valicaddy Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 pot sa te contactez pe messenger cand voi avea banii (si daca-mi da moto)? sa-mi spui mai multe. mersi! Ural de 750 trebuie luat. confisca-l!!!!! cu atas cu tot. nu te obliga nimeni sa mergi non-stop cu atasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 vezi ca mai este o fata pe aici,din buc,care are nipru.vb cu ea, poate ti-l prezinta.nick-JANEL.vezi ce scrie la "motocicleta mea" pag 2,la "si-a luat olteanca motocicleta". oau, am gasit-o pe janel pe hi5 si m-am prins ca e tipa care apare in reclame in moto life. e tare rau! http://www.hi5.com/friend/profile/displayP...userid=37191352 in rest, pana acum n-am facut nimic, nici macar casca nu mi-am luat, sa ma plimbe si pe mine cineva. of, trebuia sa ma vaicaresc undeva si nu stiam unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate