Soso Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 confirm cele spuse de ionut, am incercat sa intorc pe langa razvan, fara prea mare succes insa totusi ioane, pe deapta viroagei in cauza era o frumusete de urcare de A, numa buna. un singur loc mai era cu problema, insa dupa o alta urcare care cred ca a mai triat din rideri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 15, 2010 Autor Share Postat Septembrie 15, 2010 confirm cele spuse de ionut, am incercat sa intorc pe langa razvan, fara prea mare succes insa totusi ioane, pe deapta viroagei in cauza era o frumusete de urcare de A, numa buna. un singur loc mai era cu problema, insa dupa o alta urcare care cred ca a mai triat din rideri foarte naspa urcarea aia de A,acolo la ultima tura mi-am zdrobit 2 degete..ce nu se vede din ea,dupa colt mai sunt vreo 2 praguri cu radacini crescute pe diagonala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Se puteau ocoli prin stanga pe dupa copac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Felicitari Stefi si din partea mea pentru cursa!Dar,slab la capitolul poze...Eu am vazut prea multi fotografi ca sa ma multumesc doar cu cateva poze.Sper, ca la anul sa organizati tot in zona, o cursa super pe un traseu de vis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 20, 2010 Autor Share Postat Septembrie 20, 2010 Felicitari Stefi si din partea mea pentru cursa!Dar,slab la capitolul poze...Eu am vazut prea multi fotografi ca sa ma multumesc doar cu cateva poze.Sper, ca la anul sa organizati tot in zona, o cursa super pe un traseu de vis. stai linistit pozele "ESTE" pe vine..mai astept de la lupu sui si pe punem pe transfer..ptr cine vrea sa vada ceva urcari cautati in sectiunea ATV,MOTO pe siteul x3m offroad.ro al baietilor de la valcea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Poze are toata lumea, eu pozez pe fiecare care trece pe langa mine, fara discriminare. Da-mi un pm cu numarul de concurs si sigur ne intelegem pentru poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleiny Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Felicitari Stef, ai facut o cursa reusita. Marcajul a fost bun si traseul frumos. Bine ca n-a plouat, ca ar fi fost show Personal traseul mi s-a parut prea scurt. Sambata am facut la hobby exact 46 km intr-o tura si jumate. Eu cred ca inca o data atata era perfect. Oricum felicitari si abia asteptam cursa de la anul. Multumesc lui Ionut73, a dat dovada de mult Fair Play la cursa asta, stie el de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 22, 2010 Autor Share Postat Septembrie 22, 2010 Felicitari Stef, ai facut o cursa reusita.Marcajul a fost bun si traseul frumos. Bine ca n-a plouat, ca ar fi fost show Personal traseul mi s-a parut prea scurt. Sambata am facut la hobby exact 46 km intr-o tura si jumate. Eu cred ca inca o data atata era perfect. Oricum felicitari si abia asteptam cursa de la anul. Multumesc lui Ionut73, a dat dovada de mult Fair Play la cursa asta, stie el de ce... parerea mea sincera este ca tu trebuia sa te dai la valcea la A.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinna Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Eu am facut muuuuuuuuuuulte poze!! Sambata la finish cam toata ziua si duminica la panta de la profi si de la hobby. Am fost plecata, dar zilele astea le pun aici sa le vedeti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Am fost plecata Ai plecat si ne-ai lasat cu ochii in soare! Deja ne-am organizat pentru fan club. Maine sunt alegeri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 ai inceput sa dai semne de lauzie deja ioane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johanna_vonR Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 http://s1211.photobucket.com/albums/cc424/...mview=slideshow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 http://s1211.photobucket.com/albums/cc424/...mview=slideshow La urcarea aia s-a decis cursa ? Foarte TARI pozele. MULTUMIM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Dupa multe necazuri cu computadorul, iaca si de la mine poze din cursa: http://s974.photobucket.com/home/lupu_shui...?view=slideshow N-am priceput, totusi, impacienta unor forumisti de a vedea imagini de la EMD. Atit eu, cit si Dragos, am avut pozele descarcate simbata seara, dar numai Sasha a venit sa ne intrebe daca avem vreo imagine cu el. In rest, nimeni interesat... Duminica n-a mai zis nimeni nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 iaca si de la mine poze din cursa: Ai prins-o pe Andreea cu blueSTUTZU la guritza. FOARTE TARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Poze are toata lumea, eu pozez pe fiecare care trece pe langa mine, fara discriminare. Da-mi un pm cu numarul de concurs si sigur ne intelegem pentru poze! io zic sa nu luati poze de la el.... Klar nu stie sa faca poze... buna oara in toate pozele care mi le-a facut ba sunt pe jos, ba fac o poseta, ba chair culmea mai par si gras. lipsa clara de talent fotografic. io unu o sa iau poze de la cel care are poze cu mine slab si mergand ca un mare campion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 29, 2010 Autor Share Postat Septembrie 29, 2010 io zic sa nu luati poze de la el.... Klar nu stie sa faca poze... buna oara in toate pozele care mi le-a facut ba sunt pe jos, ba fac o poseta, ba chair culmea mai par si gras. lipsa clara de talent fotografic. io unu o sa iau poze de la cel care are poze cu mine slab si mergand ca un mare campion mare dreptate ai..ma suna intr-o seara si imi spune ca a pus in revista o poza cu mine la cursa de la deva 2010..nu inteleg cum dracu ma prins sub motocicleta intr-un noroi imputit in care eram infipt pana la umar..nu putea sa puna una in care vedeam mandru ca bradu" pe un forestier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Ei povesti... ia uite aici Stef, cum arati ca si Misu Jackson: Stiglare cei drept mai si cazi dar asta e, uite o poza in care pari tanar... Si poza in care nu esti pe jos: Poza asta vad ca e deja pusa la avatar Stef, dar trebuie pusa sa o vada chiar toti forumistii. Il prezint pe Indianu' talpa iute, cum te prinde cum ... depaseste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 1, 2010 Autor Share Postat Octombrie 1, 2010 (editat) fereasca sfantu sa te prind pe o coborare abrupta.. (aviz amatorilor) Editat Octombrie 1, 2010 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Anul acesta am mers la vreo 11 sau 12 evenimente moto din care 9 au fost curse. Am vazut o gramada de urcari-coborari, rauri... multe imi par usoare. Foarte bine zis imi par... la maramures am incercat sa urc un tziki tzaki pe noroi si nu am ajuns nici macar pana la jumatate... sunt un castravete in ultimul hal. Asta e partea buna pentru mine ca si endurist, mergand la atatea curse mi-am dat seama de ce sunt capabil. In alta ordine de idei nu am sa cumpar de la niimeni poze, ca o sa fiu tot pe jos la primele curse! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate