a_deea Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 pot sa te contactez pe messenger cand voi avea banii (si daca-mi da moto)? sa-mi spui mai multe. mersi! no problem. sorry, dar n-am mai auzit. Gagicile alea de la dactilo, de pe langa Udriste iti iau cam 70.000 sa iti faca cererea, copii la acte si sa iti aranjeze dosarul cu toate actele. Cum am avut si radiere si inmatriculare, m-a costat 140.000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 pot sa te contactez pe messenger cand voi avea banii (si daca-mi da moto)? sa-mi spui mai multe. mersi! Ural de 750 trebuie luat. confisca-l!!!!! cu atas cu tot. nu te obliga nimeni sa mergi non-stop cu atasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 vezi ca mai este o fata pe aici,din buc,care are nipru.vb cu ea, poate ti-l prezinta.nick-JANEL.vezi ce scrie la "motocicleta mea" pag 2,la "si-a luat olteanca motocicleta". oau, am gasit-o pe janel pe hi5 si m-am prins ca e tipa care apare in reclame in moto life. e tare rau! http://www.hi5.com/friend/profile/displayP...userid=37191352 in rest, pana acum n-am facut nimic, nici macar casca nu mi-am luat, sa ma plimbe si pe mine cineva. of, trebuia sa ma vaicaresc undeva si nu stiam unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate