geza.benedekfi Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Incerc sa pun un filmulet cu un accident OffRoad de toata frumusetea. ( Scuze pentru calitate, acum incep sa ma familiarizez cu un programel de editare video. Daca are cineva idei cu ce program pot sa-mi micsorez filmarile...ASTEPT SUGESTII !!! ) ...deci : Cazatura1.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 ii misto filmuletul, nu a patit nimic motociclistul, nu? aveai helmet cam? ce marca? programe de editare video bune: mpegable, ulead videostudio, hero, sorenson, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 20, 2006 Autor Share Postat Iunie 20, 2006 (editat) nu a patit nimic motociclistul, nu? Din fericire nu a patit nimic. S-a lovit putin la mana, dar e OK... aveai helmet cam? ce marca? Am un Viotac SCOUT Cam, cumparat recent, acum incep sa ma acomodez cu ea... programe de editare video bune: mpegable, ulead videostudio, hero, sorenson, etc mersi... Editat Iunie 20, 2006 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 e periculos rau offroadul asta. ideea in sine de enduro/cross mi se pare foarte interesanta, dar e mult prea riscant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Mi se pare mai riscant la circuitele de viteza......... Oricum....cross rullz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 hmm ce fac lemnele alea ude....nu??? eh bine ca erai echipat si nu ai patit nica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 dr divx e tata tuturor comprimatoarelor video kuxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adybai Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 dr divx e tata tuturor comprimatoarelor video kuxi subscriu. il folosesc de 2 ani si pana acum nu am gasit unul mai bun. scuze de off-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate