suna sa nu mergi pana acolo Cat despre calitate si el ca om, nota 10! Mersi mult @Bazy . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CASYTO Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 (editat) Salutare, Am un Gsr 600 din 2007 si mi-am montat acest parbriz de la Puig. http://www.puig.tv/tuning-bikes/suzuki-gsr-600-2007/naked-new-generation/c171en/f199-r121-m1547/ Problema este ca cele 2 becuri de pozitie situate in partea de sus a farului imi bat in ochi seara/noaptea. Stie cineva unde gasesc in Tm un burete negru de vreo 5 cm grosime sa-l montez intre parbriz si far? Editat Aprilie 28, 2012 de CASYTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Stie careva cat costa un nr de inmatriculare nou , ca eu l-am pierdut recent si cum nu am timp sa merg acuma sunt interesat cat face si ce ar trebui sa iau cu mine acte . In jur de 20-30 ron ma costat anul trecut. Intai trebuie sa dai o declaratie scrisa la politie cum ai pierdut numarul si iti va da o dovada cu care te duci la inmatriculari si iti ridici alt numar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Salutare, Am un Gsr 600 din 2007 si mi-am montat acest parbriz de la Puig. http://www.puig.tv/tuning-bikes/suzuki-gsr-600-2007/naked-new-generation/c171en/f199-r121-m1547/ Problema este ca cele 2 becuri de pozitie situate in partea de sus a farului imi bat in ochi seara/noaptea. Stie cineva unde gasesc in Tm un burete negru de vreo 5 cm grosime sa-l montez intre parbriz si far? Poti incerca pe Buziasului la spomotim, cum mergi catre sensul giratoriu venind dinspre Printul Turcesc, e pe partea dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Salutare, Am un Gsr 600 din 2007 si mi-am montat acest parbriz de la Puig. http://www.puig.tv/tuning-bikes/suzuki-gsr-600-2007/naked-new-generation/c171en/f199-r121-m1547/ Problema este ca cele 2 becuri de pozitie situate in partea de sus a farului imi bat in ochi seara/noaptea. Stie cineva unde gasesc in Tm un burete negru de vreo 5 cm grosime sa-l montez intre parbriz si far? aceeasi problema la acelasi fel de motor. daca gasesti un autocolant mat negru, il poti lipi pe interiorul puigului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bny Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 (editat) Salutare, Am un Gsr 600 din 2007 si mi-am montat acest parbriz de la Puig. http://www.puig.tv/t...199-r121-m1547/ Problema este ca cele 2 becuri de pozitie situate in partea de sus a farului imi bat in ochi seara/noaptea. Stie cineva unde gasesc in Tm un burete negru de vreo 5 cm grosime sa-l montez intre parbriz si far? La spumotim sigur gasesti,merg langa acolo este magazin dai comanda si in cam 2 zile tio face si te intreaba exact forma lungimea si diametru... Editat Aprilie 30, 2012 de bny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 In jur de 20-30 ron ma costat anul trecut. Intai trebuie sa dai o declaratie scrisa la politie cum ai pierdut numarul si iti va da o dovada cu care te duci la inmatriculari si iti ridici alt numar la mall e sediul unde se scoate nr nu ? acolo nu pot sa dau declaratie sau ceva de genu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazy Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 la mall e sediul unde se scoate nr nu ? acolo nu pot sa dau declaratie sau ceva de genu ? Daca nu ai chef de toata umblatura mergi la o firma de inmatriculari, platesti, iei numarul. Ex: Timbi, Str. Drubeta nr. 111 Telefon: 0256/489118, 0256/229923 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone Wolf Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Salut la toata lumea ! Am si eu o problema personala si am ales sa folosesc topicul asta din mai multe motive: -nu vroiam sa deschid un topic nou doar pentru atata lucru -mi-a placut titlul topicului care e jumatate dintr-un proverb ce ilustreaza perfect problema mea -am vazut in alte cazuri ce mare e puterea comunitatii moto in cazuri din-astea. Pe scurt: Ajutati-ma sa dau de un individ care mi-a tras o tzeapa. Stiu doar atat: ca il cheama Andrei, zicea ca e din Arad si lucreaza in Timisoara la un Call-Center italian si se dadea cu o masina Ford Focus scurt cu numar TM 72 DEI.Are undeva pe la 30 de ani si se uita putin crucis. L-am primit la mine in casa,l-am considerat prieten si a disparut cu tot cu niste bani ce mi-i datora. Acum nu mai raspunde la telefon. Daca stiti ceva, astept PM. Multumesc pentru intelegere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Daca nu ai chef de toata umblatura mergi la o firma de inmatriculari, platesti, iei numarul. Ex: Timbi, Str. Drubeta nr. 111 Telefon: 0256/489118, 0256/229923 da da, la sandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 o sa merg sa ma informez si la politie ca au un tarif cam mare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Salut! exista in TM posesor de LC4 Adventure? cu putin timp liber, ma gandesc sa cumpar unu dar vreau sa mai intreb una alta.. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Pe cine intereseaza reparatii,vopsit,sudat carene,suporti top case,side case,modificari,etc in Ciarda este un baiat grozav.Mi-am facut motorul la el si sunt super multumit. Adi 0726 237 329 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Cumpar motor de SRAD 750 anii 96-99. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 m-am pricopsit cu 2 seturi de bujii NGK IMR9C-9H IRIDIUM.dau un set cu 220 ron/4bucati.bujiile sunt noi noute.e aproape jumatate de pret,ele noi fiind 396 ron.a fost greseala mea,in loc de un set,am luat 2....pun mai jos si link-ul,pt a se vedea pe ce tip de moto se potrivesc.rog pm sau 0745927768 m-am pricopsit cu 2 seturi de bujii NGK IMR9C-9H IRIDIUM.dau un set cu 220 ron/4bucati.bujiile sunt noi noute.e aproape jumatate de pret,ele noi fiind 396 ron.a fost greseala mea,in loc de un set,am luat 2....pun mai jos si link-ul,pt a se vedea pe ce tip de moto se potrivesc.rog pm sau 0745927768 http://www.motovip.ro/produse/IMR9C-9H%20-%20bujie%20NGK%20Iridium_369.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Salut! exista in TM posesor de LC4 Adventure? cu putin timp liber, ma gandesc sa cumpar unu dar vreau sa mai intreb una alta.. Merci! Userul _Alex_ Profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 A mai plecat un motociclist dintre noi...dar a lasat niste lectii valoroase.Cel putin tutorialul pentru incepatori este exceptional. RIP Oresti http://calatoriifestinalente.wordpress.com/2012/05/23/am-devenit-motociclist-oare-cat-mai-am-de-trait/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jules27 Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Am lecturat articolul, mi-a luat peste o ora dar pot spune ca a meritat fiecare secunda. Dupa primele randuri am realizat ca il mai citisem cu cativa ani in urma inainte sa urc pe motor, dar acum, dupa cateva zeci de mii de km pe motor, l-am inteles cu adevarat. Incisiv si pragmatic, cum ar trebui sa fie orice turorial pt incepatori si nu numai. Punctul 11, Ghost Rider e cutremurator! Sunt convins ca ceea ce a scris a ajutat si ajuta multi motociclisti sa se bucure cat mai multi ani si km de acest sport, hobby, stil de viata pe care il imbratisam cu pasiune! RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 (editat) A mai plecat un motociclist dintre noi...dar a lasat niste lectii valoroase.Cel putin tutorialul pentru incepatori este exceptional. RIP Oresti poate fi citit si pe motociclism.ro, postat chiar de catre autor, aici: http://www.motocicli...i-de-la-a-la-z/ . Pentru cine doreste sa il conduca pe ultimul lui drum: inmormantarea va avea loc Vineri 25 mai, la ora 12:00 in Cimitirul de la Balotesti. Plecarea coloanei se va face de la parcarea BricoStore Baneasa, intalnire la ora 10:00. Daca doriti sa il vizitati inainte puteti sa va duceti la Capela Parohiei Baneasa, Str. Horia Macelariu, in spatele MedLife-ului Baneasa. Editat Mai 24, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazy Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 A mai plecat un motociclist dintre noi...dar a lasat niste lectii valoroase.Cel putin tutorialul pentru incepatori este exceptional. RIP Oresti http://calatoriifest...ai-am-de-trait/ Parerea mea este ca motociclismul e direct legat de ‘bunul simt’ MERITA citit articolul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate