alexinc00 Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 A fost prima intanlire de la Academie la care am participat...Placut impresionat de faptul ca toti participantii (cati au fost) se cunosteau destul de bine. Motorete..."tot felu'". In limbaj de corporatist: It's a must! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 A fost prima intanlire de la Academie la care am participat...Placut impresionat de faptul ca toti participantii (cati au fost) se cunosteau destul de bine. Motorete..."tot felu'". In limbaj de corporatist: It's a must! in fiecare joi cand plec de la servici, intr-un trombeluz sau ceva, ma uit la voi cu jind cum incepeti sa va adunati. frumos. imi clatesc ochii si eu dupa o zi luunga de scarbici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi_soprano Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Foarte tare!!!tineti.o tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate