gbf79 Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 BUNA ZIUA.LA BACAU SI COMANESTI E SOARE . SUNT BOGDAN DE LA X-CAPE SI INTERVIN POENTRU A VA MULTUMI IN NUMELE LUI IONUT , AL MEU SI AL TUTUROR BAIETILOR DE LA X-CAPE PENTRU CA ATI FOST ALATURI DE NOI LA CUPA IONUT ARDELEANU. NE CEREM SCUZE CA NU AM PUTUT SA VA PREZENTAM TRASEUL PE CARE L-AM PREGATIT SI A TREBUIT S-A SCURTAM CURSA , DAR SPERAM S-A VA FI PLACUT SI SOLUTIA TRASEULUI , SITUATIA CU PLOAIA A FOST FOARTE NEPLACUTA . Mesaj completat BUNA ZIUA. LA BACAU SI COMANESTI E SOARE . SUNT BOGDAN DE LA X-CAPE SI INTERVIN POENTRU A VA MULTUMI IN NUMELE LUI IONUT , AL MEU SI AL TUTUROR BAIETILOR DE LA X-CAPE PENTRU CA ATI FOST ALATURI DE NOI LA CUPA IONUT ARDELEANU. NE CEREM SCUZE CA NU AM PUTUT SA VA PREZENTAM TRASEUL PE CARE L-AM PREGATIT SI A TREBUIT S-A SCURTAM CURSA , DAR SPERAM S-A VA FI PLACUT SI SOLUTIA TRASEULUI , SITUATIA CU PLOAIA A FOST FOARTE NEPLACUTA . VA ROG SA NE TRANSMITETI TOATE LUCRURILE CARE AU FOST NEPLACUTE , PENTRU CA LA ANUL SA REMEDIEM ACESTE PROBLEME VA MULTUMIM eu nu am nimic de reprosat, mobilizarea voastra a fost ,jos palaria, traseu foarte bine marcat, nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 (editat) eu am o nelamurire : ce statut au politistii in astfel de evenimente ? consumatori de seminte ? era acolo un " tablagiu " ce se credea director de concurs si cam spala pe jos cu organizatorii de parca era cupa politiei platoul de la nivelul punctului de inscriere ce rol a avut? acel tablagiu ma indrumat sa parchez masina ( si remorca cu motocicleta pe ea ) in alta parte. tocmai sosisem in tabara, eram concurent si asteptam ceva sprijin din partea politiei daca tot se baga in seama. nu eram gura casca din comanesti venit cu jipu sa incurc locul. pina la urma loc am gasit pe drumul de access la parcul inchis dupa ce am intrat cu masina cu tot cu remorca in parc ferme . teoretic drumul acela nu trebuia blocat cu masini parcate pe lateral iar accesul in parc ferme se permite numai motocicletelor. Editat Mai 24, 2010 de blue_led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 PRIMELE POZE http://i46.tinypic.com/28v7wnk.jpg http://www.flickr.com/photos/50503717@N02/?saved=1 http://i48.tinypic.com/2u7r4t2.jpg Bogdane,felicitari pentru cursa!Zona este superba si sper ca anul urmator sa vin sa fac traseul intreg. Mai asteptam filmulete si alte poze ca era plin de cameramani si fotografi... Mesaj completat Clasamente ceva?????????Stie cineva care au fost si cum? /index.php?showtopic=530266 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 25, 2010 Autor Share Postat Mai 25, 2010 eu am o nelamurire : ce statut au politistii in astfel de evenimente ? consumatori de seminte ?era acolo un " tablagiu " ce se credea director de concurs si cam spala pe jos cu organizatorii de parca era cupa politiei platoul de la nivelul punctului de inscriere ce rol a avut? acel tablagiu ma indrumat sa parchez masina ( si remorca cu motocicleta pe ea ) in alta parte. tocmai sosisem in tabara, eram concurent si asteptam ceva sprijin din partea politiei daca tot se baga in seama. nu eram gura casca din comanesti venit cu jipu sa incurc locul. pina la urma loc am gasit pe drumul de access la parcul inchis dupa ce am intrat cu masina cu tot cu remorca in parc ferme . teoretic drumul acela nu trebuia blocat cu masini parcate pe lateral iar accesul in parc ferme se permite numai motocicletelor. SCUZE PE NTRU ACESTE EVENIMENTE NEPLACUTE , DAR CEI DIN PARTEA PRIMARIEI NU AU INTELES CE INSEAMNA SPRIJIN SI PROMITEM CA PENTRU ALTE DATI VOM ELIMINA SI ASTFEL DE PROBLEME , COLABORAND CU OAMENI CARE NU PRICEP FENOMENUL SI CE INSEAMNA SPRIJIN. PRIMARUL ARE IN PROPRIETATEA PRIMARIEI ACEL PLATOU SI CURTEA UNDE A FOST FESTIVITATEA DE PREMIERE. INITIAL A FOST DOAR DISCUTIA ; CA ISI DORESTE SA NU SE STRICE IARBA IN CURTE SI PE PLATOU , IAR NOI AM PROMIS CA NU VOM INTRA CU MOTOARELE , CI DOAR PE JOS , CU RULOTE SI MASINI. ODATA CU PLOAIA INTERMINABUILA , BINAINTELES CA ORICE ATINGERE A IERBII ERA DISTRUGERE SI ACESTI CONCETATENI NU AU PRICEPUT CA NU E NIMENI VINOVAT , E O SITUATIE DE CRIZA. PENTRU ACEST LUCRU AM FOST NEVOITI SA REZOLVAM SI PROBLEMELE CU ACESTIA , NU NUMAI TRASEUL . SPERAM SA FI FOST SUPORTABIL ACEST DISCONFORT , PE ANII VIITORI VOM RENUNTA LA COLABORATORI DE ACEST FEL. Mesaj completat Clasamente ceva?????????Stie cineva care au fost si cum? MENTIONEZ CA PENTRU MOTO EXTREM SI PROLOG S-A CASTIGAT CU MOTOCICLETE GAS GAS Mesaj completat Bogdane,felicitari pentru cursa!Zona este superba si sper ca anul urmator sa vin sa fac traseul intreg. Mai asteptam filmulete si alte poze ca era plin de cameramani si fotografi...Mesaj completat /index.php?showtopic=530266 BUNA , MERCI , TREBUIE SA MAI ASTEPTAM 2-3 ZILE ANTENA 1 EXTREM.pdf ATV.pdf OLD_BOYS.pdf OPEN.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Legat de cursa de la Comanesti eu zic: La plusuri: - traseu foarte OK - progres maaaaare fata de traseu de anul trecut - de dificultate medie, nu hard - si pentru cei care nu sunt de acord le amintesc ca traseul a fost facut in ambele zile de toate cele 4 fete; prietenul meu Andrei care face enduro din noiembrie l-a facut deasemenea in ambele zile. - marcaj bun - o problema acolo in creasta - mentionata si de offroadmaster - insa cam toti s-au prins repede; a mai fost o portiune unde apareau marcaje KTM pe traseul de hobby, iar la briefing se spusese ca marcajele ktm sunt doar e extrem. - atitudinea organizatorilor - au facut tot ce au putut ca totul sa iasa cat mai bine in conditiile in care a plouat de a rupt - locatia excelenta - daca nu ploua atat, era absolut superb. La minusuri: - inscrierea anevoioasa - s-a stat foarte mult la coada - confuzie cu accesul in zona de parcare/campare - trebuia scoasa bucla de extrem din prima zi Eu voi veni cu placere si la anu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyk Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 (editat) Vin si eu cu ceva poze:) Foarte frumos traseul...Destul de dificil parerea mea..o super atmosfera....doar ca ploaia a cam stricat distractia... Moartea lui Ionut Ardeleanu a marcat competitia,mai ales pe cei din zona Comanestiului..dar a fost frumos... Editat Mai 25, 2010 de Robyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 super bine !marcaje trasee atit cit sa putut vedea de mine ca am ars ambreiajul.felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 25, 2010 Autor Share Postat Mai 25, 2010 POZE http://my.imageshack.us/v_images.php Mesaj completat super bine !marcaje trasee atit cit sa putut vedea de mine ca am ars ambreiajul.felicitari ! MULTUMIM TEO , MULTUMIM BUZAUL , MARE ECHIPA FRUMOS CARACTER DE COMPETITIE , MULTE CLUBURI VA URAM SUCCES SI LA CURSELE VOASTRE , X-CAPE VA SUSTINE , ASTEPTAM SA NE INVITATI . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bog.mulisha Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 daca nu se scotea zona carunta era cam hard ....dar deoarece s-a scos zona aia nu a mai fost hard...dar in concluzie tot traseu dificil a fost! La anu speram sa numai ploua si bagam si acea zona ...aia era tot farmecul! dar totul a fost super zic eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbf79 Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 POZE http://my.imageshack.us/v_images.php Mesaj completat MULTUMIM TEO , MULTUMIM BUZAUL , MARE ECHIPA FRUMOS CARACTER DE COMPETITIE , MULTE CLUBURI VA URAM SUCCES SI LA CURSELE VOASTRE , X-CAPE VA SUSTINE , ASTEPTAM SA NE INVITATI . nu se poate vedea nici o poza pe linck'ul care l'ai pus aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaby31 Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Felicitari organizatorilor ....super poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbf79 Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Felicitari organizatorilor ....super poze. UNDE SUNT PUSE POZELE? MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 http://picasaweb.google.com/blaupunct/Coma...feat=directlink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 29, 2010 Autor Share Postat Mai 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=84mv71dwQdk...feature=related Mesaj completat Am inceput sa incarcam pozele smechere: Verificati zilnic acest link: http://picasaweb.google.com/10536535130414...IonutArdeleanu# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bog.mulisha Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 nu mai apar poze? doar atatea sunt? filmari ceva..vreun dvd cu filmari calumea sa vizionam si noi cu floricele nu sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bog.mulisha Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 nu mai apar poze? doar atatea sunt? filmari ceva..vreun dvd cu filmari calumea sa vizionam si noi cu floricele nu sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate