nervOptik Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 (editat) Daca tot sunt gunoaie si cratere in "Parcul Feroviarilor" din Tecuci (Galati) ... macar sa profitam Madalin, Mitica, Lidi si eu Editat Martie 29, 2010 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotocrossYz85 Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Foarte tare!Ce as vrea sa fie asa si in Bucuresti sa nu mai batem o gramada de kilometri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Aprilie 1, 2010 Autor Share Postat Aprilie 1, 2010 (editat) Foarte tare!Ce as vrea sa fie asa si in Bucuresti sa nu mai batem o gramada de kilometri A fost pentru prima data cand m-am dat pe un cross ... mi-a placut enorm. Si eu sunt din Bucureti si strang bani de un cross. Chiar nu exista nicaieri un teren viran mai denivelat? Stiu ca langa Popesti Leordeni (unde s-au construit niste blocuri noi) e un deal natural si in rest e teren agricol ... pe dealul ala si la baza lui cred ca se poate merge ... Trebuie investigata zona. Eu trec zilnic pe Splai prin zona aia spre centura si ma uit de fiecare data ... insa nu am fost aproape acolo sa vad exact. Daca ai chef, facem o plimbare pana acolo sa vedem. Later Edit (Acum am vazut ca ai 13 ani ) ... Nu ma sui cu minori in masina O sa verific maideaproape zona si o sa postez aici. Editat Aprilie 1, 2010 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anderson Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Foarte tare!Ce as vrea sa fie asa si in Bucuresti sa nu mai batem o gramada de kilometri Avem, langa Sicomed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Ce cauciucuri foloseste tipul din poza a 3-a ? (Cauciucurile roz) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaKiLLeR Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 A fost pentru prima data cand m-am dat pe un cross ... mi-a placut enorm. Si eu sunt din Bucureti si strang bani de un cross. Chiar nu exista nicaieri un teren viran mai denivelat? Stiu ca langa Popesti Leordeni (unde s-au construit niste blocuri noi) e un deal natural si in rest e teren agricol ... pe dealul ala si la baza lui cred ca se poate merge ... Trebuie investigata zona. Eu trec zilnic pe Splai prin zona aia spre centura si ma uit de fiecare data ... insa nu am fost aproape acolo sa vad exact. Daca ai chef, facem o plimbare pana acolo sa vedem. Later Edit (Acum am vazut ca ai 13 ani ) ... Nu ma sui cu minori in masina O sa verific maideaproape zona si o sa postez aici. Deci ? Ai investigat ? Ca ma bag si eu la o tura langa Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 aveti la coclau un circuit de cros unde sa va dati, a fost facut de noi si este destul de ok pentru antrenament...mai multe pe pm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 4, 2010 Autor Share Postat Iunie 4, 2010 Deci ? Ai investigat ? Ca ma bag si eu la o tura langa Bucuresti. Scz de reply intarziat. Nu am fost ... n-am avut timp si nici cu cine sa merg. Dar am auzit ca tot undeva pe cheiul dambovitei, spre centura, ar fi unul deja facut. In spatele cartierului Ozana ... pe campul dintre malul bucurestean al Dambovitei si Ozana. (Celalalt mal apartiene de Popesti Leordeni) Nu stiu exact amplasamentul ... ar fi interesant sa mergem mai multi in recunoastere. Singur mi-e cam aiurea s-o iau pe coclauri sa ma manace cainii ... mai ales ca acum n-am cros am un SS si nu ma indur sa intru pe camp cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate