Aleko Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 (editat) bravo, bine ca le-ai luat contactele. E asa de pacat ca la intrunirea anuala de comuniste si atase, cu toate ca se strang mai nou cate 30-35 motociclete din categoria cu pricina, nu avem oaspeti externi . Daca noi ii stiam pe ei si ei stiau cu oarece timp inainte isi organizau calatoria sa poposeasca pe la noi in tabara. PS: ai luat-o pe aratura, ce modificari sa aduca?! , Nepra merge mai bine fara Editat August 12, 2011 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 12, 2011 Autor Share Postat August 12, 2011 (editat) Una singură avea motor de nipră, restul de BMW. În poze văd doar 2 moto, la Săpânța erau 4. Mint, sunt 3 în pozele lui Rove. Sper să posteze Âşi Ciosu ceva fotografii cu excursia lui, el a fost în sens invers polonezilor. Editat August 12, 2011 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badac Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 gata! Am reusit si eu o transalpina anul asta.Am plecat vineri seara 26.08 din brasov si dupa 700 km am reusit sa venim relativ intregi acasa.super traseu si vremea a fost la fel. pun cateva poze din plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 sal.. sa ma scuze mihai ca intru pe topicul lui ,m am hotarat ca la anceputul lui iunie sa bag o transalpina cu eMul62 daca ne am aduna mai multi ar fi mai minunat un moment ar fi bun 1 23 iunie si n eam duce si la antrunirea moto sapiens de la balotesti binenteles daca ne ar lasa vremea,am anteles ca maine sar deschide transalpina,daca doriti veniti cu propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate