Sari la conținut

Robyk

Membru
  • Număr conținut

    133
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    Motopieton
  • Numar Moto
    -
  • Club
    :-??

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -Honda Nsr 125

Robyk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Superbe peisaje. Superba tara. Felicitari pentru excursie. P.S. Ai trecut si prin Comanesti, locul meu de bastina ).
  2. Mie mi-au cerut toate actele cand am inmatriculat motorul.contractul de vanzare-cumparare dintre asa-zisul intermediar si italian,si mai apoi contractul dintre mine si intermediar.plus cartea motocicletei si inca niste hartoage pe care nu mai stiu sa le insir acum.Dar,cel putin asa mi-a zis tipul care m-a ajutat cu inmatriculatul,asta difera de omul peste care dai acolo la ghiseu..
  3. Va salut!Am mai crescut intre timp si as dori niste sfaturi de la veteranii acestei pasiuni numite motocliclism..Am avut 3 ani o Honda NSR 125 cmc,dar am vandut`o pt ca mi-am dorit 4 roti!Intre timp,m-am aprins iar si vreau din nou pe 2 roti!M-am gandit ca rentabil ar fi sa imi cumpar tot o motocicleta 125 CMC,motivul fiind acesta : am A1 si nu as mai da bani pt ca sa fac iar scoala si etc..Am la activ aproximativ 15,000 KM rulati pe sosea cu fosta mea motoreta..Nu pot spune ca am experienta,dar stiu asa cat de cat cam cu ce se mananca motociclismul..Intrebarea mea este urmatoarea..Fosta era din `90..Si acum as vrea tot o Honda NSR 125,dar mai noua..ma rog,modelul dupa 90:))...E gresit?Ce modele inafara de comunele Aprilia RS 125,CBR 125 si Cagiva Mito 125 ar mai putea concura cu mai sus precizatele..Parca as vrea ceva mai putin comun,care sa atraga doua trei priviri..Consider ca inca nu sunt pregatit pt o clasa mai mare..As vrea sa mai cochetez cu cele mici pana voi avea anumite reflexe..Mentionez ca vreau sa folosesc motocicleta pt drumul facultate-acasa...Si bineinteles plimbarile din weekend prin traficul iesean!...Niste sfaturi mi-ar fi utile..Bugetul meu este de 1000 E deocamdata!.. O seara deosebita! P.S..Daca am gresit sectiunea,imi cer scuze si va rog sa mutati topicul unde trebuie!
  4. Eu pot sa iti ofer o parere impartiala,deoarece am avut o Honda Nsr 125 (2T)..Ma leg STRICT de acest lucru(2 T)..Daca e sa fim realisti,2T este ca o oaza de fericire,ma refer la senzatia de sub fundulet si la caracteristicile motorului,dar oaza asta trebuie alimentata cu..ghici ce...Bani..nu zic acum ca e mai scump de intretinut..daca ti motocicleta din scurt cu verificari de ulei,consumabile etc..e imposibil sa nu iti mearga brici..dar revenim la alimentarea cu Bani..daca bani nu e,nimic nu e.. Am avut ocazia sa fac o tura de vreo 100 km cu un RS 2001 si pot spune ca merge super..era si foarte intretinut..nu se compara performantele cu alte motociclete de 125 Cmc..(poate doar cagiva mito,dar nu ma pronunt).. R125..parerea mea este o motociclte potrivita pt vremurile noastre..caci in fond,motociclismul este o pasiune..daca iti iei motocicleta pentru ca sa zbori cu 160kmph,eu zic sa mai astepti si sa reflectezi...o plimbare in limite de viteza normale e mult mai placuta decat una in forja maxima..mai vezi o "pisi" ceva:)) orienteaza-te bine si ai grija ce iti alegi..sa nu sufere buzunarul mai tarziu..
  5. /index.php?/topic/668822-vand-honda-nsr-125-cmc/ Imi vand Galushca .. Hai cat e cald!)
  6. Am citit mare parte din topic si am ramas profund marcat...Raducule,pregateste-ne si noua un loc acolo in Vesnicii. Domnul sa te ierte!! OFF : Cand citesc asa ceva,ma gandesc daca chiar se merita pasiunea asta... Fara cuvinte...
  7. Exact.. La fel am patit si eu cu motocicleta mea:)!!Doar ca eu am zis ca releul de incarcare e stricat(care defapt nu era el de vina)!!Dar defapt era bateria care trebuia schimbata:)!! Incearca sa masori bateria,si sa vezi daca trebuie alta!!Daca nu e nici bateria de vina,incearca la releul de incarcare care ar trebuii sa iti dea la ralanti 12-13 V(asa era in cazul meu) Bafta multa si asteptam date pozitive!!
  8. Servus!!Ma numesc Robert(prietenii imi zic RobyK),am 17 anisori,sunt din Bacau(Comanesti) si sunt mandru ca sunt moldovean(in ciuda tuturor glumelor de prost gust). Permisul il am din septembrie anul trecut,iar motorul din aprilie anul trecut. Pasiunea am capatat`o de la tatal meu,fost,actual si viitor veteran motociclist.Mi-a indus placerea motociclismului pe care el o considera o arta. Motocicleta mea este o Honda Nsr 125 cmc din 1993..Batrana dar foarte fasneata!! Alte hobby`uri : cant la chitara pe la diverse festivitati,inotul si sa beau sucuri naturale:)).. Urasc agramatii,"jmekerii" si fetele care umbla sa faca freza la c.u.c:) Iubesc motociclistii care stiu face din motociclism ceva frumos si nu un mod de a agata fete pe bulevard!!Si imi place salutul Asfalt Uscat:))
  9. Asa zic si eu...si asa am facut si eu.
  10. Da..am vazut...dar am mentionat ca stau cu genunchii putin flexati...adica nu stau intinsi...si cred ca la 1.60 ar merge bine:)
  11. subscriu:)) eu am facut 800 km pt ca am luat A1 tarziu...ce probleme am avut la ea...pai bateria..era cam veche...lucru care m-a indus in eroare si am cumparat vreo 4 relee de incarcare crezand ca ele sunt vinovate... ce i-ar trebuii pt noul sezon...placute de frana,cateva becuri schimbate...benzina si ulei..si vreme buna!!)
  12. Eu am nsr si sunt foarte multumit de ea...am 1,75 si stau chiar lejer...adica cu genunchii putin relaxati...si putere...are destula pentru un 125...dar nu uitat..(2t)papa bani:)) Cel mai bine este sa te urci pe cat mai multe si sa-ti faci tu o parere!!
  13. Pe mine m-a costat 430 RON(am factura)...dar am inteles ca depinde de la oras la oras!
×
×
  • Creează nouă...