mandibula Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 e bun proprietatea azotului DIN CATE STIU este ca nu-si mareste volumul, cand se incalzeste. daca nu-i asa, corectati-ma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Daca pui azot la moto, risti sa se incalzeasca mai greu cauciucurile si sa ai aderenta mai slaba. Eu as deduce de aici ca e total neindicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Daca pui azot la moto, risti sa se incalzeasca mai greu cauciucurile si sa ai aderenta mai slaba. Eu as deduce de aici ca e total neindicat Asta asa este. Cu aer e cel mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Asta asa este. Cu aer e cel mai bine. cauciucul nu se incalzeste de la frecarea cu carosabilul ? azotul se incalzeste mai greu decat aerul , dar asta inseamna ca imi tine cauciucul rece ? un mecanic de la reprezentanta suzuki mi-a zis ca n-are nimic daca bag azot , dar am zis sa ma mai interesez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 cauciucul nu se incalzeste de la frecarea cu carosabilul ? azotul se incalzeste mai greu decat aerul , dar asta inseamna ca imi tine cauciucul rece ? un mecanic de la reprezentanta suzuki mi-a zis ca n-are nimic daca bag azot , dar am zis sa ma mai interesez Atata timp cat azotul se incalzeste mai greu decat aerul ii evident ca si cauciucul se va incalzi mai greu. Eu chiar nu va rostul azotului in cauciucuri. Daca ai cauciucuri mai moi, din compozitie, atunci nu cred ca te vei plange vreodata de aderenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Atata timp cat azotul se incalzeste mai greu decat aerul ii evident ca si cauciucul se va incalzi mai greu. Eu chiar nu va rostul azotului in cauciucuri. Daca ai cauciucuri mai moi, din compozitie, atunci nu cred ca te vei plange vreodata de aderenta. mi-am umflat la masina rotie cu azot si chiar sunt multumit,le verific cam la 2-3 luni cel putin si nu pierd deloc , in comparatie cand erau cu aer le verificam saptamanal , si la motocicleta,intr-o luna,de la 2,6 pe spate am ajuns la 2,2 , iar pe fata de la 2,5 la 2 , si .... elimin si riscul de explozie , cel putin asa am gandit eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Iar aerul atmosferic are peste 70% azot. Azotul in roti e o chestiune de marketing. Nu te ajuta cu nimic, nu te incurca cu nimic, dar o platesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) mi-am umflat la masina rotie cu azot si chiar sunt multumit,le verific cam la 2-3 luni cel putin si nu pierd deloc , in comparatie cand erau cu aer le verificam saptamanal , si la motocicleta,intr-o luna,de la 2,6 pe spate am ajuns la 2,2 , iar pe fata de la 2,5 la 2 , si .... elimin si riscul de explozie , cel putin asa am gandit eu Din punctul asta de vedere ii mult mai ok Editat Iulie 29, 2008 de Buggy12000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takke Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 am si eu nevoie urgent de far pt gixeru meu k2 de 600..stie cineva de unde imi pot cumpara si eu unul ? NEED HELP!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Am un K7 1000 si sunt curios daca se poate regla amortizorul de directie. As vrea sa-l mai intaresc putin pentru ca intra in voblaj in ture mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ScareCrow Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 intrebare pentru cineva care are GSXR SRAD din '96-'98: unde vine prinsa piesa asta? ma refer la cablul incercuit cu rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 "Piesa" aia mi se pare ca e rotita de relanti.. las-o sa curga pe sub o carena sa o poti regla.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pedala Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Are dreptate Ice Cube. Piesa in mod normal vine prinsa in acelasi surub cu vasul pentru lichidul de frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 lichid antigel, nu frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ScareCrow Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 ma poate ajuta si pe mine cineva cu un manual de reparatii pentru GSXR 750 din 1996? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 help please... De ce imi toate moare motoru`.merg linistit cu el si moare.este posibil sa fie de la benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 help please...De ce imi toate moare motoru`.merg linistit cu el si moare.este posibil sa fie de la benzina? Este posibil sa fie de la multe.....mai regleaza si tu relantul.....sa vezi ce face sau din astea nu cred ca potzi afla aici pe forum poate sa fie de la pompa de benzina de la bujii........de la supape...poate motorul trebuie segmentata.....bla bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king_bushido Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 apa in benzina in cel mai fericit caz...mi s-a intamplat, daca nu e asta dute la un mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_me Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 help please...De ce imi toate moare motoru`.merg linistit cu el si moare.este posibil sa fie de la benzina? Vezi sa nu ai vreo intrerupere la butonul de contact (sau cum s o numi el),de la gropi sa nu cumva sa ti ia curentu....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Berik Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Salut , sunt din Cisnadie (jud. Sibiu) si de cateva luni sunt posesorul unui K3 de 600 timp in care am facut vreo 5000 km. Motorul ma multumeste pe deplin , lucru cu care se poate mandri orice posesor de gsxr (sper ca sunte-ti de acord ). Pe motor am evacuare stoc si as vrea sa o schimb cu o Yoshimura rs3 sau trs , stiti cumva care aduce un plus de performanta , sunet si design ? Editat August 6, 2008 de Max Berik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ScareCrow Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 s-o stapanesti sanatos si sa nu ai belele iar in legatura cu toba si eu ma gandeam sa o schimb dar avand in vedere ca o sa se introduca niste controale RAR pentru cei care polueaza fonic, mai asteapta putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 offtopic mi s-a furat azi o statie totala SOKKIA 630, in valoare de 7 mii euro, zona kaufland colentina. aparatul se afla intr-o cutie voluminoasa, portocalie, pe care scrie EUROLAND. daca puteti oferii vreo informatie, ofer recompensa. rechinu .0728320091 mersi fain ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 offtopic mi s-a furat azi o statie totala SOKKIA 630, in valoare de 7 mii euro, zona kaufland colentina. aparatul se afla intr-o cutie voluminoasa, portocalie, pe care scrie EUROLAND. daca puteti oferii vreo informatie, ofer recompensa. rechinu .0728320091 mersi fain ! Ce nenorociti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Vezi sa nu ai vreo intrerupere la butonul de contact (sau cum s o numi el),de la gropi sa nu cumva sa ti ia curentu....... sa stii ca s-ar putea sa fie de la aia ca numai la viteze mici si peste gropi mi se intampla ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 a pus cineva kit de lant Regina ?.e in reducere acu pe Louis,si parca l-as schimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate