Sari la conținut

DaKiLLeR

INACTIV
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DaKiLLeR

  1. Da, eu am facut un traseu acum 2 ani pe care nu l-as mai repeta, si anume, Bucuresti-Babele-Bucuresti intr-o singura zi, adica 300km calare pe DR. Crede-ma ca nu mai vrei nimic dupa asta, muuult timp. Bogdan, i-a id-ul meu de mess (b77dbc) si stam de vorba, poate reusim sa facem ceva trasee dupa ce se mai indreapta un pic vremea. Bafta!
  2. In limita timpului liber din weekend-uri, sunt si eu dispus la plimbari soft, de maxim 1 zi, cu plecare din Bucuresti. Eu merg cu un DR350S si sunt incepator in ceea ce priveste mersul in offroad
  3. Deci ? Ai investigat ? Ca ma bag si eu la o tura langa Bucuresti.
  4. Ceva detalii de la plimbari... a trecut ceva timp de atunci, dar ma gandesc ca poate reluam anul asta ceva
  5. Cu Suzuki DR350SE din 1994. Drum de 1 zi, Bucuresti-Sinaia, urcat pana la Babele (pe drumul de Bolboci) si retur in Bucuresti prin Targoviste, aprox., 300 km, consum mediu 3l/100km
  6. Data viitoare cand mai iesiti, dati-mi si mie, va rog, un PM, ca ma bag si eu la o plimbareala pe la Mihailesti. Stiu si eu cateva locuri frumoase in zona asta.
  7. Din ce am citit, analizat tot ce ai spus tu, in mod cert ti s-ar potrivi (ti-ai dori) un DR350, probabil SE-ul (pornire la buton). Te sfatuiesc sa te axezi pe asta si eventual poate vorbesti cu cineva care aduce motoare de afara, sa-ti gaseasca unul. Din ce stiu eu, SE-urile se gasesc greu, mai cu seama unele in conditii bune. Bafta la cautari.
  8. Salut, Eu am un DR 350SE din 1994 si sunt foarte multumit de el. Inainte de el am avut pentru scurt timp 350S (pornire la pedala) dar s-a ivit ocazia sa iau SE-ul si n-am ezitat, deh, poate din comoditate Eu l-am luat de la un tip din Sibiu, care aduce sau cel putin aducea acum 2 ani cand l-am luat eu, motoare din Germania. Motorul, din punctul meu de vedere, este destul de echilibrat, intr-adevar cam inalt pentru mine (1.79 si 70kg), chiar si lasat din amortizor la minim, ajung cu piciorele jos, dar nu ma pot baza pe ele 100%, in rest, cu varfurile. Parerea mea este ca trage destul de bine pentru un 350, nemaipomenit pentru oras, dar cu cauciucuri de strada sau macar on/off, vizibilitate deosebita, mesteci cam mult in cutie, dar asta e 350-ul. Dezavantajul de a sta in Bucuresti si a dori sa mergi pe drumuri forestiere sau de munte, din cauza asta de multe ori ma plimb singur pe langa Bucuresti. Evident ca nu este o motocicleta de drum lung, dar eu m-am incapatanat cand am luat-o si am facut cateva drumuri Bucuresti-Babele sau Bucuresti-Doftana, toate intr-o singura zi, dus-intors... credeti-ma... NU ESTE RECOMANDAT !!! A doua zi nici jos nu o sa puteti sta In rest, nu i-am facut decat sa-i schimb uleiul si sa-i ung lantul. Dupa Pasti, intentionez sa-l scot din cotet, sa-l toaletez si probabil cateva ture cu el, sa vedem ce mai stie, asa ca daca vrei sa-l vezi, stam de vorba si poate in viitor mergem impreuna la o tura Scrie-mi pe mail sau pe mess: b77dbc@yahoo.com Bafta!
  9. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Laurentiu E vecinul meu si-l cunosc de cand era mic, baiat bun, pacat...
  10. Bafta multa Vezi PM. Pana in 12 nu pot eu... sorry.
  11. Allright. Maine la ora 13:00 la Petromul de la iesirea spre Alexandria. O sa stam cam 15 min. pana pe la 13:15-13:20 Va rog sa nu veniti cu ganduri de razboi.Mergem in prima faza sa vedem ce s-a mai intamplat, daca l-au gasit pe sofer, daca a declarat ceva. Vreau sa le aratam ca ne pasa.
  12. Eu am reusit sa inteleg, intr-un final de ce este contra noastra, pt. ca, asa cum au zis multi aici, politia isi ia "dreptul" de la acestia... si e oarecum normal sa reactioneze asa. Acum inteleg de ce militianul de la circulatie in momentul in care a intrat in birou nici macar nu mi-a raspuns la salut, nici macar nu s-a prezentat ci, din contra, mai avea putin si ma batea, tipand la mine ca de ce l-am batut p'ala din Maxi-taxi. Ma rog, pana azi, la ora asta, nu m-a sunat nimeni de la politia Ghimpati. Momentan sunt in deplasare prin tara si ma intorc vineri, asa ca sambata sau duminica, cel tarziu, o sa merg acolo sa vad ce s-a mai intamplat.
  13. Da, dar PC cu manele "se exista" Las' ca le-am cumparat noi apa si ce au mai vrut...
  14. Nici ieri dupa-amiaza nu raspundea nimeni. Nici acum. Probabil ca suna in centrala, in gol. Daca iti mai aduci aminte militianulk vorbea de pe un mobil... iar tel. fix pe masa nu am vazut...
  15. Ideea ta, asa cum au zis si altii, este cea mai buna in momentul de fata. Este foarte adevarat ca bataia este rupta din RAI, ca romanul numai de bataie asculta, dar... totusi... pot avea belele mari. Doamne Fereste cum i-l lovesti si cade prostul cu capul de ciment si ramane rece acolo... asta e deja CRIMA. Pana azi de la politie nu m-a sunat nimeni, dar astept si eu din alte "surse" datele firmei de transport si merg la patron pt.a-i explica situatia. Stati linistiti ca supararea nu-mi trece asa usor. Sunt in continuare marcat de situatie, inca nu pot sa constientizez ca ala pur si simplu a vrut sa ne omoare. Pana unde se va ajunge ????
  16. Poate fi o idee de viitor, dar iti dai seama ca daca ajungem sa ne montam camere video care sa inregistreze tot ce se intampla cu noi in trafic pentru a ne demonstra nevinovatia... insemna ca suntem intr-o mare jungla si intr-un mare (cuvant urat) (scuzati expresia "jungla")
  17. In situatii ca aceasta din toti iese nebunia la iveala. De injurat, l-am injurat destul pe sub casca, numai ca nu stiu cat de mult a auzit/inteles ce i-am zis (dar oarecum sunt convins ca m-am facut inteles). De intrat nu am intrat peste el in autobuz, avea geamul lui deschis aproape de jumatate si asa s-a desfasurat toata conversatia.
  18. Sa fiti convinsi ca daca puturosii aia nu fac nimic, merg mai sus si mai sus... cat de sus se poate, iar nepedepsit NU va ramane. Va tin eu la curent cu detalii.
  19. Ma abtin sa instig la violenta (cu toate ca sunt indemnat de Necuratul) pt. ca nu stim ce ochii mai citesc acest post si stiti si voi vorba americanului "orice spui acum poate fi folosit impotriva ta, bla, bla, bla). Daca vrea cineva sa vorbim despre violenta fizica pe care o putem administra acestor criminali, prefer sa o facem pe privat, mail sau mess. Multumesc tuturor pt. parerile expuse.
  20. Este foarte adevarat ce zici, acesta fiind si motivul pt. care am intitulat postul "Tentativa de omor" si ma gandesc din ce in ce mai serios daca ma avant sa merg mai departe cu judecata pe tema asta. Trist este ca in tara asta totul dureaza o vesnicie... deci nu cred ca merita sa pierzi bani si timp din viata pt. o hotarare judecatoreasca blanda pt. acest criminal (ca se poate numi asa). Partea proasta este ca soferul putea sa fie si beat, ca imi este greu sa cred ca un om intreg la minte ar putea avea asemenea ganduri criminale... Evident ca de asta va scapa in mod sigur, ca etilotestul nu a avut loc, iar cele 24h s-au cam scurs, deci s-a dus si alcool-ul...
  21. Asa am vrut initial sa facem, dar stiu ca trebuie sa declari la politia pe raza careia s-a intamplat incidentul. Oricum, declaratia ramane... sper.
  22. Din pacate asa e, ai mare dreptate... nu suntem deloc ajutati de politisti. Am realizat si eu acum acest lucru, cand badaranul ala de la rutiera incerca sa ma convinga ca eu am dat in dubist dupa ce in prealabil tot eu l-am depasit Cei de pe moto ne iau apararea fiindca sunt mult mai apropiati de realitatea rutiera in ceea ce priveste motociclismul si stiu si ei mult prea bine pericolele la care suntem expusi zi de zi in trafic. Fratilor, cert este ca trebuie sa facem ceva cu astia... ca au ajuns sa dea in noi cu masinile pe strada...
  23. Masina e in leasing, de la Express Leasing. Adresa completa o pot afla de la militianul de serviciu, ca el a scotocit dupa ea. Momentan astept sa se faca cele 48h legale (eu stiam de 24, dar...) dupa care iau decizia finala in ceea ce-l priveste.
  24. Va salut cu respect frati motociclisti, Nefericitul eveniment s-a intamplat ieri pe DN6 (Bucuresti-Alexandria) la aprox. 1.5 km de intrarea in comunca Ghimpati. Ce si cum s-a intamplat ? Imediat va detaliez si sper sa nu va plictisesc... Duminica, o prea frumoasa zi de vara (care nu anunta nimic neplacut), cer senin si muuuuult chef de plimbare. Saturati de DN1 si de destinatiile comune spre care duce acest drum, eu impreuna cu bunul meu prieten (LifeOwner pe forum) ne decidem sa facem o plimbare spre Alexandria, cu scopul de a manca 2-3 mici si a bea o apa plata rece si sa revenim sanatosi acasa si multumiti de plimbare. Numai ca, cu aprox. 1,5 km de intrarea in comunca Ghimpati, un criminal de sofer de pe o masina de transport persoane (asa-zisele Maxi Taxi intrajudetene) s-a gandit ca noi mergem prea incet pt. el (aveam aprox. 80 km/h in afara localitatii) si a socotit el ca daca ne "preseaza", apropiindu-se periculos de mult de motocicleta, ne forteaza sa mergem mai repede. Tin sa mentionez ca noi mergeam pe mijlocul benzii, unul in spatele celuilalt, la aprox. 10 m distanta (eu in fata). Sa reluam. Vazand ca ne mentinem viteza constanta (in fata noastra era un Mercedes care mergea tot regulamentar) se hotaraste sa forteze o depasire pe partea dreapta, dar neavand loc, a revenit pe banda. In acest moment, prietenul meu, simtindu-se in pericol, ia decizia sa depaseasca pt. a "scapa" de el. Ma depaseste si pe mine si pe cel cu Mercedesul din fata, iar in urmatoarea fractiune de secunda, surprind cu coada ochiului ceva mare si alb "lipit" de mine, ma simt lovit si aruncat pe contra-sens. Instincul de conservare a functionat PERFECT, reusind sa ma tin "in picioare", sa redresez mobra si sa revin in siguranta pe banda de mers inainte. MARE noroc am avut ca in momentul acela nu venea nimeni din contra-sens, ca nu stiu daca va mai puteam relata acum aceasta povestioara. Imediat ce am realizat ce s-a intamplat si vazand ca individul isi continua cursa nebuna fara nici o remuscare (incercand in continuare sa-l depaseasca si pe cel cu Mercedesul tot pe partea dreapta) ma hotarasca sa-l urmaresc cu scopul de a-l face sa se opreasca (ma gandeam ca nu si-a dat seama ce-a facut). Pana la intrarea in Ghimpati, aprox. 1 km, am mers in spatele lui claxonand incontinuu si facand flash-uri, dar individul nici macar nu s-a deranjat. Imediat dupa ce a intrat in Ghimpati a facut dreapta spre Letca si s-a oprit pt. a lua pe cineva in masina. M-am oprit in dreptul portierei, am pus mobra pe cric si m-am dus in dreptul geamului urland la el si explicandu-i ca m-a lovit, i-am aratat urmele de zgarieturi pe echipamentul de protectie plus daunele produse mobrei (scarita rupta, maneta si oglinda dreapta indoite). Tipul ma ignora TOTAL, statea cu spatele la geam cu privirea catre usa din dreapta, moment in care nu m-am putut abtine si i-am dat o palma dupa ceafa ca sa-l fac atent ca eu cu el ma cert. Dupa palma respectiva, a reactionat, am reusit sa-i captez oarecum atentia, s-a intors catre mine afisand un fel de zambet pe fata si mi-a zis foarte clar: "Pleaca bah d'aci, da-te in p@#$ mea". A dat a intaia si a plecat. Va dati seama ca instincul primar a fost sa ma duc dupa el (ceea ce am si facut) si sa-l rup cu bataia (ceea ce n-am facut), dar m-am calmat imediat gandidu-ma ca poate dau in altele, vatamare corporala etc. Drept urmare, i-am notat nr. de inmatriculare B 47 EXR, marca IVECO, culoare alba si m-a dus la Politia Ghimpati. Am dat o declaratie cu cele intamplate, iar ei mi-au dat o dovada pt. pagubele mobrei. In timp ce se completau aceste acte, politistul de serviciu, a chemat un echipaj de la rutiera, pt. ca tinea mai mult de ei. Au ajuns destul de repede pt. burtile lor (cam in 20 min.) si spre surprinderea mea unul dintre ei s-a "infipt" direct in mine uraland ca eu sunt cel care l-a agresat si batut pe sofer... si sa-i descriu cum este posibil ca un motociclist sa fie depasit, ca el nu a mai auzit asa ceva si ca in mod cert eu l-am depasit pe dubist si am dat in el cand am revenit pe banda... Sincer, timp de 2 secunde am ramas blocat, nu stiam daca glumeste sau vb serios... dar tipul chiar vorbea serios... Ma rog, din cate am realizat, politaiul asta mi-a cam dat impresia ca tinea cu soferul... de ce ? n-am nici cea mai vaga idee.. Dupa ce au constatat si pt.deja a 4-a oara daunele, cei de la Circulatie si-au suit burtanele in masina si au plecat spre Letca in cautarea soferului criminal. Cel care a ramas in continuare de serviciu la sectie, mi-a inmanat toate actele urandu-mi drum bun spre casa si ca ma vor suna ei cand dau de sofer... Este pentru prima oara si sper pentru ultima cand ma aflu in asemenea situatie si drept urmare am facut cam tot ce am stiut eu sa fac, asa ca daca este cineva cu mai multa experienta in asemenea situatii neplacute, astept un sfat/parere de la el si eventual pareri despre ce ar trebui eu sa fac in continuare. Stiu ca majoritatea o sa ziceti "Hai sa-i rupem capul !!!" si credeti-ma ca va dau dreptate, dar as vrea ca tipul sa plateasca legal fapta pe care a facut-o care dupa parerea mea se poate numi chiar tentativa de omor (banuiesc ca omul are ceva impotriva motociclistii), iar daca legea nu se poate impune in fata lui... stam de vorba pe privat Multumesc anticipat tuturor care isi vor spune parerea aici.
×
×
  • Creează nouă...